gelu
207 aprobate

gelu_aramianu@hotmail.com
88.92.200.14

 

Părintele Elpidie: România trebuie să rămână neutră în războiul ruso-american, altfel va fi distrusă!!!

„Părintele Elpidie: România trebuie să rămână neutră în războiul ruso-american, altfel va fi distrusă luni, 28 februarie 2022. „De jur-împrejur va fi o mare luptă. O să înceapă în joacă, ca să îi testeze americanii pe ruși, dar nu își pot imagina că războiul va scăpa (va înainta) așa de mult”. Sunt cuvintele Părintului Elpidie din Grecia. Pare o previziune alarmistă. Pozitia Romaniei in razboiul ruso-american Nimeni nu părea să creadă în zvonurile de război. Și totuși situația se înrăutățește pe zi ce trece și încet-încet se instalează panica pentru o eventuală conflagrație. „Vor crede la început că va fi ceva limitat, dar nu se va opri. Se va întinde repede și din păcate Bulgaria va juca, ca să spun așa, un joc prostesc”.

Părintele Elpidie a trimis recent un mesaj către români în contextul războiului inițiat de Rusia. Îndemnul principal este ca toți românii să se roage. Să rosteacă de cât mai multe ori această scurtă dar puternică rugăciune: „Hristoase al meu, salvează țara noastră, România! Salvează țara noastră, România și pe noi!” Zgomotele de război se aud deja pe la granițe. Părintele Elpidie spune că se va încerca implicarea țării noastre în război. Citește și – Iubirea declară război împotriva tuturor formelor de rău și urât din lume Pentru cei care se întreabă ce soarta va avea Ucraina, Părintele Elpidie spune că aceasta se va uni cu Rusia. „Vor fi nevoiți să adere. Și nici nu vor avea altă soluție, aceasta va fi cea mai corectă soluție”.

Conducătorii noștri trebuie să fie atenți și să nu dea curs presiunilor. „Acest război care va veni acolo va distruge toate țările acestea care se vor implica, le va distruge”. Este important ca România să rămână neutră. Dacă va intra în război va fi distrusă, anticipează Părintele Elpidie. „Să nu intre deloc în război și să se roage cu toții”. Războiul se va da între Rusia și America. Unirea cu nici una din aceste putere nu ne-ar fi favorabilă. „Să nu intre (intervină) în contra America-Rusia. Din păcate, îi pun americanii… americanii sunt criminali. Vor băga multe popoare acolo de jur-împrejur să intre în război contra Rusiei, pentru că se presupune că sunt în NATO”.

Ar fi o mare greșeală ca conducătorii țării noastre să se bage în această confruntare. Pentru a evita distrugerea României trebuie să facem multă rugăciune, spune părintele grec. „Neapărat să se roage cu toții, cu toții. Toți românii să se roage, ca să nu lase Dumnezeu, să nu permită Dumnezeu ca conducătorii lor să intre în această contră. Se vor distruge. Să nu fie de partea nimănui”. Acest rău poate fi oprit prin rugăciune. Prin multă rugăciune. „Să folosească toate rugăciunile Sfinților lor pe care îi au acolo”. Este important ca rugăciunea noastră să fie comună. Să participe toată suflarea și rugăciunea pentru țară să se facă la o oră stabilită.

Țara noastră nu are cea mai bună poziție în conflagrații. „Pentru că vor să amestece și pe alții la mijloc, vor folosi drumul spre Rusia, adică Bulgaria, România, aceasta care merge drept în sus”. Părintele Elpidie spune că românii ar trebui să le lase cale liberă rușilor. „Dacă România va lăsa loc rușilor să treacă, nu vor păți mare rău. Să nu intre în Război, dar să îi lase pe ruși să treacă. Dacă îi împiedică, îi vor distruge. Drumul acela va fi distrus. Dacă se implică cu Rusia, vor păți multe castastrofe de la americani. Dacă se implică cu americanii, rușii îi vor distruge”.

Părintele face apel la inteligența conducătorilor noștri. „Să fie deștepți românii și să spună că: „Nu ne implicăm în război”, dar să nu-i împiedice deloc, nici pe americani, dar nici pe ruși”. Nimeni nu trebuie să facă pe „patrioții”, pentru că vor fi distruși. „Iubesc România ca pe o a doua țară a mea. Și acum simt o legătură că se dezvoltă în interiorul meu, o legătură duhovnicească”. Rușii sunt un popor ortodox. Sunt foarte credincioși, dar există o aroganță care îi împinge la acest război.

România nu trebuie să împiedice trecerea trupelor, nici a celor rusești, nici a celor americane. „Pe conducătorii voștri, Dumnezeu să-i lumineze mai mult. Rușii sunt hotărâți de ceea ce fac, nu se vor schimba. Dar dacă conducătorii români vor juca un rol corect, o să scăpați. Altfel veți avea multă foamete”. Izolarea produsă din cauza războiului va aduce o mare foamete în lume. „Și va veni foamete și în România. Multă foamete, de aceea este de preferat, cine poate, să aibă o viețuire autonomă. Vor fi morți de foame. Nu va exista mâncare din cauza izolării”. Nici surse de apă nu vor mai fi curate. Acestea vor fi infectate.

Trebuie să facem un lanț de rugăciune ca Dumnezeu să îi lumineze pe conducătorii noștri să aleagă neutralitatea în acest conflict. Viitorul nu se anunță deloc roz. Cei care vor urma lui Satana vor crea cea mai mare distrugere din istoria omenirii. Vor fi boli, foamete și război. „Cred că acum este nevoie și de mâini și de picioare pentru rugăciune. Nu sunt de ajuns doar mâinile”.

Citește și – Izbucnirea războiului – Părintele Teologos din Muntele Athos

Sursa: https://lataifas.ro/religii-si-credinte/163293/parintele-elpidie-romania-trebuie-sa-ramana-neutra-in-razboiul-ruso-american-altfel-va-fi-distrusa/