Buta Dumitru
78 aprobate

dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.75

 

Ceea ce au făcut cei din Universitatea București, este la presiunea jidanilor care apar peste tot ca și gândacii de colorado.Problema Mr. Ion Antonescu a scornit cei dela I.N.S.H.R. Precum și Al. Muraru care are atribuții jidovești.
Vom fi sub talpa unor schizofreni ai jidanilor și dacă nu se face curățirea acestora din instituțiile de învățământ și altele de interes public, o să ajungem nu numai sclavii lor dar și zombi culturali acceptând minciunile acestora.
La fel a făcut și la nivelul Academiei române cu PAULESCU. Paulescu este pentru jidani o blasfemie, numai că a desvăluit românilor,structura cahalei,obiceiururile lor,minciunile acestora. El a făcut-o la vremea acea precum un istoric, punând în scris realitatea jidănească de atunci.
Mareșalul Antonescu i-a salvat dela furia lui Hitler, dar acum l-a scos vinovat de un genocid pe care nu l-au făcut românii, ci mai precis după documente, jidanii au purces la asasinări la atacuri ale armatei române etc. Pentru un GHEȘEFT așa de consistent: 5 miliarde de dolari și plata pensiilor a 7000 de evrei escroci , minciuna cu Antonescu vinovat, a dat roadele scontate. Propaganda de văicăreală cu holocaustul a fost un mare scenariu teatral, pentru a induce ideea de vinovăție la români. S-a scris multe pe internet și pro dar și aducând argumente împotrivă.
Trebuie întrebat Iohanis ce documente cunoștea el despre holocaust și cine i-a dat girul să acuze românii de antisemitism. Un articol de pe internet spunea că Iohanis a fost susținut de jidani, tocmai pentru a le susține cauza marelui Gheșeft. Celălalt Muraru este o marionetă mai rușinoasă decât Zelinskii