,,Iisus Hristos: De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, iar bârna din ochiul tău nu o iei în seamă? Sau cum poţi să zici fratelui tău: Frate, lasă să scot paiul din ochiul tău, nevăzând bârna care este în ochiul tău? Făţarnice, scoate mai întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea să scoţi paiul din ochiul fratelui tău.

replici din Sfânta Evanghelie după Luca, Ucenicii smulg spice sâmbăta. Vindecarea unui om cu mâna uscată, sâmbăta. Alegerea celor doisprezece apostoli. Predica de pe munte. – 6:41-42 de Sfântul Luca”
De pe internet adunate….
Timp de 31 de ani a fost promovat o discriminare sistemica pana la antiromanism pe origini pe o generatie postcomunista pe origini si acum mai si faceti pe desteptii dupa ce am ajuns cea mai de ras tara din Europa. Pentru asa ceva v-ati trezit cu un USR si cu guvern de ,,neomarxisti” si dupa aia va plangeti pe tot internetul . La evrei nu ai sa vezi asa ceva si nici la israelieni si in schimb la noi a mers si merge de mai bine de 30 de ani pana la dementa.
2014 Monica Tatoiu pe Romania TV in fata lui Serghei Mizil : ,,Copiii de securisti trebuie linsati timp de sapte generatii ” in fata lui Serghei Mizil si liniste. Liniste din partea CNCD-ului patronat de UDMR-istul Azstalos caruia ii convine de minune promovarea unei asa discordii intre romani. Inregistrarea s-a sters in mai 2014 la fel ca si multe alte articole scrise de Vladimir Tismaneanu acel obsedat pe istoria familiilor fostilor comunisti sau securisti – individul si-a creat o intreaga cariera pe promovarea politiei politice pe origine intre romani si nu am auzit un singur pseudonationalist sa spuna un cuvant pe asa ceva. De ce ? Pentru ca va place asa ceva? pai, o industrie intreaga a fost taiata in discordii si in specularea istoeiei cenzurate! Cu un Nasui abuzurile au explodat in proiecte legislative cu baze de date si cu liste negre pe origini pe copiii fostilor copiii si nepoti de ofiteri pentru care nici macar avocatul poporului nu s-a deranjat …. ce a dus la reactii de panica pentru din partea lui Lucia Hossu Longin si a talibaniadei din media pentru ca exista riscul unui val de dezvaluiri de la copiii de securisti ce arunca toata istoria dreptei in aer- nu mai spun de fostii ofiteri de Securitate din care multi au plecat chiar si cu dosarele acasa….. Dumneata traiesti intr-o tara in care o generatie e traumatizata in campanii de vanatori de vrajitoare si ne spui noua , astora din multime de povesti cu Moise? Cum sunt sau cum nu sunt israelienii sau evreii???? Mai bine hai sa vedem cum a fost facuta pulbere o tara si o generatie pe asa ceva ca nu mai intereseaza pe nimeni ce e in Israel! Noi traim aici si nu avem nici o treaba cu ce e acolo!