The Romanian Institute of Orthodox Theology and Spirituality HOME
The Romanian Institute of Orthodox Theology and Spirituality, New York, Th. Damian Biserica Sf. Ap. Petru si Pav…


O rugăminte

In relatarea cu Sodoma si Gomora, Avraam a intrebat pe DOMNUL daca va distruge cetatea in cazul in care El ar gasi 50 de oameni buni in cetate.
Si Domnul a zis: „Daca voi gasi in Sodoma cincizeci de oameni buni in mijlocul cetatii, voi ierta tot locul acela din pricina lor.” Geneza 18:26.
Filmul „Corpus Christi” urmeaza sa fie lansat in acest an, in iunie-august. Este un film dezgustator care urmeaza sa apara in America, mai tarziu in acest an, care-L descrie pe DOMNUL IISUS CHRISTOS si pe ucenicii Lui ca homosexuali! Ca un joc nesabuit, acesta a fost deja in teatre pentru un timp.
Este numit „Corpus Christi”, care inseamna „Trupul lui Hristos” Este o bataie de joc a Domnului nostru. Dar noi crestinii putem face ceva
Iata de ce eu iti trimit acest mesaj. Daca-l trimiti mai departe, am putea preveni ca acest film sa fie prezentat in Canada si America si Europa.
Haideti sa ne unim pentru credinta noastra si sa oprim aceasta bataie de joc de DOMNUL IISUS HRISTOS, Salvatorul nostru!
Eu trimit acest mesaj la toti cei care cred ca vor aprecia faptul ca sunt informati. Va rugam sa ne ajutati sa prevenim astfel de ofensa impotriva lui Dumnezeu. Nu e o petitie sa o semnati, nu e nici o limita de timp, sau numar minim de persoane pentru a trimite acest mesaj mai departe altora. Va ia mai putin de 2 minute!
Daca nu sunteti interesati si daca nu aveti 2 minute pentru ca sa faceti acest lucru, sa nu ne plangem daca Dumnezeu nu o sa aiba timp pentru noi!!!
Imaginati-va ce s-ar intampla daca acest film l-ar ilustra pe Mohammad in acelasi mod… lumea islamica ar fi in flacari!!
Aparent, unele regiuni din Europa au interzis deja cu succes acest film.
TRIMTETI MAI DEPARTE!!!
Si va gasi Dumnezeu cel putin 50 de oameni buni care sunt dispusi sa-si arate preocuparea si sa-si spuna parerea lor impotriva acestui act de blasfemie?!?!?!


www.romanian-institute-ny.org