Pe zi ce trece aceste idei “conspirationale” devin din ce in ce mai reale. 

A fost vorba de simularea unui atac cibernetic masiv care aruncă în aer lanțul mondial de aprovizionare sau, cel puțin, lanțurile de aprovizionare ale mai multor economii importante ale lumii.

Era vorba de simularea unei pandemii care lovește întreaga omenire.

La două luni după Event 201, apărea COVID-19.

„O fereastră unică de oportunitate pentru a modela revenirea economică”, scria Klaus Schwab, în cartea sa „COVID-19: Marea Resetare”, apărută în iulie 2020.

Tot el adăuga:

„Această inițiativă (Marea Resetare) va oferi toate perspectivele pentru a-i informa pe toți cei care determină starea viitoare a relațiilor mondiale, direcția economiilor naționale, prioritățile societăților, natura modelelor de afaceri și gestionarea unui bine mondial.”

Un alt adept al Marii Resetări, Prințul Charles, declara în iunie 2020:

„Avem o strălucită oportunitate să extragem ceva bun din această criză – undele sale de șoc fără precedent i-ar putea face pe oameni mai receptivi față de marile viziuni ale schimbării.”

Cu o lună înainte, George Soros își freca și el palmele încântat de oportunitatea oferită de pandemia COVID-19:

„Suntem într-un moment revoluționar, în care putem realiza ceea ce părea de neconceput.”

Revenind la Klaus Schwab, acesta mergea până acolo încât compara schimbările provocate de pandemie cu cele aduse de Hristos, evocând chiar o nouă eră post-hristică pentru omenire:

Hrană și combustibil. Cele două substanțe vitale care circulă prin „venele economice” ale sistemului planetar pentru a ține în viață șapte miliarde de suflete. Cine le controlează, conduce lumea.

Există însă și un alt instrument, chiar mai puternic, de control: Internetul.

Pe 8 iunie, o pană de internet a dus la închiderea unor secțiuni întregi de Web. Au paralizat site-urile unor mari ziare și agenții, precum The Guardian, Financial Times, New York Times, Evening Standard, Bloomberg sau Le Monde.

Platforme ca Amazon, eBay, Twitch, Reddit și o sumedenie de site-uri guvernamentale au căzut.

Deși căderea în rețea a fost scurtă, pierderile au fost uriașe. Amazon a avut nevoie de numai 20 de minute pentru a reveni online, dar în acest interval a suferit pagube de peste 5,5 milioane de dolari.

Această zi neagră a demonstrat vulnerabilitatea internetului, care în cea mai mare parte a sa este dependent de trei CDN-uri, între care și Fastly.
*
Ca urmare a tehnologizării și informatizării, funcții economice vitale sunt legate și depind astăzi total de Internet: de la lanțurile de aprovizionare și comerțul cu amănuntul până la servicii sau burse.

Dacă Internetul s-ar închide timp de câteva săptămâni, atunci sectoare întregi ale economiei mondiale, și așa vlăguită după un an și jumătate de pandemie, s-ar prăbuși.

„Dacă întregul Internet s-ar închide, am asista la un colaps economic mondial aproape imediat. Internetul este sistemul nervos al globalizării contemporane. Interacțiunile digitale explicite vor fi activitățile cele mai afectate imediat: majoritatea slujbelor care necesită computere sau conectivitate, core banking și rețele de plată și așa mai departe.”

„Însă după aceea, chiar și părți ale economiei care păreau inițial relativ deconectate ar începe să paralizeze din cauză că toate companiile de azi se bazează pe lanțuri de aprovizionare de la mare distanță, iar lanțurile de aprovizionare de la mare distanță se bazează pe Internet. (…)”

„Dacă există două lucruri care pot provoca haosul garantat în economia de azi, acestea sunt imposibilitatea distribuirii hranei și imposibilitatea oamenilor de a avea acces la bani și la rețeaua bancară.”
*
Pandemia COVID a împărțit activitățile umane în două: esențiale și neesențiale.

Printre activitățile esențiale, care nu s-au întrerupt indiferent cât de mare a fost criza sanitară, s-au numărat mai ales Munca în domeniile productive (adaptată, acolo unde s-a putut, la specificul online), Politica (nu doar în România, ci și în Germania, Franța, Italia, Statele Unite etc. au avut loc alegeri în plină pandemie și sfidând carantina) și Aprovizionarea (din marile rețele cu amănuntul).
La neesențiale, susceptibile deci a fi închise la orice puseu al bolii, au fost cuprinse aproape toate activitățile destinate sufletului și relaxării: Bisericile, spectacolele, muzeele, competițiile sportive, restaurantele, cafenelele, parcurile și orice tentativă de socializare.

Pandemia COVID a creat un Om Nou: muncește ca un animal de povară și apoi este băgat în grajd, este hrănit, adăpat și izolat, pentru a nu-l incomoda pe Stăpân la croitul planurilor pentru o Lume Nouă.

Pandemia Cibernetică, pritocită în aceleași retorte globaliste, va modela chipul Lumii Noi. Va distruge sectoarele economice considerate „neesențiale” sau care stau în calea viitorului de coșmar din mințile năclăite ale lui Schwab et Co. Vor fi eradicate astfel industriile insuficient de „verzi” sau companiile care fac concurență „firmelor de elită”, alese să asigure aprovizionarea fără concurență în lumea de mâine.

„Build Back Better”. Am fost avertizați: pentru a construi „mai bine” trebuie să distrugi!

La început Dumnezeu a creat Lumea și abia apoi pe Om, pe care l-a pus peste ea, să o stăpânească.

În logica întoarsă, antihristică, a lui Schwab și a adepților lui, a fost întâi schimonosit și schilodit sufletește Omul Nou și apoi, prin distrugere, este dată la iveală și Lumea Nouă.

Pandemia COVID-19 a fost în realitate doar prima fază a Marii Resetări.

„Pandemia Cibernetică”, prin întreruperea controlată a Internetului, este faza a doua, probabil finală.

Editorialul se încheia cu aceste cuvinte:

„Tare mi-e teamă că mascarada de acum este doar repetiția generală pentru adevărata Mascaradă care se pregătește.”

Sursa: http://activenews.ro