Nicu Pândaru
30 aprobate

ealucin@yahoo.ro
95.76.1.104

 

Domnule Profesor Ion Coja,
Locuieşte în Bucureşti şi se numeşte Ioan TEODOSIU-IONIŢĂ (având deci numele de familie compus din două nume şi prenumele Ioan), nu Ion Teodosiu, cum v-a fost recomandat, cel despre care vorbiţi, care v-a ameninţat cu moartea, administrator şi acţionar la S.C. Celendo International s.r.l. în 2005-2011, când s-a comis fapta.
L-am găsit foarte repede (1 minut) după datele de la registrul comerţului ale firmei pe care aţi indicat-o şi în cca o oră am aflat că biografia sa (dacă nu este falsă, dar sunt si date de la CNSAS) nu este a unui fost cadru / ofiţer SRI sau SIE adevarat, dar a fost un ordinar informator al Securităţii în trecut (când era inginer-profesor de liceu industrial şi lucra şi la Granitul), recrutat în 21.12.1980 cu numele de cod „Crainic“.
Este foarte posibil însă (90%) ca, în 2003, Ioan Teodosiu-Ioniţă să fi fost cooptat şi să fi avut o misiune în cadrul unei firme sub acoperire a unui serviciu secret românesc, CELENTI INTERNATIONAL PRODEXCOM SRL (J40/24338/1994, firmă extrem de misterioasă, cred, după anumite indicii), şi, apoi sau concomitent, şi în altele firme şi structuri, dar şi în politică. Şi probabil, atunci, că şi ONG-ul său cu ramificaţii în toată ţara, «Uniunea Democrată a Internautilor din Romania» (UDIR), al cărui preşedinte este în prezent, este tot o acoperire pentru activităţi mai secrete.
Aveţi câţiva prieteni comuni cu el pe FB (dar are contul principal secretizat).
Până în 1990 a fost profesor de liceu industrial / construcţii, în perioada 1991-1995 inspector la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, din 1996-2003 profesor inginer la Grupul Scolar de Constructii Anghel Saligny, apoi, cum am zis, din 2003, în afaceri şi politică.
Vedeţi alte date aici:
https://sites.google.com/site/pmbprimar/home/opinii-candidat-ioan-ionita-teodosiu
Recrutarea sa ca turnătorul „Crainic“ în 1980, apoi de Securitate în 1981, aici:
http://www.cnsas.ro/documente/hotarari/definitive/Teodosiu%20Ionita%20Ioan.pdf
Mai jos sunt imagini ale sale (am găsit mai multe) de când a candidat la Primăria Bucureştiului în 2012 (Partidul Alianţa Socialistă – partid ce trebuia să fie radiat la acea dată):
https://sites.google.com/site/pmbprimar/_/rsrc/1336656981328/ghidul-candidatului/Ioan_Teodosiu_Ionita_Candidat_Primaria_Municipiului_Bucuresti_Primar_General_PMB_A_S.jpg
.
http://media4.fourhooks.ro/metropotam/candidati-2012/Ioan-Ionita-Teodosiu.jpg
Ma insel, oare, in ce am descoperit (caci am cautat in viteza)?

*

Nota redacției – Domnule Pândaru, ați făcut o treabă extraordinară. Ați demonstrat că Procuratura Militară nu a vrut să-și facă datoria! Nu era greu să facă ce ați făcut dumneavoastră și să-l identifice pe cel reclamat de mine că m-a amenințat cu moartea. La vremea respectivă m-am consultat cu un general SRI pensionar, care s-a interesat și a aflat că acest Teodosiu a fost angajat și la SRI, dar și la SIE!

Încă o dată felicitări și recunoștință!

Ion Coja