ASA ARATA PAINEA OTRAVITA !!!

pastun vitali

11:53 (Acum 2 ore)

către mine

 

  

 

              ATENTIE ,FOARTE  IMPORTANT

PENTRU  SANATATEA NOASTRA  ! Am devenit si
  „cobai”……Cine a incasat „mita ” pentru acest experiment ?

 

ASA ARATA PAINEA OTRAVITA.

Iata si dovada!
Paine otravita in Romania – informatie urgenta!
Atentia la
  • faina de Titan,
  • MALAI SUPERIOR FAMIGLIA (Lujerului SA),
  • biscuitii Rostar,
  • mezelurile Aldis,
  • margarina Delma,
  • Taiteii de casa Baneasa
  • si tot ce contine specificatia CODEX ALIMENTARIUS!
TOATA „APRECIEREA” PENTRU AUTORITATILE CARE AU AUTORIZAT PENTRU BINELE POPULATIEI INTRODUCEREA IN ROMANIA A FUNGICIDULUI INTIUM / ENERVIN
T PRODUS DE BASF GERMANIA.

Pe pachetele de pâine Titan scrie deja că pâinea este fabricată conform Codex Alimentarius.
România experimenteaza pe populatie produsul CANCERIGEN
INITIUM.

Experimentul „Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de… UE să înceapă implementarea „Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).

„Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populatiile tărilor semnatare. Acesta porneste de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc.

Nu a trecut o lună si iată că apare stirea că România este prima tară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substantelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor furnizate de compania germană BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune că „beneficiile pe care le-ar aduce această substantă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micsorează si durata în care se obtine recolta.”
După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui si în Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetătorilor care combat „Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu până la 65% rata riscului decancerde colon, substantă care intră rapid în combinatii chimice, devenind reziduală în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproapeun an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism.
Apoi, asa cum INITIUM ajută la cresterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.
Pe acest site, BASF-ul se lăuda pe 11 ianuarie !!!!!! că pentru prima dată în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT pentru chipurile protectia viilor, SOLARIS pentru rosii, ZAMBRO pentru cartofi.
Ar fi bine să răspânditi cât mai mult informatia pt. că asa cum s-a întâmplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin si împotriva gripei porcine se pare că nu este în zadar.

 

Cand esti mort, nu stii asta – dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si cand esti prost.