Buta Dumitru
11 aprobate

dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.87
Când s-a spus că aceste idei au fost ale diplomatului din Izrael în România Șaraga și ale marelui ideolog de purificare a culturii românești,Al. Florian plus ceata lui de doi bani,românii au tăcut, iar Parlamentarii au votat cu toată admirația ce o poartă pentru calul Troian din România. Ministru Câmpeanu probabil că nu e român sau dacă este de al nostru el este o victimă zombificată a jidanilor.
Plutonul de vânătoare al Institutului Wizel au ieșit la vedere cu sunet de trompete ce cântau melodia antisemită, avertăzând pe cei cu vocea adevărului, să se ferească de arestare.
Nimic nu mai poate fi misterios cu privire la stabilirea Statului Izrael în România,Ucraina ,decât aceste dovezi de punerea sub index a Istoriei poporului Român,a operelor de valoare românești și de impunerea dictaturii împotriva strigătuluui românilor. Practic este ocuparea teritoriului românesc de către Kazarii năvălitori.
Fostul Președinte Perez a fost corect cînd a rostit cuvintele:”Ai noștii se mișcă repede. Au cumpărat românia,Ungaria și Polonia”. Holocaustul inventat a intrat în politica lor de ocupanti. Pentru parlamentarii și guvernanți nu a rămas decât executarea ordinelor Sioniste de punerea României sub control absolut al evreimii