rodica bratulescu
15:46 (acum 1 oră)
către eu

MARKUS KRALL: DIE PATIENTEN HABEN DIE MACHT ERGRIFFEN (PACIENTII SPITALULUI DE NEBUNI AU PRELUAT PUTEREA !) https://www.youtube.com/watch?v=ofCYNS2UuW0

IMPORTANT E MARKUS KRALL !!!

Stimate Domnule profesor Ion Coja,

Las doi sceptici mari sa va raspunda pledoariei Domniei Voastre catre evrei , spre a-i imbuna si normaliza :

CIORAN LA BATRANETE:

„PROBLEMA EVREIASCA ESTE DE NEREZOLVAT ” !!!
Pai cum o sa fie ???

Tovarasa lui de viata(si de mansarda) – Simone Bouée – a fost o evreica din Alsacia, .
Pe langa alte iubite , tot evreice, a fost, dincolo de celelalte redute diverse, cucerite de el de-a lungul vietii, (desi scria pe la 60-70 de ani, ca „eu nu mai corespondez decat cu nebunele”), a fost o filozoafa nemtoaica cu doctorat in autori evrei , o pasiune a lui bezmetica, de batranete, careia ii scria foarte tenace, ca nu visa decat ” sa dispara sub fusta ei”!
Irezistibila declaratie de amor la un octogenar socotit cel mai mare sceptic al secolului !!!

Ca pasiunea lui a infuriat-o in final incat i-a prezentat ultimul ei iubit, asta nu dovedeste decat ca Cioran stia sa se bata pana la moarte pentru o reduta .Ca si pentru ultimul cuvant .

Deci tot evreica.

L-am prins in final ca el , de fapt, s-a inspirat cu mult mai mult decat marturiseste, din Schopenhauer, care declara ca ” nu-mi ramane decat mila” fata de semenii mei.
Concluzia: „Marele Rau”, cum ii zicea Noica, nu a fost un cinic !!!
Era normal deci, „sa nu poata rezolva problema evreiasca „.

Referitor la pledoaria Domniei Voastre de a schimba „grundlich” (in profunzime) „evreii”, de a-i imbuna , de a-i normaliza, Vi-l prezint pe al doilea cunoscator al vremurilor, si mai ales al camatarilor, pe economistul Markus Krall caci este un neamts-neamts(catolic cu 4 copii) care ‘repara banci’ pe tot mapamondul (a ‘reparat’ si Deutsche Bank de cateva ori de bine ce azi e mai daramata ca oricand) : neamt ce pune problema nemteste, nu, ce faci cu amorul (care-ti ia mintile, de nu mai poti sa „rezolvi” nimic), cum ar formula-o Cioran, ci, ce faci cu nebunii ?
Caci ce vreti Domnia Voastra „sa normalizati” – nebunii , stimate Domnule profesor?
Uitati ce considera finantistul, poate, cel mai mare expert financiar al Germaniei, si din lume, ca se afla azi la varful planetei !!!
Fiind un neamt catolic , el rastoarna toate fasolele pe masa:

Subject: MARKUS KRALL DIE PATIENTEN HABEN DIE MACHT ERGRIFFEN https://www.youtube.com/watch?v=ofCYNS2UuW0

MARKUS KRALL: DIE PATIENTEN HABEN DIE MACHT ERGRIFFEN https://www.youtube.com/watch?v=ofCYNS2UuW0

AVEM LA CARMA O DEMENTA AUTENTICA !

„STAREA MONDIALA DE FAPT, A LUCRURILOR, ESTE ACEEASI CA SI IN GERMANIA :
TRAIM INTR-UN AZIL DE NEBUNI IN CARE PACIENTII AU PRELUAT PUTEREA !!!”
„DIE WELTLAGE IST DIESELBE WIE IN DEUTSCHLAND :
WIR LEBEN IN EINER IRRENANSTALT UND DIE PATIENTEN HABEN DIE MACHT ERGRIFFEN ”
ne explica MARKUS KRALL.

DIE PATIENTEN HABEN DIE MACHT ERGRIFFEN

DIE PATIENTEN HABEN DIE MACHT ERGRIFFEN
Play
DIE PATIENTEN HABEN DIE MACHT ERGRIFFEN

DIE PATIENTEN HABEN DIE MACHT ERGRIFFEN

transcrierea mea de text, ad literam:
VIDEO

-Si cine sunt nebunii ?
MK: Nebunii sunt cei care cred ca trebuie sa-si aplice ideologiile cu toata forta asupra omenirii .Si inainte de orice, cu pretul suferintei oamenilor . Aceste ideologii sunt indreptate contra oamenilor, de altfel, nebunii o si declara partial, foarte deschis, ei sustin ca omul este o boala care a napadit planeta , ideologia verde a declarat ca omul este ‘quasi'(pe jumatate) un virus si ca deci ar trebui sa avem mult mai putini oameni ,pentru aceasta este potrivit aproape orice mijloc pentru a combate bunastarea, bunastarea care de cca 200 ani de luminare a mintii, revolutie industriala, diviziunea muncii, ne-a adus progres tehnic ,care este declarat drept daunator, oamenilor caci nu mai trebuie sa le mearga bine, ni se spune aceasta foarte deschis, macar socialismul ne promisese ca tuturor ne va merge mai bine, noul socialism ecologic ne promite ca tuturor le va merge mai prost, cu pretentii partial „abstruse”(obscure), toate imbecilitatile sunt declarate a constitui stiinta iar cine se opune acestor teorii este declarat imediat ca fiind dusmanul stiintei, se trece la teoria consensului stiintific cand de fapt stiinta se ocupa tocmai de contradictii, stiinta traieste din cearta , atunci cand stabilesti un consens nu mai exista discurs, nu mai exista proces stiintific, stiinta si consensul sunt oponente, stiinta este declarata o intrebare ce priveste democratia, majoritatatii oamenilor de stiinta li se cere sa declare adevarat ceva ce nu a functionat niciodata, acum 500 de ani 97% din astronomi declarau ca soarele se invarte in jurul pamantului,pe atunci majoritatea erau de asemeni de alta parere decat cerea adevarul, se formuleaza pretentii foarte comice, de cele mai multe ori li se atribuie pretentii stiintifice, cel mai adesea fiind vorba despre o ineptie , niciodata declarata drept stiinta, situatie in care se ataca logica, acest fapt este caracteristica cea mai ciudata, acesta nu este un fenomen european, este un fenomen global, specific indeosebi lumii Vestice caci Rusia, China si India rad despre noi caci ele nu si-au predat inca judecata sanatoasa la garderoba, va dau un exemplu care descrie boala mintala(= ‘Geisteskrankheit’, i.e. boala spiritului, patologia)………. Markus Krall da cateva exemple , unul fiind ministrul sanatatii german care zicea ca virusul se urca prin closet (pericol!), altul , cel prezent , baga pe gatul oamenilor teoria ca exista barbati cu uter si femei cu penis. Cand obligi oamenii sa ingenuncheze in fata unei astfel de teorii , parca suntem in George Orwell. Unde 2+2=5.
Aceasta semnifica refuzul logicii . Cand blochezi oamenilor accesul la logica , atunci ti i-ai transformat in supusi . Socialismul are nevoie de supusi, numai libertatea nu are nevoie de supusi.
Si aceasta patologie, refuzul/respingerea gandirii logice, se taraste prin lumea Vestica precum un vierme, ea este efectiv spectaculoasa, vezi teoria genurilor pe care ei vor sa ne-o impuna ,deci activeaza la nivel social, sexual, energetic, sportul care amesteca barbatii cu femeile,etc etc etc, vezi mai ales teoria energiei,care ne-a lasat fara centrale atomice etc (fara substitut energetic) incat Germania trebuie sa importe energie dinafara, rade toata omenirea de noi …….etc etc etc, toate aceste lucruri se bazeaza pe violarea logicii .
Pe patologia globala. Vedeti aceeasi patologie peste tot: USA, Canada, Australia, unde un nebun care trece pe contrasens zice ca ceilalti sunt nebuni, care merg pe sensul normal.
Interviul continua dar traducerea mea se opreste aici – scuzele mele.
Parerea mea:
Daca mergi la butoane, dai in majoritate de ‘evrei'(kazari cabalisti sau atei) .
Trebuie alcatuita o contraforta – doar daca se uneste intreaga omenire cu legi noi, se poate face ceva .
Ernst Wolff propune legi noi pentru confiscarea acestor averi si puteri nemasurate si total ilegitime , drept un prim pas pentru a aduce lucrurile la normalitate !
Caci bancile lor oricum vor colapsa iar insclavagirea si exterminarea noastra digitala nu va dura la infinit: moneda lor digitala va colapsa oricum in cativa ani – un an-doi, de la infiintare .Dupa eliminarea de fiat money de pe piata noastra, daca-i lasa lumea sa ne elimine banii lichizi.
Dar vor putea face prapad intre timp !
Si deja o fac distrugand economiile si jefuind miliardele statelor, la modul desantat si total distrugator de orice organizare statala !!!
Deci Ernst Wolff sustine ca nu vor reusi in final .
Ceva mai optimist n-am citit .
Caci v-as spune, cu placere .
RSB-J