PIF
7 aprobate
ioncoja.rox
paperclipss66@gmail.com
86.120.128.44

Jurnalistul Dan Andronic i-a răstălmăcit cuvintele dlui Călin Georgescu, schimbând întreg contextul ideii care s-a vrut desprins din raționamentul răspunsului la întrebările puse. Las un link către ceea ce a afirmat concret, în cadrul emisiunii, președintele de onoare al partidului AUR:
https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/calin-georgescu-propus-presedinte-de-onoare-al-aur-ii-considera-eroi-pe-corneliu-zelea-codreanu-si-ion-antonescu–313342.html
Și da, dl. Georgescu are dreptate: în timpurile actuale are loc o „salubrizare” a istoriei prin rescrierea ei după canoanele idioate ale „corectitudinii politice” favorizând nu numai discursuri ale urii, ci și isterizarea opiniei publice. Pare-se, Dan Andronic aparține acelei categorii de piromani ai civilizațiilor, care aruncă cu pietre în valori pe care le ignoră, încercând să distrugă identitatea celorlalți. Nu-i nici primul și nici ultimul! Că doar mulți dintre acești pseudointelectuali au avut „profesori” buni – care să-i învețe că la mijloc sunt nu numai statuile, dar și istoria și memoria – printre „partenerii” americani!
Și da, așa cum spuneți, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității în dosarul „Ferma Băneasa”!

*

Nota redacției – Deci țineam bine minte! Individul, nelispsit seară de seară pe sticla TV, are neobrăzarea să mai apară în public! A cui este neobrăzarea? A sa ori a celor care îl invită să debiteze prostii, probabil la comandă?! Și mai este și șeful unei publicații cândva de referință! Individule, ai auzit de unul Ion Cristoiu? Caută-l și întreabă-l cum e cu legionarii! Cât au fost de ticăloși?!