NR. E de luat în seamă tot ce vine de la Pat Buchanan

Falnic Armia Română…

Ne vor aduce neoconii demenți iarna nucleara ?

Paul Craig Roberts

După cum cititorii știu, am subliniat că intenția declarata a neoconilor de a obține hegemonia mondială a reînviat amenințarea Armaghedonului nuclear, pentru că Rusia și China cu siguranța nu se vor preda, precum au făcut fiecare țară europeană, Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Columbia, și Japonia și în prezent sunt vasalii Washingtonului.

Președintele Rusiei și președintele Chinei au făcut acest fapt cunoscut la modul cel mai clar cu putința.

În cazul în care aroganța, ignoranța și incompetența sistemelor politice occidentale permit continuarea agendei nebunești, total nerealiste, neoconservatoare, planeta va muri.

Ronald Reagan este singurul președinte al Statelor Unite din era existentei armelor nucleare, care a fost hotărât să le scoată din toate arsenalele. Știu pentru că am fost părtaș la eforturile sale. Dacă nu pot fi crezut, întrebați-l pe Pat Buchanan, care a fost cu Reagan la Reykjavik. În articolele anterioare de pe site-ul meu, am citat răspunsul lui Buchanan la declarațiile mele. Buchanan mi-a scris că am fost corect, că Reagan a dorit sa scape de fiecare armă nucleară. Acesta a fost obiectivul principal al președintelui Reagan și este motivul pentru care a conceput programul său economic, pe care l-a dat pe mâinile mele. Reagan s-a gândit că, dacă economia SUA ar putea fi redresată, incapacitatea economiei sovietice de a se redresa i-ar permite să facă presiuni asupra sovieticilor, pentru a pune capăt războiului rece și a scăpa lumea de armele nucleare. Când primesc scrisori de la cei care-l denunță pe Reagan pentru crimele sale, mă minunez de mândria pe care semnatarii o arată în ignoranța și prostia lor totale .

Ceea ce au făcut neoconii este să arunce la gunoi toate tratatele și să încalce toate acordurile care au pus lumea pe făgașul dezarmării nucleare. Aceste personaje malefice au cauzat modernizarea masivă a forțelor nucleare sovietice și chinezești. Nu există nici o perspectivă, de orice fel, pentru hegemonia americană asupra lumii. Cu toate acestea, neoconii nebuni continuă să vorbească ca și cum omenirea li se subordonează lor, o colecție de pankiști aroganți de doi bani, care nu au putut supune câteva mii de talibani slab înarmați, după 14 ani de efort și sacrificiu american și ale căror politici dezastruoase au făcut din Statul Islamic, până la intervenția lui Vladimir Putin, forța militară cea mai puternică din Orientul Mijlociu.

Neoconii blestemați au distrus șapte țări, iar ticăloșii și cățelele se plimbă în libertate !

Purtătorii lor de cuvânt media, pankisti de doi lei cu capetele pline de rahat, se întreabă: „La ce folosesc armele nucleare dacă nu le poți folosi ? ”

În cazul în care populația occidentală nepăsătoare va continua să stea pe canapea și să se uite la „reality shows” în timp ce neoconii nebuni, care controlează politica externă occidentală, ne conduc spre Armaghedon, indivizii cu capetele de rahat neatente, care reprezintă populațiile occidentale, vor fi ei înșiși exterminați de iarna nucleară. Ar fi răsplata lor binemeritată.

Din păcate, restul lumii va împărtăși aceeași soartă.

Steven Starr a fost mai înainte un autor oaspete pe site-ul nostru . La fel ca și mine, el înțelege că nu există supraviețuitori într-un război nuclear. Aici este ultima sa lucrare, publicată de Federația Oamenilor de Știință Americani: https://fas.org/pir-pubs/nucle…

Neoconii ar trebui să fie prinși rapid, arestați, judecați, condamnați și executați pentru crimele lor uriașe, înainte de a distruge lumea.

Viața atârnă în balanță. Sau neoconii sau noi.

http://www.paulcraigroberts.or…