Stimate Domnule Profesor,
am scris articolul și vi-l trimit. am extras căteva informații mai importante. cred cî este relevant.
cu stimă,
M. Vinereanu
NOUA ORDINE MONDIALĂ LA CEAS DE CUMPĂNĂ
Uniunea Europeană este în faliment, fapt care a determinat Anglia să iasă din acest organim. Acest lucru amintește de dispariția blocului comunist care s-a prăbușit, cum bine se știe, datotrită faptului că intrase de asemenea, în faliment. DeutscheBank cea mai mare instituție financiară din Europa ajunsă și ea la faliment a determinat autoritățile germane să lase China să preia controlul acestei bănci care altfel lăsată la voia întâmplării ar fi produs prăbușirea întregului sistem financiar european. Prin urmare, Brexitul nu este o întâmplare, ci un pas bine gândit în prealabil. Cu toate acestea, confuzia creată de Brexit, a permis clanului Rotschild să facă $ 2,5 trilioane (2500 de miliarde), într-o singură zi, adică ziua de vineri, 24 iunie, imediat după Brexit, cea mai mare lovitură dată de acești kazari siniștri de la Waterloo încoace. Dacă după lovitura dată atunci, a început ascensiunea Rotschilzilor, această nouă lovitură (cu tot câștigul aferent) le marchează sfârșitul. Dumnezeu nu bate cu bățul.  Anul viitor, după alegerile prezidențiale din Franța pe care le va câștiga Marine LePen va avea loc un Frexit și așa mai departe. Situația din Franța devine tot mai haotică, astfel încât nici poliția nu  mai poate controla demonstrațiile care se țin lanț. Președintele actual al Franței Fr. Hollande are doar 11% susținere în sondaje. Prin urmare, Marine LePen are șanse maxime la alegerile prezidențiale din 2017.
Cu alte cuvinte, UE în forma actuală nu mai este deloc funcțională și va trebui să fie re-structurată din temelii. Se preconizează o uniune a liberului schimb de mărfuri, după ce țările actuale membre UE își vor recăpăta independența politică și nu vor mai fi controlate de la Bruxelles. NATO va deveni o organizație fără rost din moment ce se discută intrarea Rusiei în noul organism european. Vă veți întreba dacă acest lucru va fi posibil. Este posibil din moment ce UE negociază cu China crearea unor noi căi de comunicare între Europa și China pe mare și pe uscat care vor trece prin Rusia sau pe căi maritime adiacente Rusiei. Știind aceste detalii este ușor de înțeles de ce Donald Trump a spus în mai multe rânduri că NATO este o organzație militară învechită și care va trebui să fie profund restructurată.
Într-un interviu dat vineri, 24 iunie, Alan Greenspan de la Fedral Reserve Bank spune că și în America (USA) situația este cam la fel de dramatică, similară cu cea din 1987, când a avut loc o mare cădere a bursei, dar cu consecințe mult mai profunde, după cum spune chiar el. Această stare de lucruri dă șanse mari lui Donald Trump la alegerile din toamnă. Având în vedere situația creată pot spune de pe acum că Trump va fi noul președinte USA.
Ca să înțelegem mai bine cele afirmate mai sus este bine să prezentăm situația actuală din Europa și America în context mondial.
În , august 2011, are loc la Monaco o întâlnire, a reprezentanților a 57 de țări, întâlnire la care nu a participat nicio țară occindentală (adepte ale Noii Ordini Internaționale), cu excepția Elveției, dar ai căror organizatori principali au fost China și Rusia. Scopul acestei conferințe a fost de a crea un nou sistem financiar-bancar, diferit și independent de cel occidental întrucât acesta este controlat de către mafia kazară. Printre organizatori au fost câțiva occindentali adversari ai Noii Ordini Internaționale, între care și Neil Keenan care văzându-l pe David Rockefeller că încearcă să urce pe vasul cae ducea mai mai mulți participanți la Monaco, acesta îi oprește pe miliardarul kazar să urce pe vas. Rockefeller contrariat îl întreabă: “Știi cine sânt eu?” La care Neil Keenan îi răspunde: Da, știu și tocmai de aceea nu aveți ce căuta aici”. Desigur Rockefeller, neinvitat încerca să se strecoare ca un simplu necunoscut și să tragă cu urechea la ce se discută la această conferință istorică, da uite că nu i-a ținut, de data asta. După aceea, ia ființă BRICS, și alte organisme internaționale, între care și orgaizația de cooperare miltiară Shanhai Cooperation Organization din care fac parte sau doresc să acceadă și o serie de țări musulmane, dar… și Israelul!!!. Și-ar fi putut imagina cineva până de curând că Israelul să facă parte din aceeași organizațe militară cu Iranul, Siria sau Egiptul? Uite că se poate. Asta spune extrem de mult. Israelul a înțeles că nu mai poate miza pe ajutorul Occidentului, în condițiile în care, mafia kazară a fost dată la o parte. Benjamin Netyanahu, a făcut în ultimul timp mai  multe vizite la Moscova, desigur în încercarea Israelului de a supraviețui în noile condiții date. Cum și cât va reuși să supraviețuiască Israelul în aceste condiții este o altă întrebare, la care nu voi încerca să răspund. Acum USA și China fac împreună manevre militare în regiunea filipineză, iar într-un viitor apropiat în Oceanul Pacific, cu toate că până de curând au avut loc diverse confruntări între cel două supraputeri. Probabil vor să arate lumii întregi că o npuă eră istorică stă să înceapă de cooperare între popoare fără imixtiunea kazară.
Mai mult chiar, președintele Chinei a făcut în ultimii ani mai multe vizite în mai multe țări europene, Angela Merkel a fost în China, iar de curând, același președinte chinez a vizitat Polonia și Serbia (ne-membră UE) având discuții cu privire la noile relații economice ale Chinei cu Europa, dar nu și România, cu care a avut multă vreme relații foarte strânse. Se vede de la o poștă că Iohannis și anturajul său trăiesc pe altă lume. Mi-aduc aminte că Iohannis declara într-un interviu, dat înainte de alegerile care l-au adus la Cotroceni, întrebat fiind dacă Romania va trebui să colaboreze cu Rusia sau nu, Klaus Iohannis a răspuns că numai în cadrul structurilor NATO și UE atunci am înțeles că va fi un președinte de paie care nu va face nimic fără ordin din afară. Iată că cele cele două organisme internaționale sânt pe butuci, iar România pare la fel de nepregătită pentru noile schimbări cum a fost și în 1989. Când oportuniștii și trădătorii se vor trtezi la noile realități vor face ce au făcut în 1989. Nu trebuie lăsați!! Acum Partidul România Mare este în plină restructurare și va avea în curând o nouă conducere și mulți noi membri, care vor trebui să facă totul să câștige alegerie din toamnă, iar într-un viitor apropiat și președenția. PRM trebuie să promoveze oameni bine aleși care să scoată România din mizeria în care a fost adusă de politica UE cu ajutorul unei clase politice de cea mai joasă speță. România are un potențial uriaș care trebuie pus în valoare de oameni pe măsură.
Nota redacției: Dl Vinereanu a insistat asupra necesității ca un partid neparlamentar să câștige alegerile din toamnă. A insistat să trecem acest obiectiv în strategia PRM