Postare care releva metalitatea tipica populumii lenese, lase si slugarnice.
Daca ei nu au curajul sa se organizeze si sa lupte pentru o viata demna si bazata pe merit, atunci ei vin cu ideea ca „asa i-a pedepsit D-zeu.”
Poate o fi si asa dar pacatele pentru care isi trag pedeapsa sunt in primul rand lasitatea si apoi comoditatea/lenea, lipsa de gandire si prevedere, lenea de a-si crea orizonturi largi, luminoase in care gloria demnitatii si indeplinirii ca Natie Suverana sa straluceasaca ca un Far diriguitor.
Din cauza Lenei populimea asteapta ca toate schimbarile economico-sociale sa fie facute de un Mesia, de vre-un Domn Tepes sau de Sfantul Stefan cel Mare.
Este de datoria fiecaruis sa-si apere Tara si acumularile economice, sociale si politice ale Natiei si sa nu permita sub nici o forma altor natii si agentilor lor sa adultereze valorile noastre Morale si Sociale.
Daca cei mai in varsta, care au facut armata, isi mai amintesc Juramantul militar, ei stiu ca „Ura” era o conditie a indeplinirii sarcinilor Juramantului:
„Jur să urăsc din adâncul fiinţei mele pe toţi duşmanii patriei şi ai poporului muncitor.”
Pieptanat de terminologia socialista Juramantul Militar ar trebui practicat de toti cetatenii, chiar si de cei si cele ce nu fac armata si nerespectarea lui sa fie pedepsita prin lege si Blestem.
„Dacă voi călca jurământul meu, să mă lovească pedeapsa aspră a legii Republicii Socialiste România şi să-mi atrag ura şi dispreţul oamenilor muncii.
Mă leg să îndeplinesc întocmai jurământul meu, pentru libertatea şi fericirea patriei şi a poporului muncitor.”

Cine mai are curajul astazi sa presteze si sa indeplineasca Juramantul Militar?
Cultul Eroilor, cultul Stramosilor, ca instrumente ale Nationalismului Suveran ar trebui din nou cultivate si sa nu mai auzim pe nimeni vaicarindu-se si invinovatindu-se ca niste nemernici.

*

Nota redacției – Secvența cu „jur să urăsc” nu cred că figura în textul jurămîntului militar.