caroline gunderode
6 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.comh
109.133.42.42

 

Stimate Domnule profesor Ion Coja,
Citesc cu mare satisfactie ca nu-i iertati pe mult pacatosii senatori ai Universitatii Bucuresti pentru marsavia conform careia, deunăzi , au decis să-i retragă Mareșalului Ion Antonescu, titlul de doctor honoris causa, acordat acestuia în anul 1941.
Au cerut-o deci, fara, precum de fapt cereti Domnia Voastra, foarte pertinent, „Rejudecarea proceselor (lui si al lui Ceausescu), mesajul românilor doritori de bine pentru soarta Țării”
Propun deci sa faceti de aceea, singur si total independent, rejudecarea , nu a lui Antonescu ci a senatorilor Universitatii Bucuresti, deosebit de lasi si de marsavi, smulgandu-le nominal titlul de Senator al Universitatii Bucuresti, rand pe rand pomenindu-i fiecaruia numele , negru pe alb.
Daca cumva decideti sa invitati sa vi se asocieze si fosti studenti care au absolvit aceasta universitate, m-as asocia cu placere , in calitate de absolventa a Facultatii de limbi germanice, a acestei universitati!
Nu recunosc niciun senator printre acesti impostori care calca adevarul istoric al romanilor, cel adevarat, in picioare, exact ca si un Elie Wiesel , megaescrocul international, care zice ca a fost la Auschwitz fara sa aibe vreun tatuaj de detinut, pe brat .

PS EVREII DIN BASARABIA SI BUCOVINA ERAU IN STARE DE BELIGERENTA CAND SI-AU SAVARSIT CRIMELE HIDOASE FATA DE SOLDATII ROMANI MUTILANDU-I IN FEL SI CHIP DE LA SCOATEREA OCHILOR LA MUTILAREA ORGANELOR SEXUALE SI MULTE ALTE SADISME, OPARINDU-I :CU APA FIARTA, IN TIMP CE AVEAU ORDIN SA SE RETRAGA FARA SA CONTRAATACE !!! CUM SA NU EXPULZEZI ASA CEVA DIN TARA ???

CATI SIMPATIZAU CU COMUNISTII DINTRE EVREII DIN ROMANIA ??????
TOATA LUMEA STIE CA ERAU FOARTE MULTI SIMPATIZANTI PRINTRE EVREII DIN ROMANIA : CU COMUNISTII !
NU TOTI, BINEINTELES ! NU TOTI EVREII ERAU COMUNISTI IN ROMANIA !
DAR MULTI .

DUPA CE CITITI MANIFESTUL COMUNIST AL LUI KARL MARX – AM ZIS CITITI !!!!!!! , -IL VETI INTELEGE MAI BINE DE UNDE S-A INSPIRAT SI KLAUS SCHWAB CU YOUNG GLOBAL LEADERS DE AZI LA ASA ZISUL NEOMARXISM !!!