Nota redacției: Publicăm un text bizar, dar interesant, poate și pentru că nu ne pricepem la finanțe-bănci. Nu e clar cine este autorul. Text primit pe E mail.

*

*

 Sfarsit de saptamana Binecuvantat !

 

 1) Ati folosit si folositi sistemul de la CNC prin serviciile puse la dispozitie de catre firma aia a voastra identificata la Registrul Comerţului cu J40/1011/1995, si care are cod fiscal RO7061781?

 

 2) Ati intreprins, pentru numitul agent CIA Harry Giknavorian, la cererea acestuia, supraveghere totala asupra unor subiecti ROMANI care activau in sfera de securitate nationala, ati clasificat informatiile obtinute in mod ILEGAL (atat obtinerea, cat si clasificarea), le-ati pastrati tot in minunata firma de pe strada Pinul Alb nr 3, pana vi le cerea?

 

 3) Ati folosit sediul din Bucuresti al Southeast European Cooperative Initiative, pentru a primi „misiuni” de la Harry Giknavorian, si pentru a „varsa” documentatia ceruta de acesta?

 

 4) Ati piratat, prin doua softuri date de el, sistemul de intranet al UM 0975, practic defectand (pentru necunoscatori: termenul „defectat” inseamna compromiterea, deconspirarea) intregul sistem de date, cuprinzand si arhiva, al SRI?

 

 5) V-ati folosit in mod ilegal, premeditat, in scopul de a supraveghea tehnic si in timp real (interceptari, filaje, tot tacamul) de efectele Hotararii 045/2005 a CSAT (despre care romanii nu stiu nimic, dar o sa le povestesc eu)? Ah, si-o curiozitate personala: domnul Lynch ce mai face?
………………
Iepurasilor, urmatoarea postare o sa fie cu poze ! Cu pozele transferilor voastre de bani in tarile pentru care ati spionat si tradat Romania ! Bani furati de voi, sau luati ca plata pentru tradare, si ati pus la comun cu tampitii de la BCCOA si DICOT! Adica, nu! M-am razgandit, nu mai astept pana la urmatoarea postare :D , va postez conturile si transferurile EXACT ACUM, EXACT AICI:

 

 

 

 

 

 

ACESTA ESTE ADEVARUL PREZENTAT DE CATRE UNA DINTRE CELE MAI MARI CORPORATII BANCARE DIN AMERICA SI LA NIVEL MONDIAL, MORGAN STANLEY.


ROMANIA ESTE APROAPE DE FALIMENT SI REZERVELE FINANCIARE PE CARE LE ARE POT DUCE ORICIND TARA LA FALIMENT DICTAT DE MIZERIA DE DRAGASANI, MUGUR ISARESCU,CARE STIE ACEST LUCRU.
Mai jos aveti o prezentare grafica de ultima ora a marii corporatii bancare americane si cu siguranta una dintre primele cinci banci la nivel mondial, Morgan Stanley….
Analiza bancii a pornit de la a vedea care sint economiile expuse cel mai mult la finantarile eterne si ce se intimpla daca aceste finantari externe se opresc sau…daca aceste tari sint fortate sa plateasca fara a mai fi finantate pentru plata datoriilor, ceea ce este cea mai mare frauda bancara a sistemului financiar capitalist terminator.
Mogran Stanley acest fenomen de dependenta financiara a tarilor din graficul de mai jos, de finantari externe, ca fiind „external coverage ratio”. si este calculata DIVIZIND REZERVELE FINANCIARE ALE TARII RESPECTIVE PE 12 LUNI IN CARE TARA ARE NEVOIE DE FINANTARI EXTERNE, CARE IN REALITATE SINT SUMA DINTRE CONTUL CURENT, DATORIA EXTERNA PE TERMEN SCURT SI SUMA AMORTIZARILOR PE URMATOARELE 12 LUNI DE LA IMPRUTURILE PE TERMEN LUNG.
Dar, cel mai important este faptul ca aceasta RATA ARATA CIT DE MULT POATE DURA O ECONOMIE A UNEI TARI SI CIT MAI ARE PINA IN SITUATIA UNUI FALIMENT.
In graficul de mai jos aveti tari ca Turcia, Ucraina si Argentina, dar si Polonia, Romania si altele, de la stinga la dreapta, care nu pot rezista decit la nivel de citeva luni fara finantari externe, ceea ce face ca INVESTITORII SA ISI IA OCHII DE PE ACESTE TARI SI SA FIE FOARTE PRECAUTI LA MODUL CUM TRATEAZA CU ELE, BA MAI MULT, SA PUNA BIRURI GRELE SI CONDITII TERMINATOARE IN VEDEREA FINANTARILOR VIITOARE.
De la stinga la dreapta aveti in ordine tarile cele mai expuse la „exterminare financiara” si care vor termina cel mai rapid fondurile de care dispun in rezerve….. IAR ROMANIA ESTE FOARTE APROAPE DE TURCIA, ARGENTINA, UCRAINA SI POLONIA….toate fiind condamnate la faliment….
ALARMA DE GRAD RIDICAT PENTRU INVESTITORII SI CHIAR PENTRU CETATENII ROMANI CARE TRAIESC IN TARA, UNDE IN ORICE MOMENT POATE AVEA LOC O CADERE DE PROPORTII, FARA CA UE SA MAI POATA FACE CEVA, SI ASA NEFACIND MARE LUCRU….
ATENTIE ROMANIA !

 

 

PUTEREA BANILOR ! este o formă de putere prin care un grup minuscul de persoane au MONOPOLUL (l-au obținut în câteva secole de activitate infracțională la nivel planetar începând din 1694 de la fondarea Băncii „Naționale” a ANGLIEI și până în prezent) pe EMITEREA și TIPĂRIREA BANILOR!

Puterea BANILOR vine din faptul că 99% din popula

ția planetei este DEPENDENTĂ de BANI și că profitul obținut din SENIORAJ (în fond banii sunt niște bucăți de plastic/hârtie frumos colorate care nu costă aproape nimic dar sunt plasați pe piață la o valoare de 999 de ori mai mare decât costul lor de producție) merge către acel GRUP DE INFRACTORI PLANETARI ce dețin MONOPOLUL TIPĂRIRII DE MONEDĂ în toate cele 196 de așa-zis țări!
PUTEREA CREDITULUI cu CAMĂTĂ!
Camăta la CREDIT face imposibilă RAMBURSAREA CREDITULUI!!!
Din simplul motiv că INFRACTORII PLANETARI care de
țin TOATE TIPARNIȚELE DE BANI DE PE TERRA nu tipăresc niciodată CAMĂTA!
În acest fel DEBITORII (cei care sunt îndatora
ți CĂMĂTARILOR) nu pot, luați la comun, să achite CREDITELE!
Peste tot, băncile comerciale (sunt entită
ți deținute exclusiv de CĂMĂTARII INTERNAȚIONALI și chiar dacă au nume diferite în realitate acționează ORGANIZAT) au dreptul LEGAL de a CREDITA de 8-10-20-100-300 de ori mai mult decât bani au disponibil în conturi!
Volumul de credit fiind mai mare decât masa monetară existentă fizic conduce la STAREA DE ÎNDATORARE PERPETUĂ a celor care accesează credite!
Chiar dacă un cetă
țean mai informat sau mai prosper nu ia credite de la băncile comerciale el este TOT DEBITOR! Guvernul împrumută fără să îl întrebe bani de la CĂMĂTARI și apoi îl forțează să plătească prin intermediul INSTITUȚIILOR ANAF-IRS-HRMC-SIC!
Întreg acest sistem monetar conduce la un singur lucru: sărăcirea continuă a popula
țiilor din orice țară și GENOCID, datorită faptului că în numele „liberei competiții economice” oamenii se mănâncă între ei numai pentru a-și achita creditele!
Tot acest sistem poate dispărea INSTANTANEU prin RESUVERANIZAREA NA
ȚIUNILOR!
Cele 196 de na
țiuni SUVERANE pot apoi să lege relații de colaborare economică și politică iar astfel RĂZBOAIELE devin niște amintiri urâte din cartea de istorie !

 

 

Dar deținătorul actului de Identitate CI seria XH, nr. 160982, cu CNP 1560726052137 (care și-a permis tupeul, în al doilea lui mandat de ministru de interne, să-mi spună că traficul de kalashnikoave ce se desfășura noaptea în pădurea Cernica, „este o activitate de autofinanțare a poliției române”), când ajunge în pușcărie, LAZARE? Sau e scutit fiindcă e asociat în prăpădita aia de firmă de distribuție energie electrică, alături de frate-su lu’ Kovesi?


……………
Ce, Vasile, te doare capu’? ca-ti pusai datele de identitate aici? 
Nu stii de unde le am? Din buletinul tau, catelus, din buletinul tau! :D Bea o țuică, daaa-te dreaku’ ! :D

 

 

Când Tariceanu stă și visează, Statul Paralel acționează și se regrupează 


…………………
Domnu’ Tăriceanu vrea să înfiin
țeze o Comisie Parlamentară împotriva abuzurilor din justiție. Foarte bine, ce vis frumos! Doar că e vax albina crema kaka, domnu’ Tăriceanu, căci dacă nu dai putere acestei comisii, atunci te poți culca să visezi frumos în continuare! FĂ O LEGE, SAU MODIFICA PE CEA EXISTENTĂ, în așa fel încât o comisie parlamentară SĂ ȘI FACĂ CEVA CONCRET, nu doar să cheme la audieri magistrați, să-i țineți pe-acolo ore în șir, și, în final, abuzatorii din justiție să-și vadă liniștiți de abuzuri pe mai departe și să vă râdă în nas! SCHIMBĂ, nene, regulamentul Parlamentului, schimbă legea comisiilor parlamentare, sau fă una nouă! Abia apoi apucă-te să faci comitete si comiții, domn’ Trahanache! PE ABUZATORII DIN JUSTITIE LA PUSCARIE EU II VOIESC, NU LA TACLALE IN COMISII LIPSITE DE PUTERE LEGISLATIVA! SASE DEA PUTERE ACESTOR COMISII, ALTFEL E CUM SPUNEAM: VAX ALBINA CREMA KAKA!!!

 

 

Postare din 2 MAI 2016:

Să lăsăm cozonacul și friptura să mai stea și pe masă nu numai în pântecul arhiplin și să ne mai gândim nițel de ce viața noastră este așa de tristă și de săracă!
Care sunt sursele de finan
țare ale Guvernului Colonial Românesc?
NU, nu sunt taxele 
și impozitele plătite de dvs!
Guvernul COLONIAL ROMÂNESC are trei surse de finan
țare mari și late: credite cu camătă de la FMI, credite cu camătă de la BNR via BĂNCILE COMERCIALE și redevențele pentru resursele concesionate.
Dacă România nu ar fi colonie 
și ar avea SUVERANITATE nivelul redevențelor ar fi 80-90% precum în NORVEGIA.
Acest nivel al redeven
țelor ar face imposibilă nevoia de creditare externă și internă.
România este una din cele mai bogate 
țări în resurse cel puțin din EUROPA!
De ce are nevoie GUVERNUL DE credite? Fiindcă la LOVITURA DE STAT din 1989, MONOPOLUL TIPĂRIRII DE BANI a intrat în mâini PRIVATE 
și BNR prin statut NU ARE VOIE SĂ CREDITEZE DIRECT STATUL ROMÂN.
Păi 
și atunci ce se întâmplă cu taxele și impozitele românilor?
Acestea merg la CREDITORII ROMÂNIEI sub formă de RATE!
Dacă ANAF nu mai colectează NIMIC, se opre
ște creditarea și GUVERNUL însuși nu mai are bani de plata serviciilor publiceși bineînțeles de FURAT.
Acum ajun
și în acest punct trebuie înțeles bine de tot că FURATUL BANILOR așa-zis PUBLICI este ÎNCURAJATĂ DE CĂMĂTARII INTERNAȚIONALI.
DNAul este un instrument EXTERN de CONTROL al nivelul corup
ției din ROMÂNIA. Controlul se exercită însă între niște limite: limita de jos este starea de nemulțumire a populației care poate dărâma acest mecanism de sclavizare prin credit și starea de sus (adică corupție ZERO) poate duce la achitarea completă a DATORIILOR și ruperea poporului român de sistemul cămătăresc cunoscut sub denumirea de CAPITALISM.
A
șadar ANAF este un instrument de colectare a RATELOR la CREDITELE CU CAMĂTĂ pe care GUVERNELE COLONIALE le accesează FĂRĂ A AVEA ACORDUL EXPLICIT al cetățenilor români.
Când vreodată a
ți fost întrebat DIRECT dacă sunteți de acord ca MINISTERUL DE FINANȚE reprezentând GUVERNUL ROMÂNIEI să acceseze credite de la Băncile Comerciale în numele dvs?
Când vreodată Guvernul României a întrebat pe vreun român dacă e de acord să semneze în numele său vreun contract de credit cu FMI?
Atât timp cât acest sistem de cămătărie FĂRĂ SFÂR
ȘIT PERSISTĂ NU VEȚI AVEA NICI LIBERTATE, NICI PROPRIETATE (în condițiile existenței unei datorii ILEGITIME de peste 100 de miliarde de euro BUNURILE DATORNICULUI SE AFLĂ SUB SECHESTRU) și nici VIITOR!
Singura cale de ie
șire din acest sistem este RESUVERANIZAREA ROMÂNIEI!
Acest proces se face prin 3 pa
și simpli și OBLIGATORII SIMULTAN:
1) NA
ȚIONALIZAREA BNR, a SENIORAJULUI (peste 50 de miliarde de euro anual) și a DISTRIBUȚIEI LEULUI SUVERAN SUB FORMĂ DE CREDIT ( cele 36 de entități bancare străine vor fi naționalizate iar DOBÂNDA LA CREDIT VA FI ZERO).Cei peste 55 de mii de angajați DIN SISTEMUL BANCAR COMERCIAL își păstrează locul de muncă și vor avea salarii mult mai mari.Paritatea leu EURO va fi de 1:1 și se va elimina necesitatea accesării de credite INTERNAȚIONALE care va conduce la ELIMINAREA TAXELOR, IMPOZITELOR și ACCIZELOR.
2) NA
ȚIONALIZAREA TUTUROR ACTIVELOR/RESURSELOR existente pe teritoriul ROMÂNIEI.
Doar fiindcă locui
ți într-o casă sau apartament NU ÎNSEAMNĂ CĂ SUNTEȚI PROPRIETARI.
Dacă vre
ți să aflați cât de proprietari sunteți NU PLĂTIȚI DOI ANI IMPOZITELE!
Ve
ți afla atunci cine este PROPRIETARUL LOCUINȚEI DVS!
Na
ționalizarea REDĂ DREPTUL DE PROPRIETATE cetățenilor unei țări! Este drept că NAȚIONALIZAREA înseamnă DREPT COMUN de proprietate adică veți avea 1/14 milioane din Munții CArpați, din drumurile publice, din cele 5-6 milioane de locuințe, din electrocentrale și sistemul de distribuție electric și din cei 50 de miliarde de euro anual seniorajul de la BNR.
3) REINSTAURAREA REPUBLICII SOCIALISTE drept cel mai avansat model de orânduire socială de peste 5 milenii de istorie cunoscută! Republica Socialistă este extinderea modelului familial la nivel na
țional!

 

 

 

 

Dragii mei, precizari:
1) Conform Noului Cod Civil al Romaniei, aplicabil in acest moment in care va scriu, mai exact in conformitate cu Art. 69, si Art. 73,, si avand in vedere ca am identificat absolut toate persoanele care au denigrat si calomniat imaginea si numele meu, la cererea mea instanţele judecătoreşti pe care le-am sesizat vor lua măsurile necesare pentru a împiedica sau a face să înceteze orice atingere ilicită adusă demnitatii, imaginii si numelui meu, precum şi pentru a dispune repararea, în condiţiile prevăzute la art. 252-256, a daunelor materiale şi morale suferite! Aceeasi actiune am facut si asupra celor care au permis pe paginile lor comentarii calomniatoare la adresa mea, pe care degeaba se vor grabi sa le stearga acum, ele deja se afla in instanta! SUME MARI, iepurasilor! PS: am intrat in posesia, si am depus pe masa judecatorilor, inclusiv mesajele private pe care le-ati trimis altora si in care ati continuat denigrarea mea, dezinformarea cu privire la pregatirea mea profesionala, si nu numai, fara sa va treaca priin cap ca minciuna se plateste in instanta! Motiv pentru care am decis ca daunele pe care veti fi OBLIGATI sa mi le platiti va vor lasa, si la figurat dar mai ales la propriu, IN CURUL GOL! SI NU AM MILA!
2) Conform Noului Cod Penal al Romaniei, amenintarea, santajul, raspandirea de informatii false, pe care ;le-ati savarst asupra mea, sunt INFRACTIUNI, si cine sunt eu sa ma opun aplicarii exemplare a legii? Prin urmare, intrand in posesia tuturor identitatilor reale (multumesc ofiterilor profesionisti din IGPR, de la Serviciul de Investigare a Infractiunilor Informatice, pentru promptitudinea cu care mi-au oferit tot concursul si sprijinul in identificarea voastra chiar daca v-ati crezut in siguranta in spatele unor nume fictive pe fb), aveti dosare penale la 7 parchete din tara, in functie de domiciliul de buletin al fiecaruia, si la parchete din Bucuresti! Condamnarea voastra, cu executare, desigur, in functie de ceea ce ati savarst fiind cu pedepse cuprinse intre 3 si 10 ani!
………………………
EPILOG: nu asteptati mila de la un om de a carui cruzime a speriat pana si iadul !