Toader6 hours ago

Fara alte cuvinte inutile : Iohannis şi Erdogan confirmă că moscheea din Bucureşti se află „în faza de autorizaţii” la Primărie – https://www.news.ro/social/…

Asta ca sa vedem la ce folosesc cu adevarat manifestatiile din P-ta Victoriei si de ce se doreste inlaturarea Guvernului Grindeanu.
In timp ce noi ne vaitam de gainariile unor politicieni PSD (ridicate la rang de „mare coruptie”), sau ne lamentam de „pericolul bolsevic”, alti „politicieni cinstiti” joaca la nivel mondial furandu-ne constiinta de neam, traditiile si linistea… Iar lectii ne dau oameni ca Liiceanu – ce pana mai ieri faceau apologia razboiului si doreau ca Romania sa fie parte a razboiului de pedepsire a Yugoslaviei (…departe de traditia de pace, de ne-amestec in razboaie ce ne-a facut celebrii in 1968) .
Si asta e doar prima faza a ticalosiei ce doreste „formarea omului nou” – rupt de foame , ingrijorat de lipsuri, lipit cu fruntea de pamant in numele islamismului si atat de sarac incat sa cedeze toate resursele solului si subsolului Romaniei.
Apropo …cum e cu ticalosia presedintelui din perioada basista ?

*
Iohannis şi Erdogan confirmă că moscheea din Bucureşti se află „în faza de autorizaţii” la Primărie

ANKARA | Scris de Stefan Pana | 23 mar 2016
Iohannis şi Erdogan confirmă că moscheea din Bucureşti se află „în faza de autorizaţii” la Primărie
Preşedintele Turciei, Recep Erdogan, a declarat, miercuri, într-o conferinţă comună cu preşedintele Klaus Iohannis, că proiectul moscheii care urmează să fie construită în Bucureşti se afă în faza de obţinerii autorizaţiilor, şeful statului român anunţând că această chestiune e de „competenţa” Primăriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În timpul vizitei făcute la Bucureşti (în aprilie 2015 – n.r.), am discutat această chestiune cu domnul preşedinte Iohannis. În momentul de faţă, colegii noştri lucrează pentru a obţine autorizaţiile necesare. Avem şi un proiect definitivat, dar în momentul de faţă dorim să îl dezvoltăm”, spune Erdogan.

Preşedintele turc consideră că o astfel de moschee ar fi „expresia cea mai frumoasă a dialogului şi solidarităţii dintre cele două ţări”.

Klaus Iohannis a afirmat, la rândul său, că poate „confirma” faza în care s-a ajuns în ceea ce priveşte moscheea de la Bucureşti. „Chestiunea este de competenţa primăriei şi se lucrează la aceste documentaţii”, a spus şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, miercuri, de către omologul său turc, Recep Erdogan, la palatul prezidenţial din Ankara, în cadrul unei ceremonii fastuoase, în timpul căreia s-au tras 21 de salve de tun şi la care au participat aproape 150 de soldaţi.

CITEȘTE ȘI…

Klaus Iohannis, primit la Palatul prezidenţial al lui Recep Erdogan cu o ceremonie fastuoasă, cu 21 de salve de tun

Pentru știri actuale și obiective, urmărește-ne și pe Facebook
AFLĂ MAI MULTE DESPRE

klaus iohannis recep erdogan moschee turcia