Dumitru Buta
43 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.75

 

Oamenii din spatele Marii Resetări sunt nebuni și criminali.

Ei vor să mâncăm gândaci, să nu mai deținem nimic, să trăim într-o Covido-topie pe termen nelimitat, să nu mai avem copii, să nu mai conducem mașini, să vaccinăm fiecare bărbat, femeie și copil de pe pământ și să purtăm măști operate de inteligența artificială.
Pe 2 decembrie 2022, Burduja a declarat că „digitalizarea României este prioritatea zero a Guvernului”. Și noi care credeam că „corupția”… Sau Schengenul… Sau pacea în Ucraina… Sau sărăcia din România, iarna, prețul gazelor, curentului, sănătatea la pământ, morțile subite de după vaccinarea Covid etc. Nu, am greșit. Noroc cu Burduja…
Ce a plănuit exercițiul „Contagiune catastrofică”? O pandemie severă, mai gravă decât COVID-19, care îi vizează pe tineri și pe copii.
Iată ce se menționează pe site-ul dedicat acestui exercuițiu:
Centrul Johns Hopkins pentru Securitate în Sănătate, în parteneriat cu OMS și Fundația Bill & Melinda Gates, a desfășurat Contagiune Catastrofică, un exercițiu pentru pandemie, [desfășurat] la Reuniunea anuală dedicată marilor provocări, din Bruxelles, Belgia, pe 23 octombrie 2022.
Grupul extraordinar al participanților a fost compus din 10 actuali și foști miniștri ai Sănătății și înalți oficiali din domeniul sănătății publice din Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India, Germania, precum și Bill Gates, copreședintele Fundației Bill & Melinda Gates.
Exercițiul a simulat o serie de ședințe de urgență ale Consiliului consultativ de sănătate al OMS, abordând o pandemie fictivă care se desfășoară în viitorul apropiat. Participanții au analizat cum vor răspunde la o epidemie localizată într-o parte a lumii, care apoi s-a răspândit rapid, devenind o pandemie cu o rată de mortalitate mai mare decât în cazul COVID-19 și afectând în mod disproporționat copiii și tinerii.
Participanții s-au confruntat cu provocarea de a lua decizii politice urgente, având informații limitate, în fața incertitudinii. Fiecare problemă și alegere a avut consecințe serioase în planul sănătății, în plan economic și social.
Miliardarul american Bill Gates sustine ca populatia planetei poate fi redusa cu 10-15%, in mod paradoxal, tocmai prin imbunatatirea sistemului de sanatate si dezvoltarea unor noi vaccinuri.

Fondatorul Microsoft sustine ca reducerea populatiei Pamantului este necesara pentru a opri procesul de incalzire globala, reducand emisiile de dioxid de carbon, in conditiile in care populatia planetei se indreapta vertiginos spre pragul de 9 miliarde de oameni.
La întrebarea lui Klaus Schwab privind piedicile care stau în calea realizării Marii Resetări, o participantă i-a dat următorul răspuns, invocând rezultatele unui sondaj: „Vestea bună este că elitele din întreaga lume au din ce în ce mai multă încredere unele în altele… vestea proastă este că, în fiecare țară, majoritatea oamenilor au tot mai puțină încredere în aceste elite.”
Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene, o prietenă a lui Klaus Schwab, a anunțat o nouă lege europeană privind cipurile în discursul său special de la eveniment, explicând: „Nevoia europeană de cipuri se va dubla în următorul deceniu. De aceea, trebuie să creștem radical performanța Europei în ceea ce privește dezvoltarea, producția și utilizarea acestei tehnologii esențiale.”
Consilierul Forumului Economic Mondial, Yuval Noah Harari, susține că planeta nu mai are nevoie de „marea majoritate” a populației.
Domnule harari, dacă sunt prea mulți oameni pe Pământ, de ce nu vă sinucideți ca să mai eliberați locul?
Că de gândit nu sunteți capabil.
. Ne interesează în mod special acele lucruri care au capacitatea de a ne afecta viața, sau mai bine zis traiul, într-un mod negativ. În cele ce urmează voi sintetiza potențialul negativ pe care îl are această organizație și președintele ei, evidențiind familia ideologică din care face parte – i.e. marxismul. Nouă, est-europenilor, ne este bine cunoscută ideologia marxistă după ce i-am trăit pe deplin consecințele în secolul trecut. Nu același lucru se poate spune despre Occident, care a cochetat multe decenii cu această ideologie fără să-i cunoască năravul, iar acum se pare că această tendință se acutizează în mod periculos. Astfel, noi ne aflăm într-o situație echivocă: după ce am avut parte de marxism de la est, să avem din nou în față, fără să-l conștientizăm plenar, pericolul (neo)marxismului de la vest.

Sub numele de Noua Ordine Mondială (New World Order) se ascund organizaţii, instituţii şi indivizi, grupaţi într-o reţea intercorelată. Această grupare ocultă planetară nu cunoaşte limite statale, se află deasupra legilor tuturor ţărilor şi controlează politica, sistemul bancar internaţional, industria, comerţul, sistemul de asigurări, traficul de droguri şi de arme, lumea medicală, etc. Ea nu dă nimănui socoteală pentru deciziile pe care le ia, şi este cea care trage sforile tuturor evenimentelor majore din lume. Ea se ascunde în spatele marilor corporaţii şi al marilor agenţii guvernamentale, pe care le dezvoltă şi le controlează, cu scopul bine definit de a domina lumea.
Șeful Programului de Hrană al Națiunilor Unite a spus: „Vom folosi hrana ca armă împotriva oamenilor.”
„Alimentele sunt o putere! Noi folosim această putere pentru a schimba (controla) comportamentul oamenilor. Unii ar numi acest lucru o mită. Nu ne pasă, noi nu intenționăm să ne cerem scuze.” – Catherine Bertini, directorul executiv al Programului Alimentar Mondial ONU, ex-consilier al ministrului agriculturii din SUA. Dintr-un discurs al ONU, 14 septembrie 1997
„Trebuie să reducem radical și inteligent populația umană la mai puțin de un miliard. Trebuie să eliminăm naționalismul…” – Paul Watson, activist ecologist
„Cel mai milostiv lucru pe care o familie ar putea să-l facă la unul dintre membrii săi ar fi să-și ucidă sugarul.” – Margaret Sanger, fondatoarea Planului Parental.
„Graviditatea ar trebui să fie considerată o crimă împotriva societății și în consecință pedepsită aspru, cu excepția cazului în care părinții dețin licență de reproducere emisă de guvern. Toți potențialii părinți ar trebui să utilizeze substanțe chimice contraceptive, emițătoare de antidoturi, iar guvernul să aleagă cetățenii care au dreptul să rămână fertili.” – Dixy Lee Ray, scriitoare.
„Activitatea familiei Rockefeller și a aliaților lor este de a crea un singur guvern mondial combinând supercapitalismul și comunismul sub aceeași umbrelă, totul sub controlul lor. Mă refer la o conspirație? Da. Sunt convins că există un asemenea complot, internațional în scop, planificat de generații, incredibil de rău în intenție” – Lawrence Patton McDonald, congressman 1983. În multe domenii esențiale, precum: educație, energie, hrană și sănătate, aceleași familii elitiste bancare şi corporațiile lor au preluat controlul, şi consecințele sunt devastatoare. (Controlul asupra resurselor de hrană și apă ale planetei). Ei controlează sistemul Medical, Bancar, Mass-media, ONG-uri, instituții importante precum ONU, OMS, Nato, FMI, Banca Mondială,… politicieni, armată, servicii secrete, etc…
“Adevărata ameninţare la adresa oricărei republici este guvernul invizibil, care, ca o caracatiţă gigantică, îşi întinde tentaculele scârboase peste oraşele şi naţiunile noastre. La vârf se află un grup mic de case bancare, la care se face referire, în general, prin expresia ‘bancherii internaţionali’. Această mică gaşcă ne conduce guvernele către propriile ei ţeluri egoiste. Operează din spatele unui paravan auto-creat şi ne confiscă funcţiile publice, organele legislative, şcolile, tribunalele, ziarele şi orice agenţie creată vreodată cu scopul de a proteja publicul.” – John Francis Hylan (1868-1936).
Fondatorul dinastiei bancare Rothschild pe nume Mayer Amschel Rothschild a afirmat: „Dați-mi controlul asupra monedei naționale şi mi-e indiferent cine face legile.”
Brațele caracatiței francmasoneriei sunt: FMI, BM, ONU, NATO, UE, Grupul Bildenberg, Comisia Trilaterală, Comitetul celor 300, Council of Foreign Affairs (CFR), Clubul de la Roma, Rotary Club, Lion Club, Jockey Club, The Round Table (Masa Rotundă), Ordinul Templierilor, Ordinul Cavalerilor de Malta, Majestic 12 (MJ 12) și multe alte organizații internaționale care lucrează pentru implementarea Agendei francmasonice și instaurarea Noii Ordini Mondiale.
Francmasonii spun că ei se închină Marelui Arhitect al Universului, dar tot ei susțin că acesta NU este Dumnezeu. Atunci cine altcineva ar fi acest Mare Arhitect decât Satana? Acesta este și principalul motiv pentru care Biserica Creștină a combătut și interzis de multe ori francmasoneria.
MIJLOACELE DE DEPOPULARE
Această agendă genocidă a umanității a început deja și există multe mijloace puse în aplicare pentru atingerea acestui obiectiv, inclusiv chemtrails (sau „Geoengineering”), vaccinuri, alimente iradiate, OMG-uri (Codex Alimentarius), contoare inteligente, implementare 5G pe care Trump o promovează ca pe o „cursă tehnologică”. O astfel de medie care este relativ ignorată în mass-media alternativă este migrația în masă a populației din Africa și Orientul Mijlociu, în SUA și Europa. În Israel, ei au ajutat la aducerea a aproximativ 100.000 de migranți din Africa care au cucerit cartiere întregi din sudul Tel Aviv și alte orașe în care populația locală a devenit literalmente refugiați în propria țară și au fugit în alte părți din țară. Ei terorizează localnicii și este oribil ce se întâmplă în aceste zone. Cu toate acestea, toate aceste mijloace sună grozav atunci când sunt denumite „dezvoltarea durabilă” în cadrul Agendei 21.
Cei mai de seamă oameni de știință din lume, medici, avocați, politicieni și activiști ecologiști expun corupția și pericolele legate de utilizarea pe scară largă a organismelor modificate genetic în documentarul „Semințele morții: Dezvăluirea minciunilor despre OMG”
Elitele globaliste, pentru care Davosul este punctul nodal de intersecție, sunt văzute drept toxice, arogante, dominatoare și ipocrite, de ambele părți a barierei ideologice. Criticile privindu-i pe participanți sunt în bună măsură îndreptățite. În timpul pandemiei, care a ruinat o mulțime de afaceri mici și mijlocii, averea miliardarilor de pe planetă a crescut cu $5 trilioane, conform unui raport Oxfam. Dar pentru stînga radicală, neo-marxistă, un curent aflat pe val în Occident, mai ales printre tineri, problema nu este globalismul în sine ci faptul că sistemul de instituții pe plan național și global este construit pe idea de capitalism și piață liberă, concepte pe care le consideră nocive și pentru planetă și pentru omenire. Preocuparea lor principală fiind „redistribuirea” bogăției. În debutul unui articol cu titlul sugestiv „Davosul a murit” este o fotografie în care cîțiva tineri protestează împotriva WEF cu o pancartă pe care scrie „No Future for Capitalism”.
Cei care sunt în spatele Celor dela Forul Economic Mondial, nu sunt oameni cu suflet, aceștia probabil sunt hibrizi ai demonilor reptilieni care au agenda plin ă de măsuri criminale pentru dispariția lumii terestre.