Pedofilii din elita Statelor Unite

2023-11-07T16:08:16+02:007 noiembrie 2023|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Corneliu Vlad: Rețeaua de pedofilie Epstein agită elita americană

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Viața publică din SUA e stupefiată de dezvăluirile și supozitiile  revelate de presa alternativă privind rețeaua de pedofilie a lui Jeffrey Epstein (care între timp s-a sinucis) și care implică nume sonore.

Stilul de viață opulent al co-fondatorului Microsoft, Bill Gates, este pe cale să se prăbușească din cauza acuzațiilor privind relația sa suspectă cu Jeffrey Epstein, scrie publicistul Hunter Fielding. Bill Gates se confruntă cu o condamnare la închisoare pe viață din cauza scandalului Epstein.

Gates și-a pierdut deja căsnicia din cauza prieteniei sale cu pedofilul Jeffrey Epstein, dar el este pe cale să piardă mult mai mult, potrivit anchetatorilor care au dezvăluit că miliardarul globalist este în pericol de a fi urmărit penal pentru viol asupra copiilor.

Gates nu este singurul personaj din elita globală care se confruntă cu asemenea acuzații. O serie întreagă de nume cunoscute, inclusiv membri ai Camerei Reprezentanților și Senatului SUA, transpiră pe măsură ce investigațiile se apropie de ele.

Fostul consilier pentru securitate națională Mike Flynn a recunoscut că membri ai Camerei și Senatului se află sub șantaj după ce s-a dezvăluit că practică sex cu copii din străinatate.

Mike Flynn a fost concediat din echipa de tranziție a fostului președinte și actual candidat Trump de către fostul vicepreședinte Mike Pence. Pence a avut o problemă cu informațiile din presă ale lui Flynn despre pedofilii care se află în poziții de putere în cadrul Administrației.

Flynn spune că lista de clienți a lui Epstein trebuie să vadă lumina zilei, deoarece influența lui Epstein la Washington DC este mult mai amplă decât sunt cei mai mulți oameni dispuși să admită.

„ Cum a ajuns Kamala Harris, care era complet necalificată pentru rolul de vicepreședinte, la a doua funcție înaltă a țării? A avut vreo legătură cu prietenia ei cu Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell” (prietena și complicea lui -n.n.)? – se întreabă publicistul menționat.

În 2012, Kamala Harris nu avea niciun motiv pentru a socializa cu Ghislaine Maxwell și cu pedofilul  Jeffrey Epstein. Doar dacă, desigur, nu ești un politician aspirant dispus să facă orice, repet, orice, pentru a ajunge în vârf – se întreabă ziaristul.

Potrivit lui Flynn, un procent uriaș de oameni de la Casa Albă și din Senatul SUA sunt pedofili compromiși, care servesc fără rușine cauza globalistă, deoarece pentru aceste elite există „ materiale de șantaj cărora pur și simplu nu le pot permite niciodată să vadă lumina zilei”.

Mica și exploziva Carte Neagră a lui Epstein a dezvăluit că nu doar politicienii sunt compromiși în cel mai rău mod posibil, ci și titani ai industriei și ai elitelor globaliste, inclusiv Bill Gates.

De altfel, se știa deja asta atunci când Melinda Gates a divorțat de soțul ei pentru că acesta „nu și-a rupt prietenia înfiorătoare cu pedofilul condamnat și legătură cu insula lui plină de sclavi sexuali minori”.

Recent, relatează ziaristul, un bărbat curajos a întrebat-o pe Hillary Clinton dacă ar putea să explice de ce soțul ei Bill a vizitat de 26 de ori Little St. James Island a lui Epstein, cunoscută și sub numele de Pedophile Island.

În loc să primească ovațîi în picioare pentru că a pus întrebarea, publicul l-a huiduit, iar bărbatul a fost târât afară din incinta de oamenii lui Hillary.

„Elita este îngrozită în acest moment pentru că faptele lor bolnave și întortocheate ies la iveală. De unde știm? Au spus-o ei înșiși”.

Campania lui Hillary a fost paranoică în contextul prieteniei lui Bill Clinton cu Epstein, care a apărut în timpul alegerilor din 2016, amintește ziaristul american.

Mass-media de masă nu vrea să se știe acest lucru, dar există și alte cazuri în curs, în instanță, care îi implică pe Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell și victimele lor.

Mass-media mainstream nu vrea să știți acest lucru și împiedică cu disperare lansarea listei de clienți ai lui Epstein, pe care o știe Ghislaine Maxwell, aflată acum în închisoare și care e acum judecată.

De ce este atât de dornică elita să țină lista sub secret? – mai întreabă ziaristul. „ Pentru că mass-media este departamentul de PR al elitei globale, iar lista de clienți a lui Epstein le-ar distruge lumea confortabilă”.

Există însă un caz care este încă în curs, amintește ziaristul. Ghislaine Maxwell, care zace în închisoare, dă în judecată averea lui Jeffrey Epstein. Dar, spune el, la infamia ei, nu poate găsi un singur avocat în Statele Unite care să o reprezinte. Nimeni nu vrea să o atingă, așa că ea se va reprezenta pe ea însăși în proces. Iar atunci vom afla mai multe despre Epstein, clienții și co-conspiratorii săi. Pentru că, adaugă el, „ sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să le aflăm. Informațiile care au fost publicate în mass-media de masă sunt vârful mic al unui aisberg enorm”.

Presa main stream, remarcă ziaristul, încearcă cu disperare să țină aceste nume departe de știri, așa că merită să fie cunoscută lista confirmată a elitelor de pe orbita lui Epstein despre care se știe deja din procesele de dezvăluire a cazurilor de până acum.

Nu înseamnă neapărat că acești membri ai elitei sunt 100% clienți și co-conspiratori în cele mai grave crime ale lui Epstein, dar acești oameni îi erau apropiați, socializau cu el și făceau afaceri cu el.

Publicistul Hunter Fielding enumeră în articolul său nume de membri ai elitelor „ despre care se știm cu siguranță că au fost în cercul lui Epstein”. Intre ele, Tom Pritzker, președintele Hyatt Hotels, Serghei Brin, co-fondator Google, Mortimer Zuckerman, mogul imobiliar, Jes Staley, fost CEO JPMorgan, Lawrence Summers, secretarul Trezoreriei în Administrația Bill Clinton, Ehud Barak, fost prim-ministru al Israelului, Woody Allen, regizor de la Hollywood, Barnaby Marsh, autor și filantrop, Glenn Dubin, administrator de fonduri speculative miliardar, Kathryn Ruemmler , consilier Obama la Casa Albă, prof. Noam Chomsky, Jamie Dimon, CEO JP Morgan Chase, Reid Hoffman – co-fondatorul Linkedin și „care îl urăște pe Trump”. 

Și poate cel mai deranjant dintre toate, William Burns, actualul director CIA al lui Biden.

Jes Staley, de exemplu, și Jeffrey Epstein erau atât de apropiați încât iși trimiteau e-mailuri aproape romantice.

Unele dintre e-mailurile lor au fost analizate în cadrul proceselor de descoperire a acestor dosare judecătorești și conțîn referințe tulburătoare la Albă că Zăpada și Frumoasa și Bestia. Întrebarea este: ce fel de bărbați adulți își trimit unii altora e-mailuri regulate despre Albă ca Zăpada și Frumoasa și Bestia?

Epstein și Daley în mod evident nu vorbeau despre filmele Disney în aceste e-mailuri.

Pedofilii folosesc cuvinte secrete de cod în convorbirile lor. În 2016, e-mailurile lui John Podesta conțineau cuvinte de cod pentru pedofili. Potrivit FBI, pizza înseamnă, în cod, fete tinere, iar hoț-dog, băieți. Pedofilii folosesc cuvinte legate de alimente, inclusiv pizza, hot-dogs etc., atunci când discută lucruri care în mod clar nu sunt despre mâncare. Este clar că referințele Albă că Zăpada din e-mailurile dintre Daley și Epstein sunt cuvinte de cod.

Tom Pritzker, președintele Hyatt Hotels, care a fost și el foarte apropiat de Jeffrey Epstein a fost enumerat ca „ nr 1” în Little Black Book a lui Epstein.

Anterior Pritzker a fost acuzat de agresiune sexuală. Văr al guvernatorului Illinois JB Pritzker, Tom este, ca și restul familiei, obsedat să promoveze agenda trans în rândul copiilor. Ei finanțează o serie de organizații care nu numai că promovează agenda, ci încurajează mutilarea organelor genitale ale copiilor la o vârstă foarte fragedă.

Dar poate cel mai deranjant dintre toate este faptul că actualul director CIA, William Burns, a avut trei întâlniri cu Jeffrey Epstein când era secretar de stat adjunct al lui Obama, la opt ani după ce Epstein a fost condamnat pentru infracțiuni sexuale asupra copiilor, așa cum a dezvăluit „Wall Street Journal”.

Burns și Epstein s-au întâlnit pentru prima dată la Washington, apoi Burns l-a vizitat pe Epstein la casa acestuia din Manhattan. În 2014, pur și simplu nu avea niciun motiv pentru a se întâlni de mai multe ori cu pedofilul condamnat, comentează ziaristul.

Alt caz, și mai grav, este al avocatului personal al lui Obama la Casa Albă, Kathryn Ruemmler, care a avut zeci de întâlniri secrete cu Epstein și niciuna nu a fost dezvăluită la acea vreme sau explicată de Casa Albă.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

*

NR – Mă întristează prezența lui Noam Chomsky pe lista suspecților! Marele lingvist?!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top