„SUNTEM PE MARGINEA UNUI ABIS”
– ne terorizeaza secretarul general al ONU, Antonio Guterres
de CD

La deschiderea celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite din 20 septembrie 2021, secretarul general al Organizației Națiunilor Unite, Antonio Guterres, a ținut un discurs terifiant, ceea ce nu ar putea duce decât la concluzia că, în lipsa unui efort global herculean de a inversa cursul, planeta Pământ și specia umană sunt pe punctul de a dispărea.

Acum cand este evident pentru oricine ca Lumea a devenit multipolara si Heghemonul a pierdut pozitia de politist, bancher si dictator al Lumii, s-a declansat o campanie de terrorism impotriva celor saraci si pierdanti, sa-i sperie de sa nu le mai trebuiasca vre-o clarificare de ce s-a ajuns aici.
Secretarul trage semnale de alarma in cel de-al 12-lea ceas, dar nu arata din ce cauza s-a ajuns aici si de ce ONU nu a tras semnale mai devreme, ca sa nu se ajunga aici.

Iata cum le zice secretarul:
„Sunt aici pentru a trage un semnal de alarmă. Lumea trebuie să se trezească. Suntem pe marginea unui abis – și ne îndreptăm într-o direcție greșită. Lumea noastră nu a fost niciodată mai amenințată sau mai divizată. Ne confruntăm cu cea mai mare cascadă de crize din viața noastră… Un excedent în unele țări. Rafturi goale în altele. Acesta este un rechizitoriu moral al stării lumii noastre.
Este o obscenitate….Vedem semnele de avertizare în fiecare continent și regiune. Temperaturi arzătoare. Pierderea șocantă a biodiversității. Aer poluat, apă și spații naturale poluate. Și dezastre legate de climă la fiecare pas.

Aceiasi placa uzata cu “emisiile de carbon” care sunt facute vinovate de toate schimbarile capricioase ale vremii, dar in fapt se urmareste ca prin micsorarea emisiilor de CO2 sa se diminueze consumul de carburanti si astfel tarile producatoare de gaze si petrol sa realizeze venituri reduse cu cel putin 45%.
De ce ONU nu a vazut pana acum poluarea continua si cu dispret pe care o fac marile industrii de cateva decenii bune?

“Avem nevoie de o reducere cu 45 % a emisiilor până în 2030. Cu toate acestea, un raport recent al ONU a arătat clar că, odată cu angajamentele naționale actuale în materie de climă, emisiile vor crește cu 16 procente până în 2030. Asta ne-ar condamna la un peisaj infernal de creșteri de temperatură cu cel puțin 2,7 grade peste nivelurile preindustriale Când oamenii văd promisiuni de progres negate de realitățile vieții lor dure de zi cu zi…”

Secretarul ipocrit si terrorist arata ca este imposibil acum, in actualele conditii economice ca ONU sa mai lanseze vre-un proiect economic de anvergura, dar nu arata de ce, in trecut, in cel putin ultimii 20 de ani, inainte de criza din 2007-2009, ONU nu a pornit un asemenea program.

“Când își văd drepturile și libertățile fundamentale îngrădite… când văd în jurul lor corupția meschină – dar și grandioasă – în jurul lor… CÂND VĂD MILIARDARI BUCURÂNDU-SE ÎN SPAȚIU ÎN TIMP CE MILIOANE DE OAMENI IES FLĂMÂNZI PE PĂMÂNT… Va fi imposibil să abordăm proiecte economice și de dezvoltare dramatice, în timp ce cele mai mari două economii ale lumii sunt complet în contradicție unele cu altele…”

Abia acum ONU vede loviturile militare, dar nu pe cele adevarate aranjate de CIA, MI6 si alte agentii, ci schimbarile de guvern ce nu sunt pe placul Heghemonului si sunt declarate lovituri de putere.
Pe de alta parte secretarul general se sperie ca sunt acum in Lume doua sisteme diferite de reguli economice, financiare si de tranzactare comerciala, respectiv unul derivat din PAX AMERICANA si altul de cooperare si avantaj reciproc fara amestec in treburile interne.
S-a speriat cand strategia militara de aparare are acum mijloacele cele mai avansate tehnologic de a distruge si anihila orice tentative de strategie de atac.

“De asemenea, vedem o explozie a capturilor de putere prin forță. Loviturile de stat militare s-au întors….Mă tem că lumea noastră se strecoară spre două seturi diferite de reguli economice, comerciale, financiare și tehnologice, două abordări divergente în dezvoltarea inteligenței artificiale și, în cele din urmă, două strategii militare și geo-politice diferite. Aceasta este o rețetă pentru probleme. Este mult mai puțin previzibil și mult mai periculos decât Războiul Rece”.

Secretarul general face descrierea succintă de mai sus și îngrozitor de realistă a catastrofei globale iminente, cu promisiuni desarte promitand sa se faca ceva ce ONU nu a facut niciodata si bine inteles nici ni o va face.
El promite: „În al treilea rând, trebuie să reducem decalajul dintre bogați și săraci, în interiorul și între țări. Aceasta ar fi trebuit să fie prima sa prioritate.”

Culmea ipocriziei, Secretarul cere tarilor sa ia masuri sa nu mai faca ceea ce se face pe scara larga intr-o Lume a Liberalismului atroce si a Progresismului decadent.
El adaugă: „Solicit țărilor să-și reformeze sistemele fiscale și, în cele din urmă, să pună capăt evaziunii fiscale, spălării banilor și fluxurilor financiare ilicite”.

Nenorocitul de Guterres ar fi putut fi mai specific, sa citeze documente recente din “Pro Publica” care arata cum multi-miliardarii din Statele Unite prin metode connive de a plăti impozite pe venit zero pentru guvernul federal, fac evaziuni fiscal în timp ce majoritatea săracilor plătesc mai mult de o treime din veniturile lor slabe în impozite federale din care ei nici macar nu beneficiază.

Discursul de deschidere al Secretarului General către Adunarea Generală este terorizant cu crizele pe care le denunță, dar este dificil să găsim vreun motiv de speranță, în absența voinței politice care a devenit un flagel al lumii de la prăbușirea Uniunii Sovietice.

Noul război rece care se prefigurează si ar putea izbucni chiar si cel de-al Treilea Război Mondial între Statele Unite și China și poate singura reținere posibilă asupra militarismului occidental este noua prietenie dintre Rusia și China care, împreună, sunt un adversar mai formidabil decât oricare dintre țări, si astfel au taiat avantul heghemonic.

Secretaurul este pus sa ne sperie rau de tot si el mai arata ca cu toate acestea, este dificil de știut dacă Armaghedonul va putea fi evitat.
În timpul conferinței sale de presă din 25 septembrie, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a fost întrebat de părerea sa despre afirmația președintelui Biden că zilele invaziei militare s-au încheiat. Lavrov a răspuns că Statele Unite au metode mai noi și eficiente de a-și impune voința asupra altor țări și de a răsturna guverne independente, înlocuindu-le cu pioni servili: noile metode de „schimbare de regim” sunt „revoluțiile de culoare” precum cea din Ucraina, care a transformat o țară frățească într-un inamic orientat spre naziști, controlat de Occident.

Fără îndoială, tehnicile „revoluțiilor color” au devenit o ciumă mai mortală decât mult temuta pandemie Covid-19.
Într-adevăr, noi forme de cenzură, poate mai subtile, și unele susținute tacit de către Națiunile Unite, calomnierea ca „dezinformare” orice declarație care pune la îndoială agenda globală actuală, care în realitate, este cea care ne duce la „abis”.

Forțele cele mai pernicios și mortale de la conducerea umanității în direcția greșită sunt cele care orienteaza si Organizația Națiunilor Unite care, prin inclinare lașă si perversa devine parte a problemei cu care suntem amenintati si nu o parte a solutiei pe care in mod ipocrit o promit politianiceste.