XP
0 aprobate

proletariierta@ti.ne
81.18.84.243
Atunci când individul uman nu reprezintă mai mult decât un CNP ce pretenții să mai avem?! Tot drumul vieții, că vrem sau nu, are repere greu de ocolit: grădi, școli, ca să ai de ce sa te scoli, muncă( chiar dacă acum e pusă între paranteze ). Nu suntem decât un capital uman sau mai bine zis am fost pentru că în prezent s-au răzgândit și nu ne mai „doresc” . D-aia se cheama departamentul de resurse umane sau in termeni religioși turma ;numai că uneori ciobanilor li se mai face foame… . Problematica lui Cain și Abel e mult mai gravă decât pare. Dacă la asta adăugam și diversitatea grupelor de sânge și mai ales prezenta sau absența RH-ului lucrurile se complică rău. Cine erau Elohimii, „fii cerului” de fapt? cum au ajuns ca aceste texte să fie „revelate” .
Nu sună mai degrabă a scenariu. Crede și nu cerceta. Scurt și cuprinzător, foarte la îndemână și mai ales în epoca noastră a „informației” care nu se găsește niciunde.
Tot încearcă ăia să demonstreze că piramidele au fost înălțate cu ajutorul unor bușteni, unși cu grăsime . Munchhausen a fost sugaci față de ăștia, n-avea profesionalism :)
Totul( dacă nu suntem atenți) este manipulare . Majoritatea informațiilor trebuiesc ingurgitate cu toptanul doar pentru a fi siguri că vom putea aspira la un loc de muncă pe baza unei…dipome. Wellcome inside the electric circus. Pentru că da este un circ total iar, din păcate psihotronica și alte alea sunt operaționale și ele funcționează la nivel macro dar și individual, fără ca cineva să ne întrebe. Suntem, vrând-nevrând simpli spectatori și perdeaua de fum ne proiecteză filmul. d/aia se spune ți s-a rupt filmul. Soluția pare simplă : roagă-te. Depinde cui, depinde cum Mai era parcă o vorba , până la Dumnezeu te mănâncâ sfinții, și dacă expresia este în sens propriu. La tot pasul statui cu monstruozistăți antropophage. Chiar așa de naive?. Prezența dragonului/balaurul mai peste tot. Mâncați și beți căci acesta este … hm. Numai că „pastorii” la cea mai mică amenințare acum câteva luni și-au cam părăsit turma , abordând și ei umili cârpa drept botnița, dupa chipul și …. .Sunt multe puncte de suspensie , mai ales în tradiții / folclor : apa vieții, tărâmul tinereții fără de bătrânețe, călătoriile peste șapte mări și șapte țări; încercați de a deschide subiectul cu un om „normal”.

Bun, acum avem protocronismul numai așa ca un basm despre cum a fost odată căci spre acele vremuri mai nimeni nu dorește să se întoarcă, rămâne așa un orgoliu a ceea ce am fost sau nu cândva. Și despre deformarea spatiului nostru natural , e vorba mai degraba de DEFORMARE, decât terraformare. te uiti pe harti si vezi undeva din senin un tinut arid, cum s-a ajuns sa fie asa. si mai ales unde-i Eden-ul nostru(??). parcă am fi într-un film cu proști, unde ordinul se exectă.

o sâmbătă/duminică plăcută