Da! Vom avea candidații noștri! Veți avea candidații dumneavoastră!

De ceva timp o echipă condusă de domnul IULIEAN HORNEȚ lucrează discret și eficient la un proiect politic aflat într-o stare avansată de realizare, care se va încununa în prima fază prin alcătuirea și depunerea de liste de candidați la alegerile din 6 decembrie!

Am discutat cu domnul HORNEȚ, despre care auzisem numai vorbe frumoase. Intrați pe internet pentru a afla detalii despre domnul HORNEȚ.

Domnul inginer HORNEȚ este un om al faptelor, al ideilor practice verificate în viața reală, și, iată-l, este și un visător, un visător lucid. Ne-a lipsit până acum! Visează la România Viitoare așa cum visăm cu toții, numai că dînsul a pus mâna pe creion și a conceput inginerește pașii concreți pe care un om de bine, cu o echipă de români de ispravă alături, îi poate face făurind un proiect realizabil, care să nu depindă nicicum de bunăvoința autorităților, ci numai de atașamentul altor voitori de bine pentru Țară! Și, din fericire, nu sunt puțini românii pe care mizează ințiativa domnului HORNEȚ.

Listele vor fi depuse în numele unui partid care urmează să fie desemnat dintr-un evantai de partide mici și fără pondere politică mare, inițiate însă de persoane cu intențiile cele mai onorabile, dezamăgiți de viața politică din România! Discuțiile se duc cu aceste partide, având de hotărît, printre altele, și asupra denumirii care, dintre denumirile existente, s-ar potrivi cel mai bine cu proiectul aflat în derulare. Nu mai este timp pentru înființarea unui nou partid, pentru a schimba denumirea unui partid etc. Trebuie să ne descurcăm cu oferta existentă.

În aceste zile, principala activitate a grupului de inițiativă este să primească înscrieri de persoane dornice să candideze, apoi urmează triajul/selecția finală a candidaților, urmând ca persoanele care s-au înscris și nu au fost nominalizate pentru a candida să rămână în rezerva de cadre, necesare dacă vom reuși să răzbatem în Parlament! Principiul alcătuirii listelor de candidați este ca fiecare candidat să figureze pe lista depusă în județul de care este legat, unde este cunoscut ca om, ca cetățean.

L-am chestionat pe domnul HORNEȚ asupra multor detalii și mă declar încântat de luciditatea și bunul său simț de om al faptelor, cum spuneam. Am întâlnit de-a lungul anilor mai multe persoane care au inițiat un proiect politic. Eu însumi mă număr alături de aceste persoane. Deci sunt în cunoștință de subiect. Și pot să declar că domnul HORNEȚ este, pe departe, vizionarul cel mai aplicat la datele realtății, cel mai lucid, cel mai exact în socotelile pe care și le face. Sunt tare bucuros că m-a acceptat în echipa sa, în grupul său de inițiativă! Domnia sa are cu prisosință ce mi-a lipsit mie: simțul practic, realismul viziunii.

Să-i dorim și să-i urăm succes! Va fi un succes al profesioniștilor, al competenților, al românilor dedicați binelui comunitar. Țării! Neamului!

Doamne, ajută!

Ion Coja

30 septembrie 2020