Partidul Lista Națională (1) – Cu ce începem?

Deocamdată, formal, trebuie să așteptăm decizia Curții de Apel față de obiecțiile ridicate de Parchet. Avem și soluții „de avarie”, sperăm să nu le folosim. Până să vă hotărîți dacă veniți sau nu alături, fiecare dintre dumneavoastră, posibili membri ai PLN, puteți face mai multe pentru activitata noastră viitoare.

E bine să știți că avem un obiectiv imediat: alcătuirea listelor cu persoanele pe care să le susținem la alegerile locale.

Mai înti PRIMARII. Unde știți că există un candidat valabil nu mai are rost să mai căutăm altul. Îl vom susține pe acela care merită încredeea noatră, indiferent din ce partid vine. Iar persoanele care ar mai putea conta, le invităm să candideze pentru consilii pe lista noastră.

Ne trebuie un candidat pentru funcția de primar general al Capitalei. Cei deja anunțați sunt slăbuți rău. La fel și pentru primarii de sector sau din marile orașe. Sunt mulți români de valoare care stau nebăgați în seamă. Trebuie identificați. Cu ajutorul ziariștilor, al preoților, al funcționarilor onești din primării, din poliție, din servicii. Identificați și sfătuiți să se gândească la o posibilă implicare în treburile obștei. Nu în politică, ci în bunul mers al lucrurilor!

Acceptăm și candidații independenți, care nu vor să se înscrie în partid. Vor să facă treabă și atât! E de înțeles  reținerea lor față de partide.

Asemenea propuneri vă rog să le înaintați pe adresa listanationala2016@yahoo.com  Precizați cât mai multe date despre persoana propusă, inclusiv datele de contact cu acea persoană, dar și cu dumneavoastră, cel care face propunerea.

La aceeași adresă vă rog să prezentați propuneri privind PLN: statut, doctrină, strategie, activități și acțiuni!

Subiectul principal rămâne calitatea umană. Să privim în jurul nostru și să ne bucurăm pentru fiecare persoană pe care o vom considera demnă de încredere.

Nota bene: primim cu mare interes orice AUTO-PROPUNERE. În definitiv, persoana pe care o cunoaștem cel mai bine este propria persoană. Este firesc, este normal să practicăm cât mai mult auto-propunerea. Atât pentru listele de candidați, cât și pentru funcțiile din partid.

Auto-propuneile se trimit la aceeași adresă. Succes tuturor.

Doamne ajută!

 

ION  COJA

11 februarie 2016