28 din 39.923
Video: Repetiția rochiei Hiroshima-Nagasaki. Pericolele războiului nuclear. Michel Chossudovsky cu James Corbett
Mesaje primite

Michel Chossudovsky Dezabonează-te
11 mai 2024, 22:13 (acum 20 de ore)
către eu

Ați redirecționat acest e-mail? Abonează-te aici pentru mai multe detalii
Video: Repetiția rochiei Hiroshima-Nagasaki. Pericolele războiului nuclear. Michel Chossudovsky cu James Corbett
Oppenheimer și Departamentul de Război al SUA „Planul apocaliptic” secret din 15 septembrie 1945 pentru a „șterge Uniunea Sovietică de pe hartă”.
MICHEL CHOSSUDOVSKY ȘI RAPORTUL CORBETT
11 MAI

CITIȚI ÎN APLICAȚIE

Sursa originală este Raportul Corbett

Astăzi, Michel Chossudovsky de la GlobalResearch.ca ni se alătură pentru a discuta despre articolul său recent intitulat:

„Repetiția generală de la Hiroshima Nagasaki: Oppenheimer și Departamentul de Război al SUA din 15 septembrie 1945 „Planul apocaliptic” pentru a „șterge Uniunea Sovietică de pe hartă”.

Business Insider

Washington Post

Vorbim despre planul original, genocidar al Departamentului de Război al SUA pentru un măcel nuclear genocidar al sovieticilor, despre modul în care acest plan a continuat până în prezent, despre amenințarea existențială a holocaustului nuclear și despre perspectivele unei mișcări anti-război care să poată face față complexului militar-industrial.

Pentru a accesa Odysee Video click aici

Pentru mai multe detalii, consultați:

„Repetiția vestimentară” de la Hiroshima Nagasaki: Oppenheimer și Secretul Departamentului de Război al SUA 15 septembrie 1945 „Planul apocaliptic” pentru a „șterge Uniunea Sovietică de pe hartă”

De Prof. Michel Chossudovsky, 28 aprilie 2024

Aceasta a fost publicată inițial în The Corbett Report.

Imaginea prezentată este o captură de ecran din videoclip

„Spre un scenariu al celui de-al treilea război mondial: pericolele războiului nuclear”
Scenariul celui de-al treilea război mondial
de Michel Chossudovsky

Disponibil la comandă de la Global Research!

ISBN Număr: 978-0-9737147-5-3
Anul: 2012
Pagini: 102

Ediție PDF: 6.50 USD (trimis direct în contul dvs. de e-mail!)

Michel Chossudovsky este profesor de economie la Universitatea din Ottawa și director al Centrului de Cercetare a Globalizării (CRG), care găzduiește site-ul apreciat de critici www.globalresearch.ca. Este colaborator al Enciclopediei Britannica. Scrierile sale au fost traduse în peste 20 de limbi.

Comentarii

„Această carte este o resursă „obligatorie” – un diagnostic bogat documentat și sistematic al planificării geostrategice extrem de patologice a războaielor SUA începând cu „9-11” împotriva țărilor non-nucleare pentru a le confisca câmpurile și resursele petroliere sub acoperirea „libertății și democrației”.
– John McMurtry, profesor de filosofie, Universitatea Guelph

„Într-o lume în care războaiele de agresiune proiectate, preventive sau, mai la modă, „umanitare” au devenit norma, această carte provocatoare poate fi ultimul nostru apel de trezire.
-Denis Halliday, fost secretar general adjunct al Organizației Națiunilor Unite

Michel Chossudovsky expune nebunia mașinii noastre de război privatizate. Iranul este vizat cu arme nucleare ca parte a unei agende de război construite pe distorsiuni și minciuni în scopul profitului privat. Obiectivele reale sunt petrolul, hegemonia financiară și controlul global. Prețul ar putea fi holocaustul nuclear. Când armele devin cel mai fierbinte export al singurei superputeri din lume, iar diplomații lucrează ca vânzători pentru industria de apărare, întreaga lume este pusă în pericol în mod nesăbuit. Dacă trebuie să avem o armată, aceasta aparține în întregime sectorului public. Nimeni nu ar trebui să profite de moartea și distrugerea în masă.
– Ellen Brown, autoarea cărții „Web of Debt” și președinta Institutului Public Bancar

Sursa originală a acestui articol este Raportul Corbett