anonim
239 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.231

 

 

Media israeliana estimeaza intre 1 si 5 milioane de refugiati din Ucraina care vor porni catre UE si direct in Romania, Polonia, Slovacia si Ungaria. In mod bizar oficialii romani nu au in plan relocari de refugiati asa cum face Grecia, Italia si Spania si asa ceva inseamna ca orice refugiat ucrainian care va ajunge in Romania va ramane definitiv indiferent de numarul lor. Daca numarul de refugiati va ajunge la cinci milioane inseamna ca ne vom trezi cu minimum doua milioane de refugiati ucrainieni daca nu si mai multi – numai regiunea Odesa are 2 388 007 locuitori….
Posibilitati….
Din regiunea Odesa ne vom trezi cu un val de refugiati multietnic de cel putin un milion de oameni alcatuit din ucrainieni, rusi, bulgari si greci cu posibile confruntari etnice. Din celalte regiuni vor veni alte sute de miii de refugiati rusi si ucrainieni pentru care Basarabia , asa zisa Republica Moldova , va fi inundata de rusi si de ucrainieni.
Un exod in masa al ucranienilor in Romania ca duce automat la schimbari demografice catastrofale si la crearea unei minoritati ucraniene si ruse egala daca nu si mai mare decat minoritatea maghiara pentru care orice modificare a Constitutiei Romaniei va duce la federalizare.
Israelienii au inceput evacuarea in masa a evreilor din Ucraina….
https://www-timesofisrael-com.translate.goog/jewish-refugee-aid-group-readies-for-possible-humanitarian-crisis-in-ukraine/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=sc

*
Nota redacției – Perspectivele demografice sunt sumbre pentru toată lumea. Trebuie să ne gândim la toate variantele posibile, incusiv la varianta cea mai fericită: prezența la București a unui guvern responsabil.