Robert Horvath

RUGĂCIUNE PENTRU UN EROU !

Dedicată Mareșalului Antonescu. 33 de CRUCI. În mijlocul expoziției un uriaș portret al Mareșalului !

–-

 

În partea opusă CRUCEA EROILOR, înconjurată de un drapel românesc stilizat !!!

–-

 

Maresalul Ion Antonescu a dat voce omeniei românilor, salvând de la o moarte sigură o jumate de milion de oameni. A fost un gest unic în istorie, când un popor salvează pe altul. La acest miracol al istoriei a participat întreaga societate românească : Biserica , Monarhia și Partidele istorice. Acest monument ne va ajuta să spunem adevărulMarele Adevăr:

ROMÂNII NU I-AU TRIMIS PE EVREI LA HOLOCAUST, CI I-AU SALVAT DE LA HOLOCAUST !!!

Este momentul să amintesc Noii Inchiziții, Comisia Wiesel, declarația Președintelui Israelului Shimon Peres, care a spus același lucru:

“România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului .” Sper că evreii de bine să se alăture Laureatului Premiul Nobel. Vreau să spun răspicat: Nu există o blasfemie mai mare , o crimă mai odioasă : SĂ MUȘTI MÂNA CARE TE-A SALVAT !

Să spun un adevăr. Toată această Industrie a Holocaustului, care trăiește și profită de suferința evreilor a fost salvată și este în viață datorită lui ANTONESCU un erou întru eternitate.

Toată noaptea a sunat telefonul. Multe amenințări dar și un telefon anonim din partea unui grup de specialiști din cadrul servicilor.

–-

 

EXPOZIȚIA ANTONESCU; Flori de primăvară pe mormântul unui erou .

 

Stimați prieteni, vă rog să mă ajutați. Să spunem ADEVĂRUL.

Așa să ne ajute Dumnezeu !

*

Nota redacției – E dreptul și datoria fiecărui român ce merită acest titlu să participe la Daciada Adevărului