Paris by Night

2015-11-15T18:23:17+02:0015 noiembrie 2015|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Reacție de la Chișinău după atacul terorist

de la Paris: Cine este de vină? Șefii serviciilor

secrete sau cei care au cufundat Europa în

toleranță și multiculturalism?

FacebookTwitterg+Email
Iată că se apropie de deznodământ criza migranţilor care a fost principala preocupare socio-politică a Uniunii Europene în acest an. Cei care au analizat treaz această criză au subliniat în nenumărate rânduri riscurile unei primiri hazardate şi nesistematizate a migranţilor veniţi dintr-o zonă-focar a terorismului islamic.
Toate aceste semnalizări au fost ignorate cu desăvârşire de autorităţile UE şi, în majoritatea cazurilor, de cele ale statelor membre. Acum suntem martori că această ignoranţă s-a dovedit a fi tragică şi fatală pentru mulţimea de victime din Paris. A fost nevoie să moară sute de oameni pentru ca guvernanţii ţărilor europene să-şi pună problema închiderii hotarelor.
Scenariul petrecut în Franţa a fost mai mult decât previzibil, despre un asemenea deznodământ se discuta până şi în curţile de cartier, dar iată că experţii din structurile guvernamentale, care cheltuie miliarde de euro pentru securitate, se pare că iarăşi au fost surprinşi de ninsoare în mijlocul iernii. Diferenţa e că de data aceasta ignoranţa lor criminală a costat multe vieţi, fapt pentru care trebuie traşi la răspundere alături de teroriştii propriu-zişi.
Pe de altă parte, sunt oare criza migranţilor şi cea a terorismului nişte probleme de moment, care au apărut recent şi pot fi stârpite prin măsuri tactice imediate? Sau totuşi e vorba de întreaga orientare socio-politică a Uniunii Europene din ultimele decenii? Cu alte cuvinte, cine ar fi principalii responsabili pentru tragedia din Franţa: şefii serviciilor de securitate care nu au putut preveni atacurile teroriste sau cei care au cufundat Europa în toleranţă şi multiculturalism, din care nu ştim dacă Europa va mai avea putere să iasă?
Partea tactică a problemei a început deja a fi rezolvată: declararea stării de urgenţă, închiderea frontierelor, eventualele demisii din funcţii înalte etc. Cât priveşte problema în ansamblul ei, nu ştim ce decizie vor lua oficialii europeni, având două soluţii în faţă: una e continuarea propagandei multiculturaliste până la istovirea populaţiei de acest bombardament informaţional, alta este reorientarea politicii sociale spre protejarea propriilor cetăţeni şi a viitoarelor generaţii.

30 Comments

 1. LD ANTICAP 29 noiembrie 2015 la 3:06 pm - Raspunde

  Continuare #14

  Interviu VICE cu cei de la trupa satanica ’’The Eagle Of Death Metal’’, cei care au concertat la Bataclan Theatre cu piesa de debut ’’Kiss the Devil’’.

  Rockerii satanisti se comporta ca niste copii prinsi cu mata-n sac si privind spre dusumea. Ei exterioreaza plansete false si zambete adevarate. Priviti-i in ochi precum si limbajul corpului si va veti da seama ca sunt doar actori de criza pe scena masonica. Si-au vandut sufletul necuratului.

  Ei vorbesc despre un terrorist care s-a autodetonat dar varianta oficiala este ca au fost doar impuscaturi.

  Credeti ca daca era un adevarat atac terorist, membri trupei ar mai fi ramas acum in viata? Erau morti inca de la inceputul adevaratului atac…

  Acesti dementi influenteaza masele iar in acelasi timp le batjocoreste. Ce fel de oameni se mai pot numi astia?

  Acesti mincinosi izbucnesc in ras de cateva ori si din aceasta cauza solistul sta cu capul in pamant fara a vrea sa aiba contact vizual cu cineva in timpul interviului.

  Treziti-va! Ati participat cu totii la o inscenare masonica!

  https://www.youtube.com/watch?v=FpSITWsf_ks

 2. LD ANTICAP 25 noiembrie 2015 la 9:53 pm - Raspunde

  Continuare #13

  Control mental si spalare pe creier aplicat lumii intregi de catre elita masonica tiranica.

  https://www.youtube.com/watch?v=ypgiN4-QgNE

 3. LD ANTICAP 24 noiembrie 2015 la 3:15 pm - Raspunde

  Continuare #12

  Priviti mai jos un reportaj al celor de la Channel 4 News la o zi de la ’’Atacul terorist’’ de la Bataclan.

  – Min. 0:31 avem 1 individ aproape la pelea goala care nu arata niciun semnalment c-ar fi fost ranit iar un altul invelit in prelata aurie de parca ar fi gerul bobotezii.

  – Min. 0:56 urme de sange si manusi aruncate. Sangele n-are cum sa reziste in astfel de conditii, sa-si mentina culoarea. Cu siguranta este vopsea.

  – Min 1:18 se observa o pereche de tenesi Nike pe trotoar (astia fac reclama si la Nike cu aceasta inscenare). Sireturile nu sunt instalate pana la capat. Ce naiba cautau pe trotoar aruncati? Sau descaltat se atinge o viteza mai mare? Total BS. Unde sunt semnele/marcarii pe care-i lasa politia criminalistica?

  – Min. 2:20 apare un ceas care e fixat in functie de numerologia specifica masonica si anume: pe deoparte se indica 9/11 (pe invers, a se vedea asemanarea dintre 9/11 si 11/13) iar pe de alta parte se indica 11/13 care este chiar data atentatului. Ce ceas dAstept!!!

  – Min. 3:22 Politia Criminalistica isi face aparitia pe scena. Se fac ca strang probe si indicii incriminatorii.

  – Min. 3:47 Isi face aparitia o alta ’’supravituitoare’’. Ce dracu cauta asta a doua zi dimineata la locul cu pricina. Oare se indragostise de rolul jucat in piesa cazaro-sionista si dorea sa-l repete? O cheama Imene Ahmed, din neamul teroristilor J!!!

  – Min. 5:07 O alta actrita de criza invelita in prelata aurie. Frig mare la Paris!!! Ceea ce am observat este ca toti actorii de criza intervievati repeta la nesfarsit faza cu kalasnikoavele… Asa le-a fost scris pe prompter la fiecare dintre ei…

  – Min. 7:28 Un posibil ranit pe targa. Din pacate regia nu permite un cadru mai apropiat nu un zoom-in pentru a devoala Marea Minciuna. Ahh, nu se vrea! Am inteles cu totii!

  – Min 8:00 Imagini cu voluntari care vin sa doneze sange. Nu se prezinta absolut nicio imagine cu ranitii din spitale…

  – Min 8:45 Imagini cu lumanare langa un mic canal in L plin de sange din seara cu pricina. Inca odata sangele nu-si pastreaza culoarea si consistenta la o zi distanta. Prosteala pe fata!

  – Min. 9:45 ni-l infatiseaza pe pianistul cazar sionist (priviti-i nasul…) care interpreteaza melodia Noii Ordini Mondiale fiind acompaniat de ziaristii main-stream precum si de actori de criza&guri cascate.

  https://www.youtube.com/watch?v=m3oOOU-noHs

 4. LD ANTICAP 24 noiembrie 2015 la 11:09 am - Raspunde

  Continuare #11

  Au trecut déjà 11 zile de la ’’Atentatele de la Paris’’ si inca nu am vazut o singura proba palpabila care sa ma convinga ca ceea ce afirma autoritatile si mass-media este adevarat.

  Au trecut 11 zile de la ’’Atentatele de la Paris’’ si inca nu am vazut absolut nicio victima ranita, decedata sau declaratii ale rudele lor.

  Au trecut 11 zile de la ’’Atentatele de la Paris’’ si inca nu am vazut absolut nicio inmormantare cu cosciugul inchis sau deschis.

  Imaginile cu WonderWoman si 2 SpiderMan cu siguranta au fost filmate in cu totul alta zi. Vorbim despre scenele filmate de jurnalistul cazar nesemit Psenny la Sala de Concerte Bataclan. A propos, wonderwoman, femeia care a stat agatata circa 5 minute de veranda, ar fi gravida in luna a-8-a.

  Am mai vorbit de martorii tata si fiu, actori de criza, supravietuitori la Bataclan. Intre timp s-a aflat c-ar fi turisti australieni. Dupa accent, cei doi nu sunt australieni 100% ci mai degraba cazari sionisti nesemiti. Nu au accentul unor adevarati Aussie. Sunt niste mincinosi care au facut parte din scenariu si care citesc cu nerusinare prompterul. Nu sunt emotivi, nu nimic!!! Copilul in varsta de 12 ani fiind fan al trupei sataniste death metal. Va vine sa credeti? Copilul este controlat mental…

  In exploziile de la stadion, oficial nu exista nicio victima. Nici macar pasapoartele nu s-au deteriorat. Dac-ar fi sa te pui in locul ’’teroristului’’, te-ai detona langa o mare de oameni pentru a avea cat mai multe victime, nu-i asa?

  Din 1000 de persoane prezente la Bataclan, nu exista decat videoul inregistrat de jurnalistul cazar sionist. In interior vedem doar 10 secunde cu formatia satanista dupa care cateva zgomote si atat. Unde sunt imaginile din celularele fanilor satanisti? Asta nu dovedeste absolut nimic!

  De unde au adunat deodata televiziunile occidentale si la ore tarzii din noapte acesti supravietuitori si martori. In plus aproape toti vorbeau engleza. Se stie foarte bine ca francezii vorbesc engleza cum romanii vorbesc chineza! Totul a fost regizat! Nu a existat absolut niciun mort.

  https://www.youtube.com/watch?v=Bp-BqnFKM98

 5. LD ANTICAP 22 noiembrie 2015 la 3:39 pm - Raspunde

  Continuare #10

  Inca un actor de criza supravietuitor la concertul satanic de la Bataclan isi face aparatia de data asta la televiziunea propagandistica NBC. Ca de fiecare data actorul o rupe un pic si pe engleza.

  Printre altele :

  – ’’Este bine sa fii in viata/sa traiesti (Good to be alive!)’’.

  – Arata reporterului biletul de la spectacol. Normal cand se intra la un concert, la intrare se rupe o jumatate din bilet. El prezinta reporterului biletul intreg parca scos de la naftalina.

  – Daca i se priveste fata acestuia, se vede clar ca este un mincinos si-un fraudulos. Cum se face ca NBC l-a gasit tocmai pe asta? De parca au fost mana-n mana, a fost premeditat!

  – El vorbeste despre un sunet al unei explozii. Varianta oficiala spune ca au fost rafale de arme de foc nicidecum explozibil detonat.

  – ’’Pentru ca ma miscam incet am urmat ceilalalti oameni pe sub scaune foarte incet catre o usa’’. Orice fiinta umana in asemenea situatii alearga ca de mama focului pentru as salva pielea. Din contra, el se deplasa incet si foarte incet.

  – ’’Iar dupa am auzit niste tipete’’.

  – ’’Mirosea a praf de arma de foc’’. Inainte a auzit o explozie apoi a mirosit praf de pusca!?!

  – ’’Cineva din fata mea a avut ideea sa deschida o fereastra si sa se catere pe acoperis’’.

  – ’’Am vazut acolo comportamente frumoase (beautiful behaviours) pentru ca noi eram gentlemen si se cuvine ca femeile sa iasa primele’’. Mare idiot este actorul asta de criza!

  – ’’Ma simt vinovat deoarece eu sunt inca in viata iar alte persoane nu-s! De ce eu? De ce eu? Nu mai stiu ce sa zic!’’. Patetic pana la capat…

  – Interviul este luat tarziu in noapte. Strazile Parisului sunt pustii. Tare ciudat!

  – ETC…

  Inca o confirmare ca ’’Atacurile din Paris’’ au fost o inscenare pusa la cale de catre ISIS si liderii guvernelor occidentale.

  ISIS = Israeli Secret Intelligence Service

  Liderii ISIS = Barack Hussein Obama + Benjamin Netanyahu + Recep Tayyip Erdogan + Angela Merkel + Vladimir Putin + Xi Jinping + David Cameron + Francois Hollande + ETC…

  Problema = ISIS (Israeli Secret Intelligence Service) +

  Reactie = Stare de Intimidate si Frica Indusa Maselor de catre GUVERNE +

  Solutie = Stat Politienesc (Control total asupra Maselor de catre GUVERNE)

  https://www.youtube.com/watch?v=8SRx3KZbpaQ&feature=youtu.be

  https://www.youtube.com/watch?v=X4p3Kt9mOfk

 6. LD ANTICAP 21 noiembrie 2015 la 3:35 pm - Raspunde

  Continuare #9

  Sala de Concerte (Teatrul) Bataclan – Intrare/Iesire de pe 13 Passage Saint-Pierre Amelot, Paris, Île-de-France.

  Dupa cum se observa si in imaginile de pe Google Map, intrarea/iesirea
  in BATACLAN de pe straduta Saint-Pierre Amelot are numarul 13. Ce coincidenta? Parca pe 13 ar fi avut loc si presupusul atac terorist? Pe porti se observa simbolismul Masonilor si anume 2 piramide. Uff, inca o coincidenta!

  https://www.google.ca/maps/@48.8627992,2.3703469,3a,75y,12.59h,109.87t/data=!3m6!1e1!3m4!1sxQbYT8AYrb6ocSht7Y0j0g!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

 7. LD ANTICAP 21 noiembrie 2015 la 3:05 pm - Raspunde

  Continuare #8

  ’’Atentatul’’ de la cafeneaua Café Bonne Bière

  Priviti video-ul urmator. Autoritatile spun ca atacul s-a soldat cu 5 morti si 8 grav raniti. In acest video nu veti vedea niciun mort sau ranit. Unul din presupusii teroristi fara sange pur si simplu cruta viata a doua persoane cae se aflau cazute la pamant chiar sub privirile lui. Unde-i cruzimea teroristului insetat de sange? Unde-i masacrul? Unde-i camera din exterior? Unde-i sangele? Unde-s mortii si ranitii? Parisul, mai ales pi sentru, e impanzit de camere de supraveghere. Unde-s inregistrarile clientilor sau trecatorilor? In ziua de azi fiecare orasean are cel putin un telefon mobil.

  Ceea ce mass-media si autoritatile prezinta este o INSULTA la adresa fiintelor umane, la adresa inteligentei, chiar la adresa celor care gandesc doar cu jumatate de creier.

  Aceasta este doar o inscenare cu fulgi de nea ce zboara din spatele barului. Parc-ar ninge! In bar sunt sticle pline si pahare… Bautura nu pluteste. Unde-s paharele sparte? La minutul 3 :53 o clienta isi ia geaca si plasele de cumparaturi si se refugiaza in interior.

  Este o farsa completa! Un spectacol de televiziune.

  Television = Tell a Vision = A exprima o anumita viziune (interpretare) despre un eveniment = Manipulare Totala

  Este o FRAUDA in totalitate!

  Absolut NIMENI nu a murit, absolut NIMENI nu a fost ranit.

  Nu s-a prezentat absolut nicio proba veridica cu presupusii morti, cu presupusii raniti, cu declaratiile rudelor lor.

  https://www.youtube.com/watch?v=X1FEeME8yoI

 8. Puscasu Vlad 18 noiembrie 2015 la 9:27 pm - Raspunde

  nu uitati fratilor faptul ca sistemul european nu functioneaza,nici EURO POL(itia)nici serviciile secrete europene,nici politia franceza.Adica poti in Franta sa faci rost de arsenal militar si sa arunci in aer oameni inocenti!! http://freesyria8.blogspot.co.uk/

 9. Puscasu Vlad 18 noiembrie 2015 la 9:25 pm - Raspunde

  America loveste Europa unita,asa cum s-a intamplat si in anii 1944

 10. LD ANTICAP 18 noiembrie 2015 la 7:29 pm - Raspunde

  Continuare #7

  Ca si exemplul celor de la PZBooks cu contul lor de twitter ce anuntau morti si raniti cu 2 zile inaintea evenimentelor de la Paris, avem un altul si anume un cont Youtube deschis cu o zi inainte, pe 12 noiembrie 2015 cu titlul ’’Videos Paris attack exclusively’’ dupa care a fost sters. Inca o dovada ca totul a fost premeditat. Sau poate o fi fost deschis de vreun clarvazator??? J

  https://www.youtube.com/watch?v=wQikvFK9RU8

 11. LD ANTICAP 17 noiembrie 2015 la 11:28 am - Raspunde

  Continuare #6

  Scena cu straduta care se afla in spate la Bataclan (11e arrondissement) unde jurnalistul francez Daniel Psenny de la Le Monde filma de la etajul 2 din cladirea de peste drum pare foarte suspecta. Faza cu femeia gravida care a stat agatata de veranda vreo 5 minute, cu spidermanul de langa ea, la fel pentru 5 minute.

  Pe contul sau de twitter face reclama la satelitii virtuali.

  Se ridica cateva intrebari iar cei din Franta ar putea sa ne ajute cu mai multe informatii.

  Cum se face ca avem imagini numai de la acest om?

  Din sutele de petrecareti nu s-a mai gasit macar unul sa prezinte imagini de la acel concert, de pe acea alee?

  Acest jurnalist locuieste in acel apartament? Daca da, trebuie dovezi. Daca nu, ce cauta acolo?
  La prieteni? Trebuie dovezi. Daca da, unde-au fost ceilalti prieteni?

  De ce nu a anuntat politia imediat? In schimb a filmat ca un psihopat…

  Inca odata, a fost o inscenare cu subiect si predicat.

  Ochii larg deschisi?

 12. radu Stefan 16 noiembrie 2015 la 10:07 pm - Raspunde
 13. LD ANTICAP 16 noiembrie 2015 la 8:14 pm - Raspunde

  Continuare #5

  Jurnalistul Gearoid O’Colmain intr-un interviu la RT spune adevarul gol golut cum nimeni altcineva dintre ziaristi nu l-a facut. Sa spicuim cateva din declaratiile sale :

  – In momentul de fata se desfasoara de catre main-stream o propaganda pentru a transmite FRICA francezilor in legatura cu musulmanii

  – Campania impotriva Siriei a fost orchestrata de catre NATO chiar impotriva civililor sirieni si poate fi etichetata ca si o campanie terorista

  – Popoarele din Europa trebuie sa inteleaga ca ne aflam intr-un razboi care a fost indreptat catre civili si in particular este o forma de nou Imperialism, de o noua colonizare care utilizeaza strategia DEZBINA si CUCERESTE a popoarele europene, din Orientul Mijlociu, din Africa, in general popoarele lumii, pentru a le supune unei Ordini Mondiale care nu serveste majoritatii oamenilor de pe aceasta planeta dar care serveste interesele unei foarte mici Elite Tiranice…

  – …Grupurile teroriste au fost sponsorizate, inarmate si antrenate de catre Serviciile Secrete din tarile Occidentale….

  – ETC…

  https://www.youtube.com/watch?v=0carlQ_DPko

  Daca inca mai exista patrioti in structurile statului, ar fi bine sa inceapa inarmarea PATRIOTILOR ROMANI. In acest moment populatia Romaniei este lipsita de aparare… Nu peste mult timp se va declansa in Romania furia Elitei Tiranice. Trebuie ca poporul sa se poata apara…

 14. Poetry -> 16 noiembrie 2015 la 5:45 pm - Raspunde

  O explicatie foarte lucida despre operatiunea de „steag fals” de la Paris. Mai clar de atat nu se poate:
  – Political author Gearoid O Colmain discusses the Paris attacks with RT International
  https://www.youtube.com/watch?v=L7GAbVhjTSw

  In ultimul timp au trecut la foc automat o serie de legi aberante care restrang drepturile si libertatile cetatenilor, dar in acelasi timp intaresc opresiunea si legitimeaza abuzurile statului fata de cetatean. Vorbim de legile Antonescu, Dragnea, Big Brother, vaccinariile obligatorii, „educatia sexuala” (raportul Lunacek) obligatorie in scoli, inregimentarea obligatorie a copiilor in puscariile statului prin coborarea varstei de scolarizare, adica clasa „pregatitoare” si viitoarea inscriere obligatorie la gradinite de la 3 ani, etc.

  – Mersul prematur la școală afectează sănătatea psihică
  http://bit.ly/1WPeWvn

  Mai este inca o lege data acum si oamenii nu realizeaza ce se intampla. Fie ii citesc titlul si sar peste ea, fie o citesc/aud de ea, dar nu inteleg nimic.
  In ultimii ani Google, Microsoft si alti „giganti” ai motoarelor de cautare, au achimbat de mai multe ori algoritmii prin care se afiseaza rezultatele cautarii. In mod evident ca au fost favorizate corporatiile si companiile mari, iar cei mici au fost „cenzurati”. Existau siteuri mici care aveau continut legitim si apareau pe prima pagina dupa o cautare, iar dupa schimbarea algoritmilor nu au mai aparut nici in primele 10 pagini. In mod evident, in cazul firmelor mici si a liber profesionistilor acest lucru a dus la faliment, iar in cazul siteurilor cu continut „neagreat de autoritati” sau de anumite grupuri de interese, a insmnat cenzura in cel mai clasic si pur mod.

  Vorbim despre noua „lege a roamingului” care va introduce noul nivel de supraveghere si cenzura din partea „statelor” si a „seviciilor secrete”, dar in acelasi timp va permite monopolul si jaful companiilor dominante. Partea distractiva este ca majoritatea oamenilor nu constientizeaza sau nici nu citesc despre aceasta noua lege a „roamingului”, ca nu vorbesc in strainatate, sau daca o fac cumpara cartela sau vorbesc gratis pe skype sau vre-un messenger ceva. Dar afaceri pe internet sau maca siteuri personale au?

  Nu inteleg cum dupa dezvaluirile lui Snowden si Wikileaks oamenii mai pot fi atat de dezinteresati si naivi. Mai ales ca multi se inconjoara cu gadgeturi „smart” si marsaluiesc incolonati si tot mai saraci catre „internet of things”. Sa vezi atunci dictatura si abuzuri.

  – Europa vă lasă roaming-ul, dar vă taie internetul
  http://bit.ly/1kUoTeW

  Ce urmeaza dupa „scamatoria” de la Paris? Dupa episodul Charlie Hebdo in Franta si toata Europa statele au implementat tot felul de legi din categoria „Big Brother” si „Antonescu” care legitimeaza abuzurile statelor si cenzura impotriva propriilor cetateni. Acum avem si legi europene ca cea a „roamingului” care fac exact acelasi lucru.

  Este lesne de inteles directia in care se marsaluieste rapid:

  1. Urmeaza o „armonizare” si o „uniformizare” a tuturor acestor legi individuale, care vor duce la formarea unei supra legi/protocol, pe model american, adica un „Patriot Act” european, care va aduce si in Europa abuzurile si dictatura americana cu tot ce tine de ea: arestari fara mandat doar pe baza de suspiciuni, perchezitii si abuzuri in aeroporturi pe model TSA, supraveghere online pe model NSA, etc

  2. Un stat politienesc cu forte de politie cu profil militar, ca in SUA, carora le va fi permis sa faca orice fel de abuzuri fara sa raspunda de nimic. Daca credeti ca taranii infantili din jandarmeria romana au facut abuzuri cu taranii de la Pungesti sau Nadas… o sa vedeti distractie de acum inainte!

  Ca sa fie mai clar despre ce vorbesc:
  http://blog.tourcontrastesdenuevayork.com/wp-content/uploads/2015/09/POLICE-2.jpg

  http://cdn.theatlantic.com/assets/media/img/mt/2015/05/pepper_spraying/lead_960.jpg?1432267264

  https://knowitnextpsychicpredictions.files.wordpress.com/2014/06/8-12policeabuse.jpg

  https://i0.wp.com/quietmike.org/wp-content/uploads/2014/07/police-brutality-statistics.jpg

  Este destul de evident incotro ne inderptam. Europa devine o gorapa de gunoi infestata de slbatici non-europeni, majoritatea musulmani si protejata de o corcitura intre politie si armata. Este timpul de impachetat si carat in America Latina sau Asia. Altfel…
  https://33.media.tumblr.com/70a6beb5ffeea54b8148aff7cb820e4b/tumblr_na5yx0Ap2L1rb8fj4o1_400.gif

 15. LD ANTICAP 16 noiembrie 2015 la 1:15 pm - Raspunde

  Continuare #4

  Franta a facut un anunt pe 5 noiembrie ca vor trimite un Portavion in Orientul Mijlociu. Numai bine a picat perfect cu ’’atentatul terorist’’. Ce coincidenta!?! J

  Portavionul va pleca pe 18 noiembrie pentru a se alatura coalitiei care lupta impotriva statului islamic!!! What a joke! Total complete BS!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=VFX0825u0xg

  Telefonul magic care a salvat viata unei persoane. Este extraordinar cum oamenii pot crede asemenea aberatii. In plus, actorul de criza respectiv ne arata cum a fost el ranit, niste urme de suc de rosii pe tricou, el fiind bine merci sanatos. Nu-i asa?

  • Poetry -> 16 noiembrie 2015 la 2:52 pm - Raspunde

   Am pus si eu un link la un articol in care sunt doua fotografii foarte interesante.
   Mariti imaginea sa vedeti mai bine „victima”
   http://stateofthenation2012.com/wp-content/uploads/2015/11/151113-france-attacks-mn-1720_75c73b1f1369b1ea4588faf9f21a906b.nbcnews-ux-2880-1000.jpg

   Aceeasi „victima” este mare „ghinionista”. Se pare ca nu exista atentat sa nu o „prinda” la mijloc! De data asta a mai fost si Vineri 13, ziua in care templierii au fost arestati de jihadistii de la Vatican. Si jurnalistii calare cu camera pe ea:
   http://stateofthenation2012.com/wp-content/uploads/2015/11/crisis-actor-4.jpg

   „False Flag” si manipulari emotionale de doi bani. Victimele reale nu sunt „staruri” sunt doar numere, pentru statistica.

   Articolul cu fotografiile:

   – Friday the 13th Massacre: False Flag Operation Designed to Sequester and ‘Quarantine’ the NWO Climate Conference in Paris
   http://stateofthenation2012.com/?p=25430

   • LD ANTICAP 16 noiembrie 2015 la 8:27 pm - Raspunde

    Bravo Poetry! Te-ai prins! Tipa este fata lu’ Geraldo Rivera, prezentator Fox News (666 in alfabetul pythagorean). Acest subiect l-am atins in ”Continuare #1”. Sa speram ca o sa se trezeasca cat mai multa lume pana nu e prea tarziu. Elita tiranica alcatuita din lacuste cazare nesemite, vrea sa ne multiculturalizeze si sa ne inrobeasca cat mai repede posibil.

    Strangem randurile!!!

   • adrian le légionnaire 16 noiembrie 2015 la 8:41 pm - Raspunde

    o fi soru’sa , sau tot ea da’ venita dntr’un univers paralel….

 16. LD ANTICAP 16 noiembrie 2015 la 11:20 am - Raspunde

  Continuare #3

  Un pianist isi debarca pianul in strada si canta ’’Imagine’’ (o melodie anti-Dzeu si pro NWO) cu semnul pacii pe el care de fapt este crucea lui Nero, crucea crestina intoarsa si rupta. Se ia in deradere crestinismul! Si asta pentru a produce din ce in ce mai multa emotie in randul populatiei indoctrinate… Este un semn al venirii la putere a Noii Ordini Mondiale.

  Imaginează-ţi că nu există nici un rai

  E uşor dacă încerci

  Nici un iad sub noi

  Deasupra noastră doar cer

  Imaginează-ţi toţi oamenii

  Trăind pentru ziua de azi

  Imaginează-ţi că nu există ţări

  Nu e greu de făcut

  Nimic pentru care să ucizi sau să mori

  O religie

  Imaginează-ţi toţi oamenii

  Trăind viaţa în pace

  Tu
  Trebuie să spui că sunt un visător

  Dar nu sunt singurul

  o zi ni te vei alătura

  Şi lumea va fi ca ‘un întreg’

  Imaginează-ţi nici o stăpânire

  Mă întreb dacă poţi

  Nu e nevoie de lăcomie sau foame

  Frăţia noastră de oameni

  Imaginează-ţi toţi oamenii

  Împărţind întreaga lume

  Tu
  Trebuie să spui că sunt un visător

  Dar nu sunt singurul

  o zi ni te vei alătura

  Şi lumea va fi ca ‘un întreg’

  Şi lumea va trăi precum ‘un întreg’

  Daily Mail a publicat un articol despre atacatorii teroristi care fara mila au macelarit fanii in scaune cu rotile. Aceasta stire este fabricata pentru a starni emotie si ura in randul populatiei si in final acceptarea ca Franta sa intre in razboi cu Siria si alte state teroriste. Se stie ca ISIS a fost cretia iudeo-americanilor cu mercenari dotati si platiti. Priviti filmuletul pe youtube cu 100 de camionete Toyota, noi noute, marsaluind prin desertul sirian cu un elicopter american in plan indepartat. E comedie si prosteala pe fata.

  Este o capodopera a actiunilor de manipulare a NOM. Inscenare si manipulare 100%. Fara dovezi irefutabile. Gunoi aruncat in ochii populatiei.

  Propaganda continua…
  Supravietuitorul cu tricoul patat de sange este linistit, in forma, cu doua telefoane, unul in mana (device) altul la ureche, cu sange pe tricou care vine de nicaieri.
  Este un Actor de Criza 100%. Acum este pe prima pagina a main-stream-ului
  devenind o vedeta internationala. Total BS…

 17. Poetry -> 16 noiembrie 2015 la 4:23 am - Raspunde

  Atentatul de la Paris a fost prevazut de coperta „The Economist”?
  Pe coperta celor de la „The Economist”, apar predictiile lor pentru anul 2015. Coperta intreaga arata asa:
  https://img.4plebs.org/boards/pol/image/1440/43/1440432541867.jpg

  Partea din dreapta jos a coperţii arată unele simboluri mai criptice. Există o grămadă de pământ pe jos și două săgeți pe care e scris 11.5 și 11.3. Stând în fața, este Alice din Țara Minunilor privind în sus către pisica de Cheshire. Această pisică emblematică este cunoscută pentru capacitatea pe care o avea de a dispărea cu totul, lăsând vizibil doar rânjetul ei înfiorător.
  Alice:
  http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2015/01/dirt.jpg

  Pisica:
  http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2015/01/cat.jpg

  11.5 si 11.3 este o anagrama si inseamna 11.13.15? Adica „Vineri 13”, 2015?
  Vineri 13:
  Ziua de vineri 13 este în credința populară (Triskaidekafobie), o zi fatală în care se petrec nenorociri. Persoanele superstițioase nu au curajul în această zi ghinionistă, să întreprindă nimic, ca de exemplu încheierea unor contracte, sau să pornească într-o călătorie.

  Superstiția zilei de vineri 13 își are originea în arestarea majorității cavalerilor templieri (inclusiv Marele Maestru) la ordinul regelui Filip al IV-lea al Franței, pe data de vineri 13 octombrie 1307

  Ziua cu ghinion se consideră a fi confirmată atunci când cuiva i s-a întâmplat în această zi o nenorocire, ca de exemplu un accident rutier. După o investigație a clubului auto german ADAC, s-a prezentat o statistică a accidentelor rutiere a anului 2000, și anume în zilele de vineri 13 au avut loc 894 de accidente în timp ce media accidentelor în celelalte zile era de 975. Un an calendaristic are cel puțin o zi de vineri care cade pe data de 13 și cel mult trei zile de acest fel.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Vineri_13

  Ce ne atrage atentia din frazele de mai sus este urmatorul lucru: ORDINUL TEMPLIERILOR

  Sărmanii soldați ai lui Cristos și ai Templului lui Solomon (latină Pauperes commilitones Christi Templique Solomonici), cunoscuți mai ales sub numele de templieri sau Ordinul Templului (franceză Ordre du Temple sau Templiers), au fost unul dintre cele mai cunoscute ordine călugărești militare (catolice) creștine. A luat naștere la inițiativa francezului Hugo de Payens în anul 1119 în Ierusalim, ca o organizație militar-călugărească, cu scopul declarat de a apăra pe peregrinii (călători) creștini în Țara Sfântă.

  Recunoscut oficial de Biserica catolică, prin acceptarea de către papa Inocențiu al II-lea în 1139 a formei lui de organizare, Ordinul a crescut repede ca număr de membri și putere. Ordinul (Organizația) cuprindea călugări militari războinici, călugări capelani și călugări de serviciu (slujitori). Cavalerii templieri puteau fi recunoscuți la îmbrăcăminte, după o mantie albă cu o cruce roșie, distinctivă, și erau printre cei mai bine echipați, antrenați și disciplinați războinici din perioada cruciadelor. Membrii Ordinului care nu erau războinici au creat o puternică infrastructură economică în întreaga creștinătate, introducând pentru prima oară proceduri financiare care au reprezentat începutul sistemului bancar, și au construit numeroase fortificații în Europa și Țara Sfântă.

  In sectiunea „Arestările și dizolvarea”:

  În data de vineri, 13 octombrie, 1307 (o dată legată greșit de originea superstiției zilei de vineri 13), Filip a ordonat ca Molay și alți templieri francezi să fie arestați simultan. Ei au fost acuzați de numeroase erezii, și torturați pentru obținerea de mărturisiri de blasfemie. Mărturisirile, deși obținute sub presiune, au provocat un scandal la Paris. După alte insistențe din partea lui Filip, papa Clement a emis bula Pastoralis Praeeminentiae la 22 noiembrie, 1307, care cerea tuturor monarhilor creștini din Europa să-i aresteze pe templieri și să le confiște averile.

  Papa Clement a cerut audieri papale pentru a determina vinovăția sau nevinovăția templierilor, și, o dată eliberați de tortura INCHIZITORILOR, mulți și-au retras mărturisirile. Unii aveau suficientă experiență legală pentru a se apăra în procese, dar în 1310, Filip le-a blocat tactica, folosind mărturiile forțate precedente ca justificare pentru arderea pe rug a zeci de templieri la Paris
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Ordinul_Templierilor

  Ca sa nu murim prosti… Oare ce religie au „refugiatii” si „jihadistii” care vin in Europa si ce religie au nativii albi, victimele?
  http://www.europeanguardian.com/images/Images/EU/london-protest-slogans.jpg

  http://unclesamsmisguidedchildren.com/wp-content/uploads/2015/08/islam_europe.9.jpg

  https://3.bp.blogspot.com/-zRpn5B1Atvc/VOVem4k_sLI/AAAAAAAADwo/HcCwZKj77zU/s1600/eurabia.jpg

  Sa nu uitam de „Charlie” si „marsul solidaritatii”.
  Je suis Mascarade…
  http://cont.ws/uploads/pic/2015/9/1900393_600%20(2).png

  In caz ca mai exista nedumeriri:
  – Friday the 13th Massacre: False Flag Operation Designed to Sequester and ‘Quarantine’ the NWO Climate Conference in Paris
  http://stateofthenation2012.com/?p=25430

  Dupa legile Antonescu, Big Brother, Dragnea, etc vine „Patriot Act”-ul european.

  PS: multa dragoste din partea francezilor:
  https://www.youtube.com/watch?v=E3ZpCF1ZLxM

 18. Cristescu P. Radu 15 noiembrie 2015 la 9:30 pm - Raspunde

  Ce corect romaneste scrie acest basarabean ! N-a apucat sa fie rusificat. Cum de le-a scapat kaghebistilor ?

 19. LD ANTICAP 15 noiembrie 2015 la 8:58 pm - Raspunde

  Raspunzand la intrebarea articolului : nici unii, nici altii. Sunt doar niste marionete in piesa regizata de JEW/Jesuit/Masonic World Order.

  Se observa clar din imagini ca este o inscenare, o comedie, executata de guvernul francez.

  Legea Martiala a fost declarata in Paris. Multe efective ale armatei au fost desfasurate in capital Frantei. Granitele tarii au fost inchise. Drepturile si libertatile cetatenesti au fost suspendate. Armata, Politia, Jandarmeria pot sa perchezitioneze pe oricine sau orice fara niciun mandat si fara consimtamantul proprietarilor.

  Iudeii nesemiti proprietari ai salii de concerte Bataclan tocmai au vandut cladirea cu simbolism masonic in luna septembrie 2015. Multe trupe de Heavy Metal invocand Satana s-au perindat pe acolo chiar si in noaptea cu pricina. Ceva e cusut cu ata alba. Guvernul francez a pregatit in cele mai mici detalii atacul ’’terorist’’. 100%.

  Cu putin timp inaintea evenimentelor de la Paris, cine cu cine s-a intalnit? Asa ceva n-o sa vedeti pe main-stream…

  Ia sa vedem …
  S-au intalnit urmatorii sefi de servicii : John O. Brennan (Director CIA)
  + Bernard Bajolet (Directorul DGSE – Direction générale de la sécurité
  extérieure) + John Sawers (Fostul Director al MI6) + Yaacov Amidror (Fostul
  Consilier al Securitatii Nationale din IsraHell). Oare ce-au pus frumuseii la
  cale? Asta-i intrebare de 100 de puncte pentru cetatenii care inca n-au
  creierul calcifiat.

  Pe 13 noiembrie dimineata, in Paris au fost executate exercitii anti-teroriste in mai multe locatii mobilizand toate serviciile speciale franceze. Ce proba mai concludenta se poate aduce ca nimic nu a fost la voia intamplarii ci totul a fost un scenariu. Scenariul a fost pregatit dinainte. Actorii de criza faceau ultima repetitie inaintea night-show-ului.

  Cica o femeie gravida era suspendata cand intr-o mana cand in doua de veranda ferestrei de la etajul al doilea al cladirii si a stat in aceasta pozitie pentru aproape 5 minute. Cu siguranta era suspendata si de un alt element ajutator pentru a rezista tot acest timp. Din toti asa-zisii martori ai evenimentului (11e arrondissement) doar ’’jurnalistul’’ de la Le Monde a filmat intamplarea. Ceva nu se leaga!!! Alt actor cica tragea un mort dupa el in loc s-o ia la fuga… De parca nu vroia sa se salveze de furia ’’teroristilor’’. Inca un semn de intrebare!!! Altul cica ranit isi consulta celularul… Hai ca nu se mai poate! Prosteala pe fata!!!

  Telenovela completa de la A la Z…

  CUI BONO!!!

  https://vimeo.com/37721651

  • LD ANTICAP 16 noiembrie 2015 la 8:48 am - Raspunde

   Continuare #1

   Contul de twitter al PZBooks anunta pe 11 noiembrie atacul de la Paris cu 120 de morti si 270 de raniti. Imediat dupa eveniment contul de twitter a fost suspendat.

   Geraldo Rivera, organizator de talk-show-ri la FOX News (666), spune ca fiesa a fost prezenta pe stadion cand a avut loc deflagratia. Cu ceva timp inainte, postul de stiri spusese ca de fapt a fost la concertul heavy metal de la Bataclan (11e arrondissement). Cine are deptate? A fost in acelasi timp in cele 2 locatii?!? De aici se observa ca aceasta conspiratie este uriasa incluzand foarte multe
   personalitati fara ca omul de rand sa-si dea seama. Fata lui participase déjà la evenimentele de la Sandy-Hook si Boston Bombing di SUA. S-ar pute spune ca este o Actrita de Criza de Cariera.

   https://www.youtube.com/watch?v=OXavIbOQnZw

   Faza cu pasaportul gasit dupa detonarea ’’teroristului’’ e de-a dreptul hilara. La evenimentele din 11 septembrie la fel s-a gasit pasaportul unuia dintre teroristi la baza turnurilor gemene prabusite. De parca materialele din care sunt confectionate pasapoartele sunt cele mai rezistente din lume. Fiind asa, ar trebui ca absolut totul sa se construiasca dupa reteta pasapoartelor teroristilor.

   Propaganda sionista continua…

   Priviti acesti supravietuitori ai islamistilor… 100% actori de criza legati prin juramantul masonic. Nici urma de empatie. Stiu ca spun numai minciuni, ca citesc un script si le este foarte usor. Total BS…

   https://www.youtube.com/watch?v=UOiAL-vIvK8&feature=youtu.be

   Iar faza cu degetul gasit in sala de concert heavy metal, o gogomanie si-o minciuna cat casa scanteii. Doar cei cu creierul
   calcifiat pot crede asa ceva…

   Presedinte Frantei Hollande este partas la aceasta inscenare.

  • LD ANTICAP 16 noiembrie 2015 la 9:51 am - Raspunde

   Continuare #2

   Coperta Revistei The Economist arata 2 sageti, fiecare indicand date, numere… Daca se rearanjeaza acele date, numere, se ajunge la data de 13.11.15. In plus, Monalisa din imagine este pictata in stil frantuzesc.

   https://www.youtube.com/watch?v=zzRzBV8_bFU

   Se poate deduce ca fortele oculte lucreaza prin numerologie si simbolism pentru as duce la indeplinire crimele cu premeditare impotriva umanitatii.

   Ochii larg deschisi! Ce va sa vina va fi si mai interesant!…

   • gabi 16 noiembrie 2015 la 1:07 pm - Raspunde

    De fapt Mona Lisa aia e Portretul Lucreziei Crivelli – tot de Leonardo da Vinci, dar hai sa fim corecti cand scriem ceva.

  • gabi 16 noiembrie 2015 la 1:02 pm - Raspunde

   Tipii astia (sefii din spionaj) se intalnesc frecvent pe diverse teme; a-i acuza ca au pus la cale atacurile din Paris e hazardat. Exercitiile antitero puteau fi organizate pentru ca se stia ca presedintele Frantei urma sa participe la meciul de fotbal. Pe de alta parte, iata un articolas interesant – care ar putea la fel de bine sa fie aplicat si romanilor, si germanilor… Doamne, ca mult mai suntem tampiti!
   https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/11/15/francezii-au-ales-liber-sa-accepte-terorismul-le-respect-alegerea/

 20. gabi 15 noiembrie 2015 la 8:38 pm - Raspunde

  In alta ordine de idei: il vad pe Basescu foarte vocal si vehement, preluand discursul de dreapta de parca nu el era cel cu afaceri cu arabii si cu eternele guverne Boc, parca nu el isi repartiza singur case si terenuri, si il vad mereu preluat de televiziuni, desi mitingul recent al Partidului Noua Dreapta, de exemplu, miting indreptat impotriva mega-moscheii, nu a beneficiat nici macar de-o secunda de marcare in media. Basescu intentioneaza cumva (el si serviciile) sa taie fata partidelor de dreapta in vederea alegerilor de la anul? Au serviciile analize ca partidele de dreapta vor veni puternic la voturi si atunci vor sa-si perpetueze stapanirea asupra Romaniei prin „capusarea ideologica” a acestor partide deja exsitente si aruncarea pe piata a lui base? Parca base avea dosare peste dosare, nu se mai aude nimic, din contra, e promovat insistent in media. Mi se pare o nerusinare crasa si perfida sa vorbeasca tocmai el in termenii dreptei, el, care e un oportunist notoriu si obraznic. Atentie, partide de dreapta!

 21. gabi 15 noiembrie 2015 la 8:29 pm - Raspunde

  Exista azi o prapastie adanca intre clasa politica europeana si cetateni (iar la acest capitol politicienii romani exceleaza prin nesimtire si incompetenta). Cetatenii, la firul ierbii fiind, vad lucrurile altfel si conservatorismul (in sensul bun al cuvantului, adica respectarea valorilor traditionale, ale familiei si natiunii) ii tine cu picioarele pe pamant. Politicenii, in schimb, cu veniturile asigurate si cu puterea la degetul mic, traiesc in alta lume, ideala, in care leul traieste alaturi de miel si amandoi pasc iarba verde – lucru care le permite, cred ei, sa joace la ruleta ruseasca destinele popoarelor. Ca sa acopere paradoxul in care traiesc, au cumparat media si intoxica poporul cu un limbaj de lemn si cu vorbe superbe despre drepturi si corectitudine – de parca e deajuns sa declare ei ca totul e bine ca sa si fie bine. Circ si paine. Falia s-a adancit si e foarte greu sa fie umpluta. Vorbele nu mai sunt deajuns iar in realitate leul sfasie mielul fara sa stea pe ganduri. Intrebare: de ce popoarele sunt aduse la stadiul de miei corecti fata de pradatori? Pradatorul nu va fi niciodata corect, e in firea lui. Si atunci vine alta intrebare: de ce pradatorii sunt alaturati cu mieii? Ce fel de clasa politica nu are grija de proprii cetateni, ci ii arunca in mizerie si pericol? Cui prodest?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top