Dumitru Buta
11 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.118.120.56
COMENTARIU.
Oculta Sionistă are în plan și al treilea război mondial.Evreica Nurland,evreul Klaus Șwab,Evreica Ursula sunt la lumina rampei care s-au evidențiat prin distrugerea statelor naționale,măsuri absurde și criminale pe care le dirijează prin guvernele lumii cu sprijinul Jidanilor din marele cahal și al lojilor masonice conduse de B’ inai Brit loja dominantă evreească a masoneriei,lucrează de veacuri la Noua Ordine Mondială.
Rabinul Latiman, în fața studenților dela teologie din PARIs,a spus:” Niciodată n-am fost mai puternici ca în prezent”. Trebuie să exterminăm Goy,și lumea va fi a noatreă. Klanul kazar Rotchild și Rookeffeller ce dețin și imperiul financiar, deja a a lansat criza financiară și pentru a forma un nou Izrael în Ukraina. Deja a luat măsuri prin declanșarea conflictului Rusia-Ukraina. În România, Nurlander a jucat tontoroiul politic cântând cu muzica trădătorilor români și a țambalului I.N.SH.R. La noi nu a avut nici-o reziatență.nici-o revoltă, totul a fost OK.
Principiul de a ajunge la al treilea război este experința celui de al II război Mondial.
În locul lui Hitler va fi Putin, în locul Germaniei va fi Rusia. Conflictul Rusia-Ukraina, are două direcții:
1. Să depopuleze Ukraina de Goy și 2, Să instaureze noul stat Izrael în Ukraina,apoi va urma să fie încorporate în același stat Izrael ukrainean și statele:Polonia,Ungaria și România, așa cum a declarat Șimon Perez. (sunt cumpărate de ai noștrii care se mișcă repede.).
Jidanii din toată lumea sunt conduși de elita marelui CAHAL,specie demonică și parazită împrăștiați și organizați îm cahale cu legi proprii.
Al treilea război Mondial deja a început cu arme meteo și geofizice,și alte arme de distrugere în masă. La un Jidan trebuie să rămână 10 Goi, deoarece în talmud scrie că numai jidanii sunt oameni, goy sunt animale de povară,creați de divinitate pentru a ne servi nouă jidanilor.
Ideea de republică universală a fost lansată de Iluminați când un evreu a înfințat ordinul Iluminați.