Tot ceea ce cititi sau veti citi pe Internet despre conspiratia Clubului de la Roma este dezinformare. Nu reusesc sa gasesc inca sursa acestei dezinformari. Nu exista nici o legatura de viziune si principii intre Trilaterala, Bilderberg si Clubul de la Roma (doar in Romania, se intampla ca Isarescu sa fie si in Trilaterala si in Club) Clubul are activitate publica pe cand Trilaterala si Bilderberg sunt institutii in care domina secretul. N-am gasit nici o dovada ca CoR ar fi organizatie masonica – ca or fi si masoni prin ea ca peste tot, asta n-am cum s-o stiu. Atacurile impotriva Clubului de la Roma au existat de la bun inceput fiindca celebrul lor raport “Limits to Growth” anunta, inca din 1972, ca dezvoltarea exponentiala pe baza de creditare (debt-money) conduce lumea spre distrugere. Deci ameninta DIRECT capitalismul speculativ-financiar si ordinea mondiala creata in baza lui. In Romania, oamenii nu mai citesc decat pe smartphone lucruri luate pe nemestecate de pe Internet, mai ales de pe site-urile “conspirationiste” care ofera explicatii facile la tot ce se intampla rau in lume. Ar trebui sa mai citim si carti “grele” daca vrem sa fim informati cu adevarat. Viziunea Clubului de la Roma este foarte asemanatoare cu cea a marelui economist roman Georgescu-Roegen. Nu stiu daca exista satanisti prin CoR, dar stiu in mod sigur ca exista personalitati marcante in CoR care sustin in mod public nationalismul, precum economistul Herman E. Daly, un ucenic al lui Roegen.

Calin Georgescu nu este mason, ci patriot si crestin ortodox practicant dedicat valorilor ortodoxiei. Il cunosc personal, deci nu vorbesc din auzite. Il sustin, nu din prietenie sau din vreo “obligatie”, ci pentru faptul ca avem idei asemanatoare in privinta unui nou model economic, bazat pe o viziune crestina si patriotica, model care ar trebui sa duca la renasterea Romaniei. CG s-a pronuntat in mod clar impotriva 1) proiectului Rosia Montana 2) exploatarii gazelor de sist 3) instrainarii pamanturilor agricole 4) distrugerii suveranitatii Romaniei si a identitatii noastre nationale. Acelasi CG s-a pronuntat, la fel de clar pentru a) intarirea familiei, si mai ales a familiei crestin, pronuntandu-se ptr interzicerea propagandei si manifestarilor homosexuale in viata publica, b) pentru drepturile celor nenascuti si stoparea declinului demografic. Nici un politician roman – nici pe departe – nu are un “proiect de tara” in care interesul national sa fie atat de clar enuntat. Domnul Coja are dreptate. Una este sa fii nationalist pe Facebook si in comentariile la blogul domniei sale, si alta sa ai CURAJUL ( adica sa ai c…) sa spui ceea ce spune CG la masa cu mai marii lumii. La ora actuala CG este singurul patriot roman care mai are (inca) o pozitie importanta pe plan international si este respectat (sau cel putin nu este injurat) in Romania. (CG nu mai are nici o functie in Clubul de la Roma, filiala romaneasca, este presedintele Clubului pentru Europa)

Nota Redacției: Salutăm intervenția dlui OVIDIU HURDUZEU. E trist că un român care a ajuns să se impună pe plan internațional fără a avea în spate gașca de partid sau alte grupări mafiote a stârnit, din oficiu, fără argumente, fără informații, contestația unor comentatori altminteri serioși. Dumnealor l-ar vrea înapoi prim ministru pe Boc sau pe MRU ori pe Ponta mai departe? Dacă asta vor, să vină cu argumente!
Avertisment: nu voi publica acele comentarii care se vor deda la un atac la adresa dlui Ovidiu Hurduzeu. Mă aștept la așa ceva. Discuția se poartă în jurul textelor domnului Călin Georgescu. Vreau comentarii pe text!