CD
149 aprobate
dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

Morala articolului propagandist: fiti speriati de China si stati sub papucul nostru occidental, sau asa cum le place romanilor sa spuna, „mai bine sub papuc occidental decat sub cizma ruseasca”.
Acuzatiile aduse Chinei cu virusul sunt o copie a lozincilor propagandistice ale Globalistilor zabalosi, taiati si raspanditi.
Daca vre-o tara ar chema in judecata China cu acuzele aduse in acest articol de mai sus, ar pierde nu numai cheltuielile enorme de judecata, ci s-ar alege si ci o sanctiune pentru abuz de justitie; probele de laborator ale soldatilor americani ce s-au imbolnavit de Covid in octombrie 2019, la Jocurile Militare din Wuhan, sunt bine conservate si pot dovedi traseul virusului si bolnavul nr.1.
„… metodele autocrate cîştigă teren, China, Rusia şi chiar India fiind trei exemple neliniştitoare”, folosirea de fraze lozincarde adresate tarilor ce inca se mai bucura de suveranitate si independenta[mai putin India, ea doar mimeaza si sta cu fundul in 2 barci], fraze care vor sa denigreze si distorsioneze maretia Suveranitatii, denumind-o autocratie. Deci cine nu accepta Pax Americana este pus sub semnul autocratiei, care oricum suna mai bine dacat termenul de SLUGA, pentru cei ce se supun hegemonului Globalist.
Inca o precizare, acum 30 de ani Occidentul nu a deschis bratele frateste catre China ci au deschis buzunarele pentru PROFIT si noi stim cine sunt Profitorii planetei.
Articolul este oarecum jignitor la adresa inteligentei cititorilor acestui website, deoarece incearca cu fraze uzate si idei manipulate si prafuite, furate din vocabularul tipic agi-prop, sa pacaleasca cititorii; putina decenta domnule CE.