From: George Simion <george@partidulaur.ro>

Singura forță de care se tem acești trădători care ne vând pe bucăți este forța voastră, a oamenilor!

Pe 2 octombrie le vom da un semnal clar: s-a terminat cu jaful, vrem alegeri anticipate și patrioți în fruntea țării!

Școala politică a AUR: „Tineri pentru România”
Alianța Pentru Unirea Românilor organizează cursuri gratuite în cadrul unei școli politice care va avea loc în perioada 23-25 septembrie la București.

Invităm tinerii români patrioți să se înscrie la evenimentul „Tineri pentru România”, accesând link-ul de mai jos.
Detalii și înscrieri: https://partidulaur.ro/tineri-pentru-roman

AUR are grijă de mormintele și memoria eroilor
Spre deosebire de partidele sistemului care nu au respect față de istorie și tradiție, parlamentarii și membrii AUR respectă și îngrijesc mormintele eroilor care și-au jertfit viața în timpul conflictelor armate, indiferent de naționalitate și religie.

Ca urmare, alături de parlamentarii AUR am depus săptămâna trecută un proiect de lege care propune ca mormintele de război grupate în cimitire de onoare să fie declarate bunuri de interes național, trecute în domeniul public al statului și date în administrare Ministerului Apărării Naționale.

Protejarea locurilor de înhumare, conservarea și restaurarea acestora sunt obligații ale fiecărui stat, conform dreptului internațional, acordurilor interguvernamentale, dar și legislației naționale.

Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului
La sfârșitul săptămânii trecute, alături de colegii mei am participat la cea de-a XIX-a ediție a „Universității de Vară”, organizată de Forumul Civil al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș la Izvoru Mureșului.

Alături de reprezentanți ai asociațiilor care apără drepturile românilor de pretutindeni am discutat despre situația actuală a României și am formulat o Rezoluţie prin care am cerut președintelui României, Parlamentului și Guvernului măsuri concrete care să protejeze și să ușureze viața și activitatea românilor de pretutindeni, din Republica Moldova, comunitățile istorice și a celor din Covasna, Harghita și Mureș.

România trebuie să rămână unită sub semnul tricolorului și al idealului național!

Micii întreprinzători, prioritatea AUR
Săptămâna trecută, alături de colegii mei am depus un proiect de lege care să vină în sprijinul micilor întreprinzători din România. Am propus majorarea plafonului de scutire de TVA pentru microîntreprinderi – de la 300.000 de lei pe an, atât cât este acum, până la 450.000 de lei pe an.

În condițiile actuale, inflația și creșterea generalizată a prețurilor afectează, implicit, și activitatea microîntreprinderilor. Astfel, legea propusă de noi ar fi o măsură de protecție socială, dar va avea ca efect și diminuarea evaziunii fiscale, fapt care va crește încasările către bugetul de stat.

Noi, cei de la AUR, propunem legi în interesul românilor, pentru a sprijini toate segmentele societății noastre.

AUR se opune propagandei alimentare de la Bruxelles
În contextul propagandei dezgustătoare declanșate de o Comisie Europeană care ne recomandă foarte serios să înlocuim bucătăria tradițională bazată pe carne, lactate, legume, fructe, cu una bazată pe viermi, larve, gândaci, greieri sau lăcuste, alături de parlamentarii AUR am depus un proiect de lege prin care cerem interzicerea utilizării insectelor și a viermilor ca alimente sau ca ingrediente în alimente destinate consumului uman.

De asemenea, propunerea noastră prevede interzicerea alocării de fonduri pentru cercetarea insectelor și viermilor în vederea introducerii lor în alimentația umană.

Chiar dacă agenda globaliștilor este dirijată de unii dintre cei mai puternici oameni ai lumii, precum membrii Forumului Economic Mondial, noi, cei de la AUR, ne opunem ferm acestei manipulări agresive care are ca scop alterarea comportamentului uman și a modului nostru de a gândi.

AUR, alături de românii de pretutindeni
Alături de deputații și senatorii AUR am depus un proiect de lege prin care propunem ca atât românii din teritoriile rupte de Uniunea Sovietică din trupul țării la 26 iunie 1940, cât și urmașii lor, să-și poată redobândi cetățenia română.

Propunerea noastră a primit aviz favorabil din partea Comisiei pentru românii de pretutindeni a Senatului și avem încredere că li se va face dreptate tuturor cetățenilor care au căzut victime, fără voia lor, pactului odios dintre Hitler și Stalin.

Românii din Basarabia, Bucovina de Nord, Ținutul Herța și Maramureșul de Nord, precum și urmașii lor, au fost și rămân cetățeni români.