Anonimus
0 aprobate

anonimus@gmail.com
86.105.108.163

 

 

E o mare naivitate să crezi că Cei din Umbră care fac jocurile în SUA și în lume ar lăsa la întâmplare pe cei care urmează să ajungă sau ajung președinți. Aceștia nu sânt de capul lor, cum nu a fost nici Trump.
În ciuda muntelui de dovezi cu fraudarea alegerilor, așa-zisa lor justiție nu a făcut nimic.
Deși oameni din armată au acționat la Frankfurt cu prețul vieții și au confiscat servere și software ale CIA cu care s-au fraudat alegerile, dovezi suficiente pentru înaltă trădare, Trump i-a lăsat cu ochii în soare și nu a făcut ce trebuie. Lt General Thomas McInerney și Lt General Michael Flynn au declarat public ce trebuie să facă, după modelul A. Lincoln, explicând că nu e suficientă acțiunea în justiție ( invoking the Rebellion Act, removing Habeas Corpus (as Lincoln did) and initiating mass arrests under military authority// ați prezentat un articol în acest sens și pe acest site).
Să te scuzi în cântecul de lebădă că M. Pence nu a rezistat presiunilor și nu a făcut ce trebuie, e penibil pentru cel care era la comandă și nu a făcut el ce trebuia făcut. Dar Lincoln a fost asasinat pentru ce a făcut de cei cu multă ură în suflet și fără onoare, iar nu oricine din cei care sânt la comandă își asumă asemenea riscuri … Vae victis și e și mai vai de cei care își pun speranțe în alții.