MOȘU
201 aprobate
oricare@careofi.com
85.255.232.247
”alt–market-us.translate.goog
Înțelegerea cooperării parazitare dintre globaliști și stângaci – Alt-Market.us
Brandon Smith 10-12 minute

De Brandon Smith

Trebuie să recunosc că în eforturile mele de a analiza și diseca ideologiile și agendele de extrema stângă/globaliste am ajuns la un punct în care sunt la fel de fascinat, pe atât de îngrozit. Luați în considerare pentru o clipă narațiunea progresivă „intersecțională” la care ne referim adesea ca „trezit”: nu este o mișcare activistă pentru că au deja drepturi egale în condițiile legii. Este parțial o mișcare politică, dar obiectivele lor depășesc cu mult punerea candidaților la guvernare – O mare parte din guvern este deja de partea lor. Ei pretind că se opun „capitalismului” și puterii corporative, totuși mișcarea lor este finanțată în primul rând de elitele foarte bani pe care pretind că le disprețuiesc.

Nu, această mișcare este ceva diferit – Este un sistem de credință oarbă și invazia unui cult care se închina la sine și se închina la putere, care încearcă să submineze adevărul ori de câte ori este posibil ca mijloc pentru un scop. Asistăm la istoria în devenire; naşterea unei religii monstruoase a relativismului moral.

Pentru a înțelege stânga politică și tactica lor, trebuie să înțelegeți relația lor cu globaliștii. Grupurile Woke sunt o creație a regimului corporativ/globalist. Timp de decenii, think tank-uri precum Fundația Ford și Fundația Rockefeller au pregătit universități pentru a produce o aprovizionare constantă de membri de cult, toți îndoctrinați într-o narațiune atent elaborată care se agață de socialism și folosește statutul de victimă ca monedă.

Ei detestă meritocrația și au iluzii de corectitudine. Ei cer o utopie imposibilă care să garanteze rezultate egale. Ei văd autosuficiența ca pe o crimă; o încercare de a scăpa de supravegherea colectivă. Și sunt mai mult decât dispuși să raționalizeze necinstea, dezinformarea, deconstrucția, haosul și crima ca mijloc de a obține ceea ce își doresc.

După cum am observat în trecut, este dificil să combati o mișcare fără morală și fără rușine. Dacă scopul tău este să-i convingi să înceteze ceea ce fac folosind logica, datele, bunul simț și apelurile la conștiință, vei eșua. Nu le pasă de niciunul dintre aceste lucruri. Obsesia stângii pentru putere este absolută – despre asta vorbesc. Este rădăcina fiecăruia dintre argumentele lor.

Acestea fiind spuse, conceptul lor de putere este destul de limitat și copilăresc.

Pentru cei treziți, puterea este în cultura anulării. Puterea este în gloate. Puterea este în demonstrații de distrugere și control colectiv. Ei se întreabă „Ce putem lua de la alții și cum putem insufla frica?” Ei cred că, cu cât pot lua mai mult, cu atât au mai multă putere.

Globaliștii văd puterea într-un mod similar cu cei de stânga, dar ei extind manifestul cu întrebarea „Cum îi putem convinge pe alții să ne dea controlul de bună voie?”

Idioții utili treziți văd puterea ca pe ceva care trebuie furat prin intimidare sau forță. Globaliștii văd puterea ca pe ceva ce le este înmânat de idioți utili. Pentru a obține această putere, globaliștii cheltuiesc marea majoritate a energiei și a bogăției lor pentru fabricarea consimțământului. Nu este suficient să controlezi populația, trebuie să-i faci să creadă că oligarhia ta este IDEEA LOR. În acest fel, nu încearcă niciodată să riposteze.

În timp ce activiștii treziți aleargă ca niște maimuțe cu chibrituri care încearcă să ardă lumea, globaliștii se uită la activiști și spun „Cum pot face ca acele maimuțe să ardă lucrurile pe care vreau să le ardă?”

Producerea consimțământului de la jumătate din populația unei națiuni necesită un aparat de dezinformare masiv. Mă îndoiesc că cei mai mulți stângaci chiar își dau seama că întreaga lor filozofie a fost finanțată și fabricată de interese corporative. Și dacă îi educi despre faptul că acum sunt aliați cu aceiași vampiri corporativi ultra-bogați pe care spun că îi urăsc, vei descoperi în curând că nu îi deranjează. Ei vor îmbrățișa cu bucurie contractul diavolului, deoarece îl văd ca pe un mijloc de „învins”. În acest fel, politicienii de stânga și globaliștii sunt împletite de neșters.

Acesta este motivul pentru care nu mai iau foarte în serios argumentele legate de „falsa paradigmă stânga/dreapta”. Sigur, există încă neo-controfienți în Partidul Republican care pretind a fi conservatori atunci când sunt de fapt globaliști și de stânga. Nu asta e ideea. Ideea este că milioane și milioane de oameni obișnuiți din stânga au ales în mod intenționat să se alăture globaliștilor și au vizat în mod special cultura conservatoare și patriotică pentru distrugere.

Ei sunt inamicul, la fel de mult precum globaliştii sunt inamicul. Fara mafia de stanga globalistii nu au putere. Este timpul să acceptăm această realitate în loc să ne întoarcem la același vechi argument leneș: „Dar ambele părți sunt problema…” Nu, doar o singură parte este problema. Ei au fost întotdeauna problema indiferent de măștile politice pe care le poartă.

Dacă te uiți la piramidă de jos în sus, acolo este nu mai există „paradigma falsă stânga/dreapta”. Există o paradigmă stânga/dreapta FOARTE REALĂ. Împărțirea este un fapt al vieții. Liniile au fost trasate de către stabiliment; fie ești cu ei, fie ești împotriva lor. Nu există niciun mijloc.

În filmul „The Cabinet Of Dr. Caligari”, un membru de elită al societății transformă un om într-un monstru prin hipnoză, trimițându-l să urmărească mediul rural pentru a ucide oamenii pe care elita îi dorește să iasă din cale. Globaliștii au folosit, de asemenea, mesmerismul pentru a-și chema propriul monstru de stânga ori de câte ori au nevoie de o muncă murdară. Există doi piloni cheie pe care doresc ca stângii să-i dărâme – percepțiile oamenilor despre libertate și percepțiile oamenilor despre faptele obiective.

De exemplu, uitați-vă la recenta „criză” a covidului și la răspunsul draconic pe care l-au susținut majoritatea de stânga. Priviți, de asemenea, narațiunile isterice privind schimbările climatice și solicitările pentru restricții de carbon care ar duce inevitabil la depopularea în masă; din nou susținută în mare măsură de stânga politică.

Ambele agende se bazează pe noțiunea de amenințare existențială care impune oamenilor să-și sacrifice libertățile la nivel micro. Cu toate acestea, mandatele covid sugerează că trebuie să salvăm populația de la moarte, în timp ce mandatele privind schimbările climatice sugerează că trebuie să ucidem cea mai mare parte a populației pentru a proteja mediul. Nu are sens decât dacă înțelegi că scăderea libertății este punctul final. Covid nu a fost niciodată despre salvarea de vieți, iar controalele climatice nu au nimic de-a face cu salvarea planetei.

În ceea ce privește percepțiile despre fapte obiective, trebuie doar să ne uităm la mișcarea transgender pentru a vedea că înseși bazele adevărului sunt sub asediu. Dacă biologia este subiectivă, dacă identitatea este subiectivă, dacă detaliile genetice pe care le folosim pentru a defini și clasifica specia noastră sunt „construcții sociale” în loc de fapte, atunci aproape orice adevăr ar putea fi vizat. Cred că această încercare de a face din adevărul biologic o chestiune de prerogativă se face cu intenția de a face adevărul moral mutabil.

Dacă civilizația este convinsă să accepte mutilarea chirurgicală/chimică și sterilizarea tinereții noastre, dacă putem fi convinși să acceptăm sexualizarea copiilor de la o vârstă fragedă, atunci ne putem convinge cu ușurință să acceptăm aproape orice altceva. Pedofilie? Robie? Crimă? Totul în numele hedonismului care se prezintă drept libertate.

Prin extensie, abandonarea adevărurilor universale va duce invariabil la mustrarea libertății însăși. Ce este de fapt libertatea? Este o preocupare legitimă pentru viitor? „Trăim într-o societate” până la urmă și, potrivit stângilor, tot ceea ce facem „afectează pe toți ceilalți”. Prin urmare, libertatea poate fi periculoasă; i-ar putea răni sau supăra pe alții. Ar putea ruina planeta. Cel mai bine este să scăpați de el în întregime pentru binele colectivului…

Este o dihotomie eternă – Fără adevăr nu poate exista libertate – Fără libertate nu poate exista adevăr. Pe partea întunecată a acelei monede se află dihotomia globalist/stânga – Fără globalişti nu există gloate de stânga, fără gloată de stânga globaliştii vor fi şterse.

Globaliștii caută să subjugă lumea și, pentru a face asta, trebuie să submineze principiile de bază ale interacțiunii și înțelegerii umane. Ei s-au aliat cu stânga politică pentru a provoca haosul asupra populației, ținând oamenii distrași și dezechilibrati, în timp ce puterile-fiind își înfășoară tentaculele în jurul fiecărui ultim vestigiu al libertății private.

Cea mai mare speranță a noastră este ca cetățenii să adopte o postură ostilă și să refuze să compromită încă un centimetru. Trebuie să începem să numim stânga politică pentru ceea ce sunt cu adevărat – Mâna izbitoare a cabalei globaliste. Nu poate exista nici un da și să primească atunci când vine vorba de principiile noastre de bază. Gata cu toleranța la deconstrucție, nu mai slăbiți acordată sabotorilor. Dacă un grup subversiv încearcă să dărâme țesătura morală care face Occidentul funcțional și liber, dacă dorește să elimine moștenirea pe care fondatorii noștri au luptat să o stabilească, atunci trebuie să facem așa cum au făcut fondatorii și să înlăturăm amenințarea.

Dacă doriți să susțineți munca pe care Alt-Market o face, primind și conținut despre tactici avansate pentru a învinge agenda globalistă, abonați-vă la buletinul nostru informativ exclusiv The Wild Bunch Dispatch. Află mai multe despre el AICI.
Puteți contacta Brandon Smith la: brandon@alt-market.com”

Asta este, lupta maleficilor, în frunte cu domnul(cică)zeu al lor și ale zace porunci, contra beneficilor care cu greu mai reușesc să țină de Legile Universale. :(
Prima Lege care ar fi apărut:LEGEA LIBERULUI ARBITRU….Însă, pe invers este legenda ”Cutia Pandorei”

SUCCES(beneficilor), s-aveți :)