O să acceptăm și ticăloșia asta?

2017-09-10T10:24:00+03:0010 septembrie 2017|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Europarlamentarul Laurențiu Rebega: “România, tabăra de refugiați a Europei! Aici trebuie să fie aduși refugiații și să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul UE. Este scenariul care ni se pregătește”

by “Europarlamentarul Laurențiu Rebega: România, tabăra de refugiați a Europei! Aici trebuie să fie aduși refugiații și să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul UE. Este scenariul care ni se pregătește Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertăților, consideră că […]

“Europarlamentarul Laurențiu Rebega: România, tabăra de refugiați a Europei! Aici trebuie să fie aduși refugiații și să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul UE. Este scenariul care ni se pregătește

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertăților, consideră că România, cu actuala ei structură economică, socială și culturală, este extrem de vulnerabilă în fața chiar și a unui număr mic de refugiați și că principala preocupare a guvernanților ar trebui să fie aducerea înapoi acasă a milioanelor de români risipiți prin lume.
Redăm mai jos comunicatul integral transmis de eurodeputatul român:
„În această vară, în care românii au fost amețiți cu tot felul de diversiuni politice și în care se iese în stradă mai mult de exasperare decât din convingere, un fenomen s-a amplificat, tăcut, prea puțin băgat în seamă, dar extrem de grav. În ultimele luni, știrile despre grupuri de refugiați care încearcă să pătrundă în România sau să treacă mai departe spre Ungaria s-au înmulțit îngrijorător.
Lucrurile trebuie privite in context european. Calea Balcanilor a fost blocată la frontiera ungară și croată încă de anul trecut. În primăvară, presiunea maximă a fost pe calea trans-mediteraneană, din Libia spre Italia. În urma exasperării italienilor, și această cale a fost blocată. Mai nou, s-au inmulțit semnificativ trecerile din Maroc spre Spania. În același timp, grupuri de refugiați venind din Serbia, Bulgaria sau de pe Marea Neagră intră în România.
Este clar că fenomenul a devenit general și cronic. Episodul din vara lui 2015 nu a fost ceva întâmplător. Așa cum am mai arătat, potențialul migrator al zonelor limitrofe Europei din Africa și Orientul Apropiat și Mijlociu este uriaș — estimările variind între 10 și 50 de milioane de persoane. Pe acești oameni, săraci și disperați, bogăția Europei îi atrage ca un magnet, iar politica europeană inițiată de Angela Merkel nu face decât să amplifice acest fenomen.
De ce trebuie să se teamă România? Mulți vor spune: refugiații nu vor să stea în România, țara noastră este doar o țară de tranzit. Greșit! În acest moment, România, ca și Bulgaria, este veriga slabă a Uniunii. Suntem o țară fără strategie în această privință. Așteptăm ca totul să ne vină de-a gata de la Bruxelles. Iar ceea ce ne dă Bruxelles-ul s-a văzut ieri în declarațiile președintelui Macron: România (și Bulgaria) trebuie să aștepte liniștite, în afara spațiului Schengen, și să devină zona tampon a Uniunii Europene. Aici trebuie să se strângă refugiații și aici trebuie să fie relocați cei indezirabili care au apucat să intre în țările din nucleul Uniunii. Acesta este scenariul care ne este pregătit!
Guvernanții noștri ar trebui să înțeleagă, măcar în al doisprezecelea ceas, că România, cu actuala ei structură economică, socială și culturală, este extrem de vulnerabilă în fața chiar și a unui număr mic de refugiați. Nu avem nici știința și nici puterea de a-i ajuta pe acești oameni. De altfel, nu avem nici știința și nici puterea de a-i ajuta măcar pe concetățenii noștri! Principala preocupare a guvernanților ar trebui să fie aducerea înapoi acasă, prin asigurarea unor condiții de muncă și de viață decente, a milioanelor de români risipiți prin lume.
Altminteri, România va rămâne doar o icoană mototolită în sufletele românilor emigranți, iar teritoriul țării va deveni un țarc cu refugiați!””[1

12 Comments

 1. radu Stefan 11 septembrie 2017 la 6:10 pm - Raspunde

  CHEIA IMIGRATIEI :

  ILEGALII NU POT FI EVACUATI / REPAATRIATI DIN NICIO TARA EU INTRUCAT EI REFUZA SA SPUNA DE UNDE VIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Marele jurist german, universitarul KARL ALBRECHT SCHACHTSCHNEIDER DECLARA CA E IMPOSIBIL SA NE DEBARASAM DE EI CACI NU STIM UNDE SA-I TRIMITEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ODATA APARUTI IN ROMANIA, VA FI IMPOSIBIL SA SCAPAM DE EI ! NOI VOM FI SHAH MATT !

  SINDICATUL GANGSTERILOR NUUUUU POATE SUPRAVIETUI DECAT DACA NE UCIDEM INTRE NOI CU IMIGRANTII! D’aia sunt stimulati sa invadeze Europa , acesti imposibili de asimilat cu popoarele Europei !

  Ei apar ca sa colonizeze Europa, nu vin ca sa munceasca caci in majoritate sunt barbati tineri analfabeti sau pseudoalfabeti – total neintegrabili pe locuri de munca ..
  Dupa ce ei ne vor termina pe noi prin crima, SINDICATUL GANGSTERILOR II VA TERMINA SI PE EI, CA SA -SI POATA STABILI GUVERNUL MONDIAL !

 2. radu Stefan 11 septembrie 2017 la 5:20 pm - Raspunde

  Dece tac sindicatele ? Sunt si ele blocate de francmasonerie, ca magistratura ca armata, ca parlamentul , ca toate corpurile politice ?
  Francmasoneria face stat in stat – deci nu va uimiti daca sindicatele nu misca cu adevarat contra invaziei !
  Ca de serviciile secrete nici sa nu mai vorbim !

 3. radu Stefan 11 septembrie 2017 la 5:13 pm - Raspunde

  Stiti cate boli noi si necunoscute ucid chiar si medicii din Europa acolo unde au navalit aceste mase ilegale ?
  Stie cineva statisticile ?
  Se pare ca sunt foarte numeroase victimele tacute sub tacere a acestei invazii TOTAL ILEGALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Scopul acestei invazii stimulate asupra europenilor este
  SUBSTITUTIA ELECTORATULUI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Prin acesti subventionati din pensiile salariile si din trezoreria statelor obligate cu forta sa suporte aceasta dizolvare statala .

 4. radu Stefan 11 septembrie 2017 la 5:11 pm - Raspunde

  Avem o intrebare cheie despre vaccinele obligatorii: SUNT ELE OBLIGATORII SI IN ISRAEL ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Poate ne ajuta cineva care cunoaste bine legile Israelului!
  Dece sunt oprimati parintii europenilor care refuza vaccinarea obligatorie pentru copiii lor ?

  Exista oare aceasta lege si pentru copiii Israelului sau doar ai Europei ?

 5. radu Stefan 11 septembrie 2017 la 4:53 pm - Raspunde

  Cel mai mare jurist al Germaniei explica punct cu punct ilegalitatea imigratiei actuale .
  Aici nu e vorba de refugiati ci de paraziti, in marea lor majoritate care nu vin sa muncesca caci nu sunt integrabili in randul europenilor .
  Islamismul este radical opus crestinismului si nu poate fi asimilat de crestinii europei .
  Imigratia asta FORTATA asupra popoarelor Europei, care are loc actualmente, asa cum este impusa ea , distruge statul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ei actioneaza antistatal !

  Aceasta imigratie este absolut ilegala sub toate aspectele ei .
  Merkel si toata camarila ei precum si toti din EU si de peste tot care o sprijina sunt tradatori de stat si trebuiesc inlaturati de la putere imediat, cu forta daca ei nu se lasa inlaturati altfel !

  Problema juridica care se pune este IMIGRATIE SAU SUVERANITATE?????????????????????

  Nicio constitutie a vreunui stat european, in cap cu cea germana, nu accepta aceasta imigratie drept un fenomen legal iar politicienii care o permit, o incurajeaza, o stimuleaza sunt tradatori de stat si trebuiesc dati afara din posturile de putere pe care le ocupa caci SUNT TRADATORI DE STAT si trebuiesc pedepsiti ca atare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ABSOLUT NICIUN FACTOR EU NU ARE LEGITIMITATE SI IN NICIUN CAZ,NICI CEA MAI MICA LEGALITATE, IN ACTIUNILE SALE DE IMPUNERE ASUPRA POPOARELOR EUROPEI ACEST ABUZ CRIMINAL !

  Einwanderung oder Souveränität – Karl Albrecht Schachtschneider
  https://www.youtube.com/watch?v=av15LXMxHMU

 6. radu Stefan 11 septembrie 2017 la 4:36 pm - Raspunde

  radu Stefan • 2 ani în urmă
  DESPRE CONTRA-BISERICA si prietenia „omului in alb din Vatican” (cum il numesc azi catolicii care nu-l mai recunosc drept papa pe Bergolio) cu alt impostor religios , „Mgr” Gaillot cu care imparte lupta asidua – semnalata pe 1 sept – pentru primirea masiva a imigrantilor mahomedani – de catre episcopii de peste tot, pentru a-i integra masiv intre credinciosi

  .

  Evident aceasta CONTRA-BISERICA initiata de juma de secol de Vatican 2, .constituie azi un auxiliar extrem de coroziv al mondialismului. Caci evident, elitele politico-religioase sunt complice cu imigratia clandestina care urmeaza sa scufunde batranul continent european la un mod ireversibil pentru a efectua MAREA INLOCUIRE A POPOARELOR EUROPENE., prin INVAZIE CU POPOARE STRAINE EUROPEI.

  Bergolio a propus pe 6 septembrie, cu ocazia rugaciunii lui Angelus , sa se sarbatoreasca „JUBILEUL MILOSTENIEI” :” astfel, fiecare parohie, fiecare comunitate religioasa, fiecare manastire si sanctuar de pe teritoriul intregii Europe,sa primeasca o familie de refugiati, incepand cu eparhia Romei”

  EXTRAS DIN

  Rivarol. No.
  3201, 10/9/2015

  http://www.rivarol.com/Edit
  Editorial

  DEFERLANTE MIGRATOIRE: LES „ELITES” POLITICO-RELIGIEUSES
  COMPLICES

  …………………………………………………………………………………….

  Un nombre
  important de jeunes Allemands se font stériliser pour ne pas avoir d’enfant car
  ils sont persuadés d’être issus d’une race criminelle mais ils accueillent avec
  joie les immigrés du Tiers Monde. Un suicide dans la joie et l’allégresse. Heureux
  ceux qui n’ont pas vu ce qu’il nous est donné de voir ! Et pour être sûr que
  les Européens accepteront bien docilement de se laisser submerger et remplacer,
  on fait appel à l’homme en blanc du Vatican toujours prêt à occuper le premier
  rang dès qu’il s’agit d’encourager à la destruction du Vieux Continent.
  Bergoglio a ainsi appelé le 6 septembre, au terme de la prière de l’Angélus, à
  accomplir « un geste concret » de miséricorde en accueillant massivement des
  refugiés. « Face à la tragédie de dizaines de milliers de réfugiés qui fuient
  la mort, liée à la guerre et à la faim, et sont en chemin vers une espérance de
  vie, l’Évangile nous appelle à être proche des plus petits et des personnes
  abandonnées. À leur donner une espérance concrète. Nous ne pouvons pas
  seulement dire “courage, patience !…” L’espérance est combative, avec la
  ténacité de celui qui avance vers un but sûr ». Le successeur de Benoît XVI a
  donc appelé en vue du “Jubilé de la Miséricorde” « chaque paroisse, chaque
  communauté religieuse, chaque monastère et sanctuaire de toute l’Europe à
  accueillir une famille de réfugiés, à commencer par le diocèse de Rome ». Il
  s’agit, précise Jorge Mario Bergoglio « d’un geste concret en préparation à
  l’Année Sainte » qui débutera le 8 décembre prochain pour fêter les cinquante
  ans de la clôture du “concile” Vatican II. Bergoglio — qui a reçu très
  chaleureusement le 1er septembre “Mgr” Gaillot dont il a partage le combat en
  faveur de l’accueil massif des immigrés mahométans — a conclu en s’adressant
  directement aux “évêques” européens, « vrai pasteurs » afin que « dans leurs
  diocèses ils soutiennent son appel, en se souvenant que la miséricorde est le
  second nom de l’amour ». La contre‐église de Vatican II est depuis un
  demi‐siècle l’auxiliaire le plus pernicieux du mondialisme. Cela aussi, il faut
  avoir le courage de le dire. […]
  1
  •Modifică•Răspunde•Distribuie ›
  Avatar
  Misu Croitor radu Stefan • 2 ani în urmă
  Interesant comentariul tău. Insăşi practicanţii sinceri ai credinţei catolice se simt trădaţi de această campanie mondialistă şi ecumenică a Vaticanului din ultimii ani. Surpriza vine însă de acum… protestanţii se vor întoarce înspre papi , .vor da suport …

  Ultimul BASTION al protestanismului pare să fie totuşi acea parte a adventismului de ziua a şaptea , ultima rămăşiţă a protestantismului. Vezi mai jos despre ce este vorba …

  •Răspunde•Distribuie ›
  Avatar
  radu Stefan Misu Croitor • 2 ani în urmă
  Biserica protestanta e si mai avariata de impostori decat cea catolica,
  E ff adevarat!
  Numai ca datele astea sunt stabilite in secret, pe baza previziunilor cifrice ale Kabbalei – nu au treaba cu crestinismul!
  D’aia nu intelege nimeni nimic, daca nu este un insider!!!!!!!!!!

 7. Misu Croitor 11 septembrie 2017 la 6:20 am - Raspunde

  PLANUL GLOBAL ŞI PUTEREA DIN SPATELE PUTERII!

  Birourile de iezuiţi din Roma, Afganistan şi Siria declară că sunt implicaţi de ani de zile, ducând o luptă pentru cauza refugiaţilor : „nu au o altă alternativă decât să evadeze din ţara lor…”, declară ei!
  „Criza refugiaţilor din Europa nu este o situaţie nouă ! Unele instituţii precum Serviciul Iezuit al refugiaţilor de mai mulţi ani activează pentru a rezolva situaţii dramatice ca acestea…” (informează Rome Reports)

  Serviciul Iezuit al Refugiaţilor din Roma spune că este îngustime să spui că persoanele care le vedem ajungând în Europa sun imigranţi. „Ei sun refugiaţi” ! .. care scapă din situaţii de conflicte armate, de persecuţii şi violenţă: „…nu au o altă alternativă decât să scape din ţările lor…”
  Ei mai semnalează faptul că fiecare ţară a Uniunii Europene ar trebui să fie dispusă să accepte refugiaţi după posibilităţi. Birourile Serviciul Iezuit din Siria şi Afganistan avertizează că ameninţarea ISIS este reală semnalând că ajutorarea refugiaţilor nu este doar o chestiune de Milostenie ci de Responsabilitate !

  Comentariul meu:
  Iezuiţii care apar în reportajul de ştiri ai Vaticanului, nu cred să aibă votul numărul patru al iezuiţilor (ascultare necondiţionată faţă de papă), dar … sunt interesanţi termenii din finalul reportajului, precum: Milostenie şi Responsabilitate …

  …termeni pe care îi întâlnim şi în ultimile enciclice ale papei Francisc !

  Lucrurile se leagă…

  Prima enciclică vorbeşte de deschiderea Anului Milei …care se va deschide pe 08 decembrie 2015 și se încheie la 20 noiembrie 2016 (cu pelerinaje…iar Biserica Catolică este „depozitara milei” ) , a doua enciclică vorbeşte de responsabilitatea îngrijirii Casei Comune…

  … iar cardinalul Turkson a explicat ce înseamnă Ecologia Integrală!

  ” ECOLOGIE INTEGRALĂ ” = HOTARELE DISPAR COMPLET !!!!!!

  ‘…Oprindu-se asupra expresiei „ecologie integrală”, folosită de Pontif în enciclica„Laudato si’”, prelatul i-a explicat semnificația, și anume conexiunea dintre toți și a fiecăruia în parte cu toți și cu toate, subliniind totodată valoarea deciziei de a ne asuma responsabilitatea îngrijirii planetei, „a casei comune„, a familiei umane, doar astfel hotarele dintre noi și ceilalți se mai destind, se mai pierd, chiar până la completa lor dispariție…” (Radio Vatican , 2 iulie 2015 „Cardinalul Turkson : ‘Ecologia integrală’ ne învaţă să ne simţim fraţi”)
  http://ioncoja.ro/care-este-pozitia-vaticanului/

  • auguard 11 septembrie 2017 la 12:47 pm - Raspunde

   iezuitii sunt calugari si mireni catolici periculos de comunisti, seful lor e francis.

   This chapter is most important as it will be proven that the Jesuits are the true

   authors of socialist-communism. The economic system of the Dark Ages was

   feudalism consisting of the few rich landowners and the many poor peasants. It was

   “a sin” to make a profit by anyone other than the feudal lords. Thus, if the world is to

   be returned to the Dark Ages, the White Protestant Middle Class must be destroyed.

   Socialist-Communism accomplishes this, which system includes the progressive

   income tax (wickedly taxing the common-law right to labor exercised by
   all wageearners), having yielded its bitter fruit in both Great Britain
   and the United States.

   The great deception is that the Jews are the authors of communism. (After all,

   is not Labor Zionism, as opposed to Revisionist Zionism, Jewish communism?)

   The facts are that the Jesuits used their Masonic Jews to introduce it in 1848 with the

   Second French Revolution (Marx), and again in 1917 with the Bolshevik Revolution

   (Lenin). Several years later, in 1933, the Order, in the person of Georgetown

   University Jesuit Edmund A. Walsh, then moved their 33rd Degree and Shriner

   Freemason, Franklin Delano Roosevelt (FDR), to recognize Russia’s bloody

   government. The Society then financed Russian communism with its Knights of

   Malta on Wall Street. This enabled Jesuit-trained and advised Josef Stalin, “the

   Grand Inquisitor,” to carry out the Great Terrorist Purges of the Thirties. Having

   deceived the world into believing communism was of Jewish origin, the Jesuits then

   used Hitler to implement “the Final Solution to the Jewish Question” pursuant to the

   evil Council of Trent. The result was the mass-murder of European and Russian

   Jewry at the hands of the Order’s Teutonic Knights, the Nazi “Schutzstaffel” (SS).

   At the close of the Second Thirty Years’ War (1945) the Jesuits, with their Vatican

   Ratline, helped hundreds of top Nazis to escape to South America. And where in

   South America? To the old dominion where socialist-communism had been perfected

   by the Jesuit fathers—to the nation of Paraguay. For it was here that the socialist

   tenets of Roman Catholic “Saint” Sir Thomas More, an English traitor to his

   Protestant King Henry VIII, were revived and later used against Reformed nations.

   The Jesuits entered Paraguay in the early 1600s, sent by the kings of Spain and

   Portugal. They established their supremacy over the natives, called “Guarani

   Indians,” and did not allow them to mix with the Spanish or Portuguese. It was

   among this people the Jesuits established their communes called “Reductions.”

   Richard W. Thompson, a former Secretary of the American Navy, reveals:

   “The unsuspecting Indians were easily seduced by acts of kindness, and the

   result was that, in the course of a brief period, they succeeded in

   establishing a number of what were called Reductions—or, more properly

   speaking, villages—with multitudes of Indians assembled about them; the

   whole aggregating, in the end, several hundred thousand. These [fiftyseven

   Reductions] constituted the Jesuit State, and were all, by the mere

   ceremony of baptism [conferring Roman Papal citizenship with privileges

   and immunities], brought under Jesuit dominion.” {8} [Emphasis added]

   The “Commune” or “Reduction” was kept in order by a system of spying.

   “. . . each Reduction was governed by a Jesuit father, supported by a vicar

   and a curate as assistants, but whose chief duty was espionage.” {9}

   This is important, as Rome’s socialist-communist Reduction of the United States is

   also kept in order by a system of spying, carried out by the Federal Bureau of

   Investigation (FBI), Central Intelligence Agency (CIA) and National Security

   Agency (NSA). (Vincent M. Cannistraro, the former CIA anti-terrorism chief under

   Knight of Malta William J. Casey, became the Vatican’s security advisor in 2002.)

   This system of spying has been greatly increased due to New York Archbishop

   Edward Cardinal Egan’s CFR/CIA September 11th attack on the World Trade Center

   and the Pentagon. As of December, 2004, we now have a National Intelligence Tzar.

   The Commune, called by the Jesuits a “republic,” gave the appearance that it

   was self-governing. It was a republic in form but a monarchy in power controlled by

   the Jesuit General in Rome. Every Reduction was a Commune.

   “At each Reduction the natives were allowed to select a secular magistry,

   with limited and unimportant powers over such temporal affairs as could be

   intrusted to them without impairing the theocratic feature of the

   Government. It was in everything pertaining to the management of public

   affairs an absolute monarchy, with all its powers centered in the General at

   Rome, whose authority was accepted as equal to that of God, and to whose

   command obedience was exacted from all.” {10} [Emphasis added]

   (This also is important, as the Protestant-Calvinist republic of George Washington,

   with express and limited powers delegated to the Federal government, the remaining

   powers being retained by the States, was an abomination to the Jesuit Order:

   “For the Vatican condemned the Declaration of Independence [based on the

   Presbyterian Mechlenberg Declaration of 1775, not on the writings of the

   Jesuit Robert Cardinal Bellarmine (1640)] as ‘wickedness’ . . . and called

   the Constitution of the United States ‘a Satanic document.’ ” {11}

   So the Order with its “Radical Red Republican party” forced the ratification of the

   Fourteenth Amendment in 1868. This converted Washington’s Calvinist republic

   into a Platonic, Jesuit republic—a republic in form but a monarchy in power.)

   The status of the natives was one of equality and the economic system was

   socialist-communism. And of course, each Reduction had a common treasury or

   central bank. We read:

   “. . . universal equality prevailed. The principles of socialism or

   communism—very much as now understood [1894] —governed all the

   Reductions. Everything necessary to the material comfort and prosperity of

   the Indians was in common. Each family had a portion of land set apart for

   cultivation. They also learned trades, and many of them, both men and

   women, became experts. But the earnings of the whole were deposited in

   common storehouses at each Reduction, and distributed by the Jesuits in

   such portions to each individual as necessity required. . . . Suffrage was

   universal, but ‘the sanction of the Jesuits was necessary to the validity of

   the election [as in the United States today].’ ” {12} [Emphasis added]

   (Dear truth-seeker, is this not how the people of the United States are governed today?

   Marx’s ten planks of The Communist Manifesto, having spawned over fifty

   revolutions in Europe, are in full force. We have a privately owned central bank

   called the “Federal Reserve Bank.” An annual income tax, never intended to be laid

   upon the “wages” of American laborers, is collected from “each according to his

   ability” and redistributed to “each according to his need,” thereby destroying the

   White Protestant Middle Class. The sanction of the Jesuits, in control of their

   Council on Foreign Relations, is necessary to the validity of our “elections.”

   Politically, women are equal with men and we are oppressed with “one man, one

   vote.” We have no “lawful money” which is real wealth, as President Roosevelt and

   President Johnson took our gold and silver coins out of circulation and created the

   supremacy of monopoly money—the bogus notes of the Federal Reserve Bank.)

   One last trait of the Jesuit republic must be noted. Through its police state the

   Jesuits destroyed true manhood.

   “In order to teach the confiding Indians that obedience to authority was

   their chiefest duty, they were subjected to rules of conduct and intercourse

   which were enforced with the strictest severity. They were watched in

   everything, the searching eyes of the Jesuits being continually upon them.

   They constituted, in fact, a state of society reaching the Jesuit ideal

   completely; that is, docile, tractable, submissive, obedient, without the least

   real semblance of manhood. Having thus completed their subjugation,

   energetic measures were adopted to render any change in their condition

   impossible.” {13} [Emphasis added]

   (Dear truth-seeker, I must comment! Is this not the America of 2006? As a nation,

   we no longer read the Bible of the Protestant Reformation—The Authorized King

   James Version of 1611, the edition of 1769. As a result, there are no longer any

   Calvinists who would use “the Sword of Just Defense” against a Jesuit-controlled

   tyranny. Therefore, we Americans live in a police state and are watched and tracked

   in everything we do through the use of the “date of birth” and “social security

   number.” The eyes of the FBI and CIA are continually upon us—like the KGB/FSB

   in Russia. And like the Guarani Indians, the vast majority of American men are

   submissive and obedient, docile and conquered, “without the least real semblance of

   manhood” thanks to the use of fluoride and amalgam fillings by the American Dental

   Association (ADA) along with synthetic estrogens, toxic chemicals and vaccinations

   by the American Medical Association (AMA) and cartel corporate farmers.)

   “The Jesuit Republic,” composed of fifty-seven Paraguayan Reductions, was in

   fact a vast, commercial empire in which over two hundred thousand slaves labored for

   their black-robed, corporate masters. E. Boyd Barrett, an Irish ex-Jesuit, tells us:

   “The Jesuits, as it is well known, held very large regions of Paraguay under

   missionary control from 1650 to 1750. More than a quarter million

   natives worked under their [absolutist] direction, and no payment was

   made directly to them [as in America where many corporate laborers have

   their checks automatically deposited into their bank accounts]. . . . They

   were educated, trained, housed, clothed, fed and, to some extent, amused,

   but what became of the surplus profits of their labours, and of the extensive

   trading that was carried on? Over two thousand boats are said to have been

   engaged in carrying merchandise and goods on the Parana River; and the

   economic value of the Reductions was beyond doubt very great: so great

   indeed as to have awakened the envy of Spanish and Portuguese traders.

   Robertson estimated that the reductions represented at least

   $25,000,000 capital for the Society.” {14} [Emphasis added]

   Further, the Order’s commercial empire extended north through Central America to

   include all of Mexico. Again, our ex-Jesuit writes:

   “The most dramatic testimony to Jesuit ‘avidity and eagerness for earthly

   goods’ is contained in a letter from the Venerable Bishop Palafox of Los

   Angeles [Mexico] to [Pope] Innocent X [who had fully approved of the

   Jesuits’ continuing Irish Massacre commenced in 1641] dated May 25,

   1647. It treats the wealth of the Mexican Jesuits of that time.

   ‘Most Holy Father:

   I found almost all the wealth, all immovables, and all the treasures of this

   Province of America in the hands of the Jesuits, who still possess them.

   Two of their colleges have 300,000 sheep, without counting the small

   flocks; and whilst almost all the Cathedral Churches and all the Orders

   together have hardly three sugar refineries, the Society has six of the

   largest. One of these refineries is valued at more than half a million thalers;

   and this single province of the Jesuits, which however only consists of ten

   colleges, possesses, as I have just said, six of these refineries, each of which

   brings in one hundred thousand thalers yearly. Besides this they have

   cornfields of enormous size. Also they have silver mines, and if they

   continue to increase their power and wealth as they have done up to now,

   the secular clergy will become their sacristans and the laymen their

   stewards, while the other Orders will be forced to collect alms at their

   doors. All this property and all these considerable revenues which might

   make a sovereign powerful, serve no other purpose than to maintain ten

   colleges [military fortresses]. . . . To this may be added the extraordinary

   skill with which they make use of and increase their super-abundant wealth.

   They maintain public warehouses, cattlefairs, butchers-stalls, and shops.

   They send part of their goods by way of the Philippine Islands to China.

   They lend out their money for usury, and thus cause the greatest loss and

   injury to others [as they do in the United States via their huge private

   banks, one of them being the Bank of America].’ ” {15} [Emphasis added]

   Dear truth-seeker, “the Jesuit Republic” of South America became the model

   for “the Jesuit Republic” of North America. The fifty-seven Reductions in Paraguay

   from 1609 to 1767 have become the model for the fifty States of Fourteenth

   Amendment America from 1868 to 2007 (the present). Both “republics” were

   established by super cartel-capitalists—the Jesuits—who then implemented the

   economic system of the Dark Ages—feudal socialist-communism. As always, fascist

   cartel-capitalists and socialist-communists work together! Like Paraguay, Fourteenth

   Amendment America functions as a vast commercial empire, the Jesuits controlling

   all the wealth and reaping all the profits from their multinational corporations. Like

   the Guarani Indians, we American people are slaves; for after being “educated,

   trained, housed, clothed, fed and amused,” we Americans have nothing left! Like

   Paraguay, the commercial power of Fourteenth Amendment America has been

   harnessed by the Jesuit Order and has been used to finance Great Wars furthering

   Loyola’s Counter-Reformation while destroying Luther’s Protestant Reformation!

   Should those of us who believe the Bible to be the final rule of faith and

   practice continue to be used to such evil ends? Should our preachers continue to

   remain mute in the face of such grand theft and Anti-Christian tyranny?

   Where are the Davids who would say: “Is there not a cause?”

   – I Samuel 17:29

   Where are the Nehemiahs who would say: “Should such a man as I flee?”

   – Nehemiah 6:11

   Finally, the Jesuits, in keeping the natives ignorant and enslaved, taught them

   to hate and kill White men and so keep the existence of the Reductions a secret from

   the sovereigns of Europe. Portugal issued the following statement of grievances:

   “That [the Jesuits] had under them thirty-one [in fact, 57] great populations,

   producing immense riches to the society, while the people themselves were

   kept in the most miserable slavery; that no Spaniard or Portuguese, were he

   even governor or bishop, was ever admitted into the Reductions; that ‘with

   strange deceit,’ the Spanish language was absolutely forbidden; that the

   Indians were trained to an unlimited, blind obedience, kept in the most

   ‘extraordinary ignorance,’ and the most insufferable slavery ever known,

   and under a complete despotism as to body and soul; that they did not know

   there was any other sovereign in the world than the fathers, and knew

   nothing of the king, or any other law than the will of the ‘holy fathers,’ that

   the Indians were taught that white laymen adored gold, had a devil in their

   bodies, were the enemies of the Indians, and of the images which they

   adored; that they were consequently taught to kill white men wherever

   they could find them, and to be careful to cut off their heads, lest they

   should come to life again.” {16} [Emphasis added]

   Taken from Vatican Assassins 3 by Eric Jon Phelps (pages 300-305)

 8. Misu Croitor 11 septembrie 2017 la 6:17 am - Raspunde

  Galați

  AGENDA birourilor iezuite S-A EXTINS şi pe teritoriu românesc!

  ASOCIAȚIA SERVICIUL IEZUIT AL REFUGIAȚILOR DIN ROMÂNIA angajeaza ASISTENT SOCIAL in orasul Galati.

  Proiect: “O noua casa”
  Principalele atributii:
  – identificarea si inscrierea in proiect a beneficiarilor…
  – insotirea beneficiarilor pe teren in vederea identificarii unei locuinte;
  – medierea relatiilor dintre beneficiari si proprietarii de locuinte, locatarii si administratiile blocurilor de locuinte;…
  – decontarea costurilor cu chiria/utilitatile;…

  Cerinte specifice:…

   cunoasterea limbii engleze;
   disponibilitatea de a relationa cu persoane din diferite culturi (refugiati);
   disponibilitatea de a se deplasa pe teren…
   bun organizator, seriozitate si atentie sporita la intocmirea documentelor;
   experienta in relationarea directa cu categorii defavorizate de persoane in cadrul unui ONG reprezinta un avantaj…
  Mai multe detalii despre activitatile organizatiei gasiti pe pagina web http://www.jrsromania.org.

  https://www.stiri.ong/anunturi-ale-organizatiilor/angajari/asociatia-serviciul-iezuitilor-pentru-refugiati-din-romania-angajeaza-asistent-social-in-orasul-galati

  • dans 11 septembrie 2017 la 8:39 pm - Raspunde

   sa fie femeie, ca sa rezolve si unele solicitari ale grupurilor de barbati care stau fara femei de mult timp…. nu ca barbatii ar fi in siguranta!

 9. SaseSuteSaizecisisase 10 septembrie 2017 la 11:01 am - Raspunde

  scoateti ambarcatiunile la nivelul de maxim al apelor teritoriale in forma de evantai si o sa vedeti ca nu mai patrunde nicio ambarcatiune. e vorba de vointa de a contracara fenomenul.

  • auguard 11 septembrie 2017 la 12:41 pm - Raspunde

   trebuie sa vrea si base, el e cu ambarcatiunile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top