Dumitru Buta
40 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.75

 

 

CONSPIRAȚII.

OMS, Johns Hopkins și Bill Gates au efectuat o ALTĂ simulare a unei pandemii: virusul este mai mortal și vizează copiii
decembrie 13, 2022 Marian Popa
Centrul Johns Hopkins pentru Securitate în Sănătate a colaborat cu Organizația Mondială a Sănătății și Fundația Bill și Melinda Gates pentru a desfășura „Contagiune catastrofală”, un exercițiu de simulare a unei pandemii globale care este mai mortală decât coronavirusul și mai ales periculoasă pentru copii.

Și Bill Gates a fost prezent.

În timpul simulării, consiliul consultativ de sănătate al Organizației Mondiale a Sănătății a abordat o pandemie fictivă de „sindrom respirator al enterovirusului epidemic sever” care își are originea în Brazilia și se răspândește pe tot globul.

Exercițiul a simulat o serie de ședințe de urgență ale consiliului consultativ de sănătate al OMS care abordează o pandemie fictivă care se va desfășura în viitorul apropiat.

Potrivit RXList, enterovirusurile, inclusiv hepatita A și poliomielita, sunt compuse din ARN, intră în organism prin tractul gastrointestinal și atacă sistemul nervos.

Simularea pandemiei a inclus, de asemenea, transmisii de știri preînregistrate și briefing-uri în direct de la oficialii din domeniul sănătății. Acest lucru este similar cu simulările anterioare.
Un fals jurnalist numit Jeanne Meserve de la GNN, apare la telejurnal, în timpul simulării pandemiei care anunță numărul mare de decese, în special în rândul copiilor, o pandemie care ar fi fost prevenită dacă țările ar fi adoptat exerciții operaționale pentru pandemie și ar fi aderat la prevederile OMS și ghiduri împotriva pandemiei.

„Până astăzi, au existat aproximativ 1 miliard de cazuri în întreaga lume, cu peste 20 de milioane de decese, inclusiv aproape 15 milioane de copii. Nenumărate milioane sunt în viață, dar au rămas cu paralizie sau leziuni cerebrale”, notează Meserve.

„Cele mai de succes țări sunt cele care au investit în pregătire și s-au instruit pentru acest moment cu ani înainte”, continuă ea. „Acest lucru a inclus echipele de pregătire și răspuns la pandemie cu normă întreagă care au efectuat o planificare operațională detaliată și au testat în mod obișnuit acele planuri prin exerciții și exerciții. Dacă mai multe țări ar fi participat și ar fi respectat îndrumările, bilanțul ar fi putut fi mult mai mic.”

Bill Gates și înalți oficiali de sănătate publică din Angola, Germania, India, Liberia, Nigeria și Rwanda au moderat discuțiile în timpul simulării.