gelu
233 aprobate

gelu_aramianu@hotmail.com
88.94.212.2
Oculta Mondiala Khazara este armata lui Satan in lupta lui de a cucerii tot Pamantul.

Tot raul in aceasta lume moderna a inceput in 1789 odata cu Revolutia Franceza care a dus la abolirea Regalitatii in Franta, Regalitate fiind lasata de la Dumnezeu ca forma de pastorire a popoarelor lumii. Regalitatea fiind inlocuita cu domnia haosului si nesupunerii fata de Legii Divine ale lui Dumnezeu de cei care au dat Lovitura de stat in Franta la acea data. Iar din acest moment toate revolutiile si razboaiele din Europa si din aceasta lume sunt opera acelorasi forte care au desfiintat Monarhia in Franta.

La 1789 in fapt Domnul Nostru Iisus Hristos la nivel de masa a fost rastignit a doua oara. Si de atunci a mai fost rastignit de fiecare data de aceeasi forta satanica ori de cate ori o revolutie sau razboi au fost pornite pentru a-I inlatura pe Dumnezeu si pe Fiul Lui, Iisus Hristos din constiinta oamenilor si din viata sociala si religioasa. Si deci implicit Iisus Hristos a fost Rastignit mereu si iar mereu ori de cate ori un asemenea eveniment a avut loc intr-o tara catolica sau ortodoxa precum si-n tarile de alta religie. Deoarece Porunca Divina sa nu ucizi oameni nevinovati a fost incalcata. Iar Oculta Mondiala ucide prin aceste evenimente satanice puse la cale oameni nevinovati pentru a se imbogatii si a se impune ca proprietara a lumii materiale s-a oamenilor rupti de Dumnezeu pe acesta Planeta. Asta-i esenta lucrurilor diavolicesti care se tot intampla in lume din 1789 si pana astazi in anul 2022.

Prima porunca Divina este sa nu ucizi oameni nevinovati iar aceasta forta Oculta a ucis si ucide oameni nevinovati cu zecile, sutele, milioanele, zecile de milioane, sutele de milioane ori de cate ori Oculta Mondiala pune in scena un asemena eveniment pentru a subjuga tari pentru a le fura bogatiile si a transforma popoarele lor in popoare de sclavi. Tinta Ocultei Modiale fiind aceea de a reduce populatia Globului Pamantesc de la 7, 5 miliarde la 500 de milioane. Prin infometare, razboaie si virusuri fabricate in laboratoare mortii. Asta-i in esenta Marea Resetare. Urmariti acest video in care un rabin evreu, nu khazar spune lucrurilor pe lume. https://www.youtube.com/watch?v=SMR5XsiSsfs&t=134s