Octavian Toader

14:07 (Acum 1 oră)

către octasim2001@yahoo.com
(3)   Este  Cultul SATANIST  motorul  PRETENTIILOR  LGBT  ??

O intrebare legitima din mai multe puncte de vedere si trebuie sa avem curajul sa spunem adevarul crud, fara falsa pudicitate :

1. Explozia de sustinatori ai organizatiilor LGBT nu se justifica prin crestere demografica – homosexualitatea fiind o exceptie extrem de rara a tipologiei umane in care unul dintre cele mai importante reflexe, unul dintre cele mai importante instincte primare este defect – instinctul de reproducere, de perpetuare a speciei – subiectul in cauza avand reactii inverse decat cele naturale, propice perpetuarii speciei.

2. Cei care s-au confruntat cu fenomenul infractional determinat de Cultul Satanist stiu ca sexul aberant si ingurgitarea de fecale – in cazul LGBT pe varianta sex anal-oral, sunt primele 2 etape de initiere ale Cultului Satanist.

3. Eschibitionismul, manifestarile publice ale comportamentului aberant/violent, caracteristic protestatarilor LGBT este o alta caracteristica a Cultului Satanist. Un homosexual autentic, din nastere, nu doreste publicitate asupra stilului sau de viata nativ, nu doreste publicitate asupra acestui cumplit defect nativ ci doar discretie in viata personala si acceptarea pe cat posibil a egalitatii de sanse in spatiul social-profesional.

Numai ca prin PRETENTIILE si MANIFESTARILE LGBT nu este vorba de asta.
1. Este vorba de promovarea de la o varsta cat mai frageda a practicilor din primul nivel de initiere satanista.  Aici nu e vorba de „acceptare” si „toleranta” ci de educarea viitoarei generatii in cultul sexului aberant, in lectii de SUBCULTURA a PUSCARIILOR ridicate la nivel de „standard educational”. Petru ca – sa admitem ca homosexualitatea e o boala din nastere, un defect nativ – CE NEVOIE AM SA INVAT COPIII inca din primii ani de viata cum se manifesta aceasta aberatie ? Nu e de ajuns  sa las lucrurile sa se desfasoare in discretia normala a unei vieti intime, pe care nu o afisezi pe toate gardurile ? DE CE trebuie sa-i explic copilului pozitiile, variantele si tehnicile de copulatie homosexuale ?  CA SA-I TREZESC CURIOZITATEA si sa-l indemn la PRACTICA…
– Intre „toleranta” si PROZELITISM SATANIST (mascat in drepturi homosexuale) e o mare diferenta – sociala, morala, instincuala si de protejare a perpetuarii speciei umane, mai ales a rasei albe care este puternic atacata in acest mod si trimiosa spre instinctie, disparitie. Una e sa accepti, sa nu te mai intereseze practicile sexuale ale omului de langa tine si ALTA este sa fi invatat ce inseamna acele practici, sa fi obligat sa-ti reprimi tu, ca om normal, scarba, si mai mult, sa-ti inveti copiii/nepotii ca acesta scarba e „ne-naturala”, ca este un defect al tau  ce trebuie „extirpat”.
PANA CAND ACEASTA BATAIE DE JOC ??

2. Explozia PRETENTIILOR LGTB, explozia numarului de practicanti homosexuali nu poate fi justificata prin crestere demografica – cum am mai spus. Dar cu siguranta poate fi explicata prin extinderea practicilor homosexuale din mediu infractional, penitenciar. Infractori cu averi importante ce si-au ispasit pedeapsa in pentencierele romanesti si din lumea larga, isi extind azi sfera de influenta prin bani, favoruri, prin tactici de infiltrare si promovare in sfera politicului, prin cumpararea constiintelor adeptilor care, pentru un trai mai bun accepta practica si eschibitionismul LGBT. Iata ca aceasta practica homosexuala provenita din infractionalitate, aceasta homosexualitate penala a ajuns prin terti sau adepti, sa dicteze in cele mai inalte sfere de decizie ale lumii – la ONU fiind implementate in tarile fara verticalitate „educatia sexuala comprehensiva” = in realitate un prozelitism sexual satanist ce trebuie sa devina noul mod de viata al viitoarei generatii.

3. PRETENTIA LGBT de a fi considerati familie si de a primi dreptul de a creste si educa copii in acest spirit al distrugerii speciei umane, a rasei albe in special, este cea mai ticaloasa pretentie afisata in ultimul timp. Au trecut, in mai putin de 20 nde ani, de la „lasati-ne sa traim cum vrem in intimitatea noastra” la „lasati-ne sa va educam copiii in cultul aberatiilor sexuale„. Pentru ca nu vorbim aici numai de destinele sacrificate, distruse in familiile LGBT ci de educatia sexuala aberanta ce vor s-o extinda la nivel mondial. Nu vorbim aici de religie si dogma religioasa – ci de un plan bine pus la punct de extinctie umana. Asta si pentru ca nivelul 3-4 al initierii Cultului Satanic sun CRIMA si SUICIDUL. CINE ne da dreptul sa sacrificam destinele unor copii pentru a fi transformati in sustinatori si practicanti ai „aberatiilor sexuale” ??

– Dar in timp ce ne prefacem ingrijorati de gripa aviara, porcina si alte pandemii, izoland zone si luand asa zisele masuri de siguranta/izolare, pentru a salva umanitatea de la disparitie, suntem extrem de pasivi la aceasta forma de distrugere a rasei umane prin INVATAREA generatiilor viitoare ca procreerea/uniunea dintre barbat si femeie este facultativa, chiar de evitat in conditiile acestei noi ideologii de masa a „drepturilor LGBT”.

Aceasta ideologie a Cultului Satanist ne este inoculata incet, poleita in varianta „dreptului la diversitate”, la care adera „doar” cateva sute de homosexuali. Sa nu uitam ca cealalta „ideologie umanista” ce a intrat in Romani la mijlocul anilor 40 avea tot „doar” cateva sute comunisti = dar ce tragedie a devenit odata cu preluarea puterii si legiferarea – si cata „umanitate” ne-a lasat…

Sa nu ne amagim si sa spunem ca REFERENDUMUL nu este contra familiilor de homosexuali . DA, este, pentru ca legiferarea familiei traditionale in Constitutie o exclude pe cealalta, homosexuala – unde homosexual inseamna si unul nativ, DAR si unul provenit din mediul PENAL, din mediul penitenciar, din mediul Cultului Satanist.
– Am credinta ca multi homosexuali nativi, constienti de suferinta si defectul lor NATIV vor veni la REFERENDUM si vor spune DA familiei traditionale. Ei stiu cu siguranta cel mai bine diferenta dintre o suferinta autentic nativa si o PRETENTIE a PENALILOR ce vor sa-si extinda influenta ticaloasa in lume asupra copiilor din viitoarea generatie.