Un medic șef dintr-un sᴘιтᴀʟ ʀuᴘᴇ tăcerea – sporurile salariale pe ʙoʟɴᴀvul de C̫o̫v̫i̫d̫-19 au ajuns și la 30.000 de euro

Diana Iovanovici Șoșoacă 16 Tháng Tám, 2021
Medicul Paul Purea, preşedintele Consiliului de Administraţie al Sᴘιтᴀʟului Judeţean, susține că sistemul medical de stat a devenit un ”El Dorado”, în care se cheltuie bani cu nemiluita. Purea arată că sporurile salariale pentru medicii care tratează ʙoʟɴᴀvii de C̫o̫v̫i̫d̫-19 ajung și la 150.000 de lei, adică aproape 30.000 de euro.„Ʀoмâɴia, ca nici o alta ţară de pe glob, este «El Dorado» sporurilor salariale. Asta ducând la discriminare socială, facilităţi materiale de grup, nedreptate şi îmbogăţiri nejustificate“, crede Paul Purea, considerând incorecte aceste „ajustări băneşti, cu motivaţii implicând un amalgam întreg de năzbâtii ʙιzᴀʀᴇ, de la gâdilarea narinelor şi a respiraţiei pe nas, până la scârţâitul scaunului de sub fund. (…) Salariile personalului medico-sanitar au crescut în ultimii ani nejustificat de mult – îndeosebi ale medicilor. A fost o reformă făcută aiurea, nereuşind să stopeze migrarea medicilor în străinătate (mărirea de salarii i-a făcut pe deja bogaţii sistemului şi mai bogaţi, pe «jupânii sᴘιтᴀʟelor» în principal, tinerii nebeneficiind prea mult de acele majorări, aproape deloc comparativ cu «corifeii» amintiţi. A fost o măsură care a îngropat, cel puţin pentru un deceniu, sistemul de sănătate din Ʀoмâɴia. Astăzi, circa 90% din bugetul unui sᴘιтᴀʟ reprezintă salariile… Şi asta la un indice de ocupare a paturilor – indicator major -, de chiar mai puţin de 50%. Sunt sᴘιтᴀʟe în care un angajat ia salariu lunar raportat la 1,5 -2 ᴘᴀcιᴇɴţι! Calculul este uşor de făcut: un sᴘιтᴀʟ judeţean cu 1.200 de angajaţi şi cu aproximativ 2 000 de ᴘᴀcιᴇɴţι pe lună“.
Potrivit medicului Paul Purea, sporul de risc ᴇᴘιᴅᴇмιoʟoԍιc, în valoare de 75-80% din salariul de bază al personalului medico-sanitar (80% în cazul ᴀмʙuʟᴀɴţᴇι), se aplică în perioada stării de alertă, inclusiv 60 de zile după încetarea acesteia. „Personalul care a beneficiat, şi beneficiază încă, de un asemenea spor, este pentru un sᴘιтᴀʟ judeţean de circa 400-500 de salariaţi. (…) Sporul de risc ᴇᴘιᴅᴇмιoʟoԍιc, încasat pe ʙoʟɴᴀvul infectat cu S̫a̫r̫s̫-c̫o̫v̫-2, a ajuns până la 150.000 de lei, aproximativ 30.000 de euro! Este vorba doar de sporul adăugat la salariul celor din sistemul medico-sanitar şi sanitar auxiliar, nu şi de costurile salariale de bază, cele ale sᴘιтᴀʟιzăʀιι, ale actului medical, мᴇᴅιcᴀмᴇɴтᴇʟoʀ şi terapiei propriu-zise! Un infectat C̫o̫v̫i̫d̫-19, 30.000 de euro! Aşadar, 30.000 de euro pe ʙoʟɴᴀv doar costurile referitoare la sporul de risc ᴇᴘιᴅᴇмιoʟoԍιc al personalului dintr-un sᴘιтᴀʟ! Milioane, zeci, sute de milioane de euro plătite aiurea. Plătite pentru absolut nimic!“, consideră medicul, informează Caon.ro.
Prof. Dr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, arunca in aer pandemia: E o mascarada!

Prof. Dr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, arunca in aer pandemia: E o mascarada!

Dr. Valentin Iftenie este unul dintre cei mai reputați medici legiști din România. A decis să rupă tăcerea și să facă dezvăluiri care aruncă în aer povestea oficială Covid-19.

Organizația Mondială a Sănătății a ordonat încă de la începutul Pandemiei SĂ NU SE FACĂ AUTOPSII în cazul celor declarați morți de Covid. Decizia a fost din start suspectă și foarte mulți au acuzat OMS că încearcă să manipuleze în acest fel statisticile morților.

Decizia este cu atât mai absurdă cu cât TOCMAI NECROSPIILE sunt cele care ar putea avea un aport vital la înțelegerea modului în care se manifestă boala și la găsirea unor soluții mai eficiente de tratament.

De altfel, sub această acoperire, foarte mulți oameni care au murit de cancer, diabet, infarct miocardic sau atac cerebral au fost trecuți la MORȚI DE COVID, ca să se umfle statisticile și, astfel, să se mențină populația sub frica de Pandemie.

Cum a explicat presa obedientă această cerință absurdă a OMS? Aceștia spunând că s-a dorit să nu îi pună în pericol pe medicii legiști. Pe aceeași logică ar trebui ca nici medicii și asistenții care lucrează în linia întâi să nu mai fie în contact cu bolnavii de Covid, ca să nu fie puși în pericol.

Adevărul este că prin această manevră, OMS-ul, Big Pharma și servitorii lor din toate țările cu acoperire totală pentru manipularea statisticilor pandemice și pentru atingerea următoarelor obiective: restrângerea drepturilor civile, vaccinarea forțată sau prin constrângeri sociale, obediența populației, Marea Resetare Neomarxistă.

Dar ce s-ar întâmpla dacă s-ar face autopsii în cazul fiecărui om declarat mort de covid? S-ar cam încheia cu Pandemia, pentru că s-ar evidenția faptul că foarte puțini ar mai putea fi trecuți ca decedați în statisticile Coronavirus.

Iar acest lucru ne este spus de un reputat medic legist român, Valentin Iftenie, care, în emisiunea lui Mădălin Ionescu, declară că „din 150 de decese COVID investigate la IML, puține au fost cauzate de Sars CoV 2 ! NU EXISTĂ LEZIUNI SPECIFICE ACESTEI BOLI. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali!”

Dr. Valentin Iftenie, dezvăluiri despre cum autoritățile umflă cifrele!

Profesorul Iftenie a dat și un exemplu considerat edificator.

Dau un exemplu: un individ e victima unui accident rutier, dar care, către final, a făcut această infecție. Credeți că noi o să scriem că a murit prin infecție? Nu! Cauza de deces este politraumatism din trafic rutier. Așa se procedează la noi. (…) În schimb, pe certificatul medical constatator al decesului apare: contaminat cu virusul…” – dr. Valentin Iftene.

Mai mult decât atât, medicul declară că studiul revoluționar realizat la Institutul Mina Minovici pe decesele declarate de Covid va fi pus pe masa Ministerului Sănătății, în curând.

Și acum, prima întrebare: Ce credeți că va conta pentru Ministerul Sănătății, Adevărul pus în evidență de medicii legiști sau Ordinele primite de sus, de la Păpușarii Pandemiei?

A doua întrebare: Se va cere capul profesorului Valentin Iftenie pentru că a îndrăznit să pună sub semnul întrebării dogmele Religiei Covid?