Scrisoare de la un evreu care știe să spună „mea culpa”!
No issue detected

SaseSuteSaizecisisase 5 hours ago
.
va plati si statul israel la rindu-i despagubiri pentru femeile si copiii palestinieni ucisi din placere si lipsa de ocupatie???chiar asa, ajungem sa ne fie frica de niste minciuni si sa privim ca pe o mare victorie faptul ca dupa atita amar de vreme s-au hotarit, in sfirsit, sa spuna adevarul cind intentionat au mintit? pai ce fel de indivizi sint asita? chiar merita atentia noastra si consumul nostru de energie si sa-i privim ca oameni cind ei nu se comporta asa?

holocaustul este un subiect mort, fara niciun fel de relevanta, importanta, semnificatie alta, ca si alte asemnea evenimente, altele mult mai tragice, decit sa traga un semnal de alarma asupra primitivismului in care se zbate omenirea si pe care ei, astazi, prin comportamentul lor, il reprezinta. in cazul dat, se pare ca israelienii si evrei in general nu au invatat nimic iar cei ucisi, pentru ei, nu rerpezinta decit o afacere din care sa scoata bani si sa obtina pozitii de forta. i-au mai omorit inca o data pe nefericitii oameni in loc sa le pastreze memoria curata!

americani vor plati despagubiri irakienilor, dar vietnamezilor, panamezilor, dar sirienilor ?

eu nu pot sa ma bucur de faptul ca oamenii au ucis oameni, indiferent de nationalitatea lor. iar faptul tragic pe care lumea il priveste cu ingaduinta si va aduce cu siguranta sfirsitul speciei umane, este ca omul ucide! si mai ales ucide alti oameni si isi bate joc de planeta pe care a primit-o in grija ca sa-i asigure vita! de peste 2000 de ani aceeasi si aceeasi poveste.

in ochii multora viata nu inseama nimic insa viata este totul! iar pentru viata, azi, se fac atit de putine in comparatie cu ce se face pentru moarte. trecerea noastra pe acest pamint tine de viata! de cea pe care o traim acum, aici. ce va fi dupa, nu mai tine de aceasta viata. sa facem astfel incit viata sa fie traita in armonie si fericire. atita vreme cit acesta nu este scopul primordial al oricarei activitati omenesti, omenirea este un esec si nu facem decit sa ne distrugem sufeltul si viata!