Primim de la colegul nostru PUIU comentariul de mai jos:

.

Seamănă, dar nu ….răsare?

Citind acest text, combinat cu citirea altor texte pe sait, mi-a venit o idee pe care aș vrea s-o supun dezbaterii cititorilor:
1. având în vedere că Nick își continuă cercetările profunde pentru a descoperi evreii care se ascund în spatele unor personalități românești controversate sau nu, cu succese remarcabile,
2. având în vedere că d-l Coja susține într-unul din textele domniei sale că, citez:

” Din 1829 și până azi proiectul Israel în România produce nenumărate evenimente istorice, unele majore, și de fiecare dată românii sunt pe post de victime. Ultima oară în decembrie 1989, „revoluția” și anii de „tranziție” care au urmat, tranziția României de la starea de stat suveran și independent, la statutul de colonie a Israelului, pe cale de a se desăvârși în zilele noastre.”,

3. având în vedere că, după afirmațiile unui colaborator al siteului, numărul de evrei se ridică la 250 milioane,

Luând în considerație toate aceste argumente propun următoarele:

1. Redactarea și difuzarea unei proclamații către țară care, printre altele, să stipuleze următoarele:

Începând din data de….( vedem noi după împrejurări), se instituie pe teritoriul țării statul național evreiesc.

2. Creștinii români ( cît vor mai rămâne după filtrarea atentă a lui Nick ) vor fi considerați minoritate națională cu drepturi egale cu majoritatea iudaică (vă rog să-mi apreciați mărinimia).

3. țara se va numi România Iudaică iar limba oficială va continua să fie limba română( E mult prea frumoasă pentru a fi înlocuită cu ebraica)

4. poporul și conducătorii vor munci pentru a construi o țară frumoasă ca soarele sfânt de pe cer

( recunosc, aici am plagiat dar îmi place ideea)

Avantajul imediat al acestui pas istoric ar fi că o țară cu 250 milioane de locuitori ar putea să aibe un cuvânt mult mai greu de spus în toate problemele internaționale.