Codrin S
32 aprobate

csarbu@gmail.com
75.57.36.95
@ Victor Grigor – Stimate domnule Grigor, sinteti un „Gica Contra” de calitate superioara. Cautati si in gaura de sarpe doar dovezi ca RUSII sunt de vina.
Va faceti ca uitati faptul ca tezaurul a fost confiscat si daruit Germaniei de 1/2 evreul Lenin, care lucra mana in mana cu guvernul german.
Nu RUSII ca popor au facut cartile dupa 1917, ci elita sionista si dumneavoastra va faceti ca nu vedeti si tot trageti in Rusi. Cand dumneavoastra scrieti cu manuta dumneavoastra: „Cine e de vina? Occidentul care l-a batut pe fostul nostru inamic caruia i-ai dat tu banii mei pe care ti i-am incredintat tie spre pastrare , fiind aliati.” cihar ca dati semne de dubios patriotism si de inchnare slugarnica la Occident. Vinovatii sunt clari guvernul german care a aranjat lovitura CONTRAREVOLUTIONARA din occtombrie, Lenin, ca a predat tezaurul la gevernul german si din nou guvernul german care a livrat Fantei tezaurul. Iar Franta, tace ca porcul in popusoi, pastrand tezaurul nostru intr-un mod discret si civilizat.
Orbit de lumina Occidentului dumneavoastra vreti sa avem si noi aceiasi orbire?