Mihai
493 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.152

 

Un articol TEST : ,,Sa vedem ce spun romanii, vor sau nu retrocedarea Bucovinei ?”

Articolul ameteste cititorul care ramane confuzat ca in bancul de la Radio Erevan: ,,… Nu era masina, era biciclete si, nu i-a dat-o, i-a luat-o’’.
Despre acest lucru a vorbit si B.Fulford in cateva rapoarte, si iata ca Platitii care incearca sa ,,ne deschida ochii’’ spunandu-ne ca B.F. minte, o iau din nou peste ochi cu realitatea care confirma ce a spus ziaristul.

Cu retrocedarea Bucovinei sunt de acord pentru ca dintotdeauna acolo au fost oameni civilizati si muncitori, netradatori, spre deosebire de Basarabia jidanita si tradatoare, inapoiata pana la nivel de epoca pietrei. Singura retinere a mea este faptul ca in Bucovina ucrainiana de astazi sunt multi ucrainieni, posibil si nazisti, si multe familii mixte, asa ca mi-e teama sa nu ne bagam dusmanul in casa, dar la cati tradatori criminali sunt la butoane, incepand cu RETARDATUL CRIMINAL NEGUSTOR de copii ZoiAnus, nu ar fi o mare problema sa avem si ucrainieni cetateni romani.

,,RUSIA a făcut SUA ULTIMA OFERTĂ: BUCOVINA de Nord, DATĂ cu japca ROMÂNIEI!

”Înghețarea” conflictului ucraineano-rus a ajuns aproape un deziderat la vedere al Administrației Biden. Cea care, sub presiunea crescândă a tot mai numeroasei proprii comunități musulmane, dar și a elitei financiare și diplomatice cu origini asumate evreiești, trebuie să rezolve în primul și în primul rând ”haosul” deja civil din Fâșia Gaza. Și asta până ce nu este prea târziu și escaladarea conflictului total israeliano -palestinian va duce la un devastator conflict mondial al civilizațiilor. Iar cum toate eforturile birocratice ale democraților de a stopa ”revenirea în afaceri” a tot mai însetatului de răzbunare Donald Trump au eșuat până acum, ”blatul pe buget” de ultimă oră din Congresul SUA nu face decât să reprezinte o nouă mostră grăitoare a cinismului politic dureros, dar necesar. Astfel că democrații și republicanii au bătut palma ca să dea OK-ul bugetului pe 2024 propus de Administrația Biden, fără a mai lua în discuții măcar ajutorul ”de îndată” de 50 de miliarde dolari propus inițial pentru Ucraina… 22 decembrie, Washington…
Acum, aproape că nu îi mai miră nici măcar pe inițiații sistemului faptul că mai – marii statului român vor fi din nou prinși ”cu chiloții diplomatici în vine” de ”ultima ofertă de pace” făcută de emisarii ruși celor ai Statelor Unite ale Americii la Washington, în data de vineri, 22 decembrie.
Vor bate palma? Se împarte din nou ”globul”…? Mai ales că, după ce ne-am procopsit cu niște ”autiști instituționali” precum ”girantul politicii externe” din fruntea statului român, Klaus Werner Iohannis și ”bombonica roz” plantată de acesta în fruntea Ministerului Afacerilor Externe, ”agheasma” Luminița Odobescu, Administrația Prezidențială și MAE nu iau în calcul decât ”informările confirmate” de la mapa oficială. Așa că pot ofițerii de legătură externi să facă ”roșu în gât” de cât țipă că omologii americani i-au avertizat că ni se pregătește ceva, că Iohannis și Odobescu refuză, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, să ia act barem de ultimul avertisment contrainformativ. Cel provenit, după cum susțin sursele noastre, pe cel mai uzitat canal neoficial de peste Ocean. Vai de noi, dacă ”ăștia doi” girează politica externă românească ! Și prin care suntem avertizați că în cadrul întâlnirii de la Washington, din 22 decembrie 2023, emisarii SVR-ului rusesc au predat omologilor americani un ”plan de pace” halucinant, ce este drept. Dar care a fost prezentat drept ”ultima ofertă de pace a Federației Ruse”, ceea ce nu lasă loc de prea multe interpretări. Astfel că, înainte de a îl accepta, refuza sau pronunța asupra lui, toată ”lumea bună” a diplomației occidentale trebuie barem să îl parcurgă… Zelenski, refuzat de Congresul SUA a ajuns să se laude cu un ajutor de 37 milioane dolari de la japonezi… Ceea ce, insist, nu este cazul autorităților de la București – în speță Administrația Prezidențială și Ministerul Afacerilor Externe – nici măcar acum, la trecerea a peste două săptămâni de la înștiințarea cu privire la ”oferta de nerefuzat” a Moscovei.
Uite de ce nu au mai căzut drone peste Dunăre ! Planul rus prevăzând, în mare, următoarele ”borne”
pentru ”înghețarea” conflictului din Ucraina, cel atât de mult dorit de către Administrația Biden, așa după
cum sunt acestea identificate în raportul contrainformativ intrat în posesia noastră tocmai pentru a fi făcut public! Și pentru ca ”giranții politicii externe” românești să nu se justifice apoi că nu au știut!
” NOTA NR.(…) Referitor la: Întâlnirea secretă între reprezentanții conducerilor serviciilor secrete (…) din Statele Unite ale Americii și (…) din Federația Rusă: Locul întâlnirii : Washington D.C. ;
Sursa: (…) ; Nivel clasificare : S.S.I.D. ; Subiect: Capitularea Președinția Zelenski vs. Renunțarea Federației Ruse de a ocupa întreaga Ucraina; Context: Federația Rusă are gata mobilizată o rezervă operativă de 150.000 militari, ”armată neasumată” oficial.
Înlocuitoarea trupelor WAGNER este formată din ”voluntari” nord – coreeni, iranieni și ceceni, echipați cu tehnică militară sofisticată de ultimă oră. Amenințarea se referă la atacarea Centrului Ucrainei dinspre Belarus, cu țintă finală Kiev. O astfel de lovitură, combinată cu ofensiva trupelor aflate în zona de Est ar însemna prăbușirea întregii rezistențe a armatei ucrainene și aliaților. (Polonia a retras deja toți cei 6.000 de combatanți ai Brigăzii Speciale). Armata germană solicită sprijin NATO împotriva ”dronelor de nicăieri”…
Condițiile ultimatum ale Federației Ruse sunt clare: SECESIUNEA UCRAINEI!
Polonia urmează să primească Galiția istorică( 5 milioane de etnici polonezi);
Polonia urmează să retrocede parte din Silezia, Germaniei;
Federația Rusă păstrează cele cinci regiuni revendicate din Estul Ucrainei, inclusiv Crimeea;
Ungaria urmează să primească cele trei regiuni istorice locuite de etnici maghiari;
România urmează să primească Bucovina de Nord, cu Cernăuți.
Concluzii: Astfel, Federația Rusă pune în afara executării planul american al Administrației Biden de a extinde NATO pe teritoriul Ucrainei; Emisarii Federației Ruse au fost intransigenți, în cadrul discuțiilor insistând că aceasta este „ ultima ofertă de pace”; Partea americană a luat act de propunerea rusă, fără a da un răspuns până la acest moment. Partea germană a fost prima informată de propunerea rusă, în contextul în care Forțele Armate Germane -Bundeswehr au solicitat deja sprijinul aliaților NATO cu privire la amenințarea constantă a dronelor de proveniență necunoscută deasupra unităților sale militare unde sunt pregătiți voluntarii ucraineni și sporirea stocului de dispozitive mobile de război electronic HP47”.
O mușcăm…? În analiza informativă de care ”beneficiarii legali” de la București se feresc ”ca de tămâie” fiind apreciată ”întârzierea” unui răspuns tranșant al partenerilor strategici, cel puțin pe perioada alegerilor primare din luna ianuarie. Ca și faptul că evitarea atacurilor cu drone din ”imediata proximitate” a teritoriului românesc ar fi fost prezentată de către partea rusă drept un ”gest de bunăvoință”.
… Polonia își retrage militarii din Brigada Ucraineană…
Acum, normal că nimeni nu cere ca România să ia o poziție categorică înaintea partenerilor din NATO. Dar și dacă ”marii bărbați de stat români” bagă ”capul în nisip” chiar nu reprezintă o soluție! Și chiar dacă nu convoacă de îndată CSAT-ul, șeful statului tot poate cere ”expertiza” tuturor factorilor instituționali implicați în gestionarea ”ofertei – momeală” a Federației Ruse. Una pe care o ”mușcăm” sau nu… Mai ales că, ghinion, în cadrul aceleiași analize informative externe intrate în posesia noastră este subliniată ”vulnerabilitatea eșecului referendumului organizat de Republica Moldova pentru aderarea la Uniunea Europeană”. Un eșec al referendumului neînsemnând doar ”decaparea” Maiei Sandu. Dar și o dovadă că ”momeala” rusă și-a atins încă o dată scopul operativ…’’

Biden si Putin in original.Morti amandoi. Biden ucis de Husein Barak Obama si Putin judecat de un tribunal din Rusia in 2010. Executat mai tarziu. https://i0.wp.com/www.national.ro/wp-content/uploads/2024/01/cap-bun-biden-putxin.jpg?resize=696%2C393&ssl=1
Clona Biden tot mai izolat, Clona Putin gata să deschidă șampania!
https://i0.wp.com/www.national.ro/wp-content/uploads/2024/01/bidenu.jpg?resize=696%2C393&ssl=1
https://i0.wp.com/www.national.ro/wp-content/uploads/2024/01/sampania.jpg?resize=696%2C393&ssl=1

https://www.national.ro/dezvaluiri/rusia-a-facut-sua-ultima-oferta-bucovina-de-nord-data-cu-japca-romaniei-809972.html