Schema este simplă: CANCAN spune o minciună la adresa Bisericii, o calomnie. Cititorii ziarului nu au de unde să știe că e minciună. Cei în cauză dezmint minciuna, dar această dezmințire nu ajunge la cititorii CANCAN-ului, care au citit primul text, mincinos și denigrator. Aproape toți cititorii CANCAN-ului rămân în cap cu informația calomnioasă, denigratoare și mincinoasă!… Scopul a fost atins!

Ce căuta la mitingul de aseară din Piața Victoriei lozinca Vrem Școli și spitale, nu Catedrale, purtată de o prăpădită de femeie cu o ținută neglijentă, părul vâlvoi etc? Dar mai ales cum se face că reporterul TVR a insistat cel mai mult pe această imagine, iar celelalte lozinci, potrivite cu mesajul mitingului, nu aveai timp să le citești?! A cui este TVR?

*

*

După ce că îşi înmormântează unicul fiu, părinţii lui Valentin Fieraru mai primesc o lovitură, de această dată din partea unor ziarişti!
02.11.2015 20:44

După ce Valentin Fieraru a ajuns acasă, locul de unde mâine va pleca spre cimitir, acolo unde îşi va dormi somnul de veci, pe CanCan.ro, a apărut o ştire care a tulburat şi mai tare familia care-şi conduce unicul fiu pe un drum fără de întoarcere. Redactorii CanCan spuneau că preotul din comuna Valea Mare Pravăţ, sat Bilceşti, au cerut familiei bani pentru înmormântare. Redactorii Ziarului din Muscel, au luat legătura cu preotul Stăncescu, preotul acuzat de CanCan. Acesta a precizat că nu este nimic real din tot ce scrie în articol. Mai mult, preotul a subliniat că familia lui Valentin a ţinut permanent legătura cu el şi că i-a ajutat cu tot ce a fost nevoie. Preotul spune că tot ce au scris cei de la CanCan despre el sunt minciuni şi că părinţii lui Valentin pot preciza acest aspect: „Pentru această familie am făcut tot ce a fost omeneşte posibil. De când am aflat că s-a întâmplat acest nefericit eveniment, am făcut apel la enoriaşi să-i ajutăm, le-am dat loc de veci gratis, înmormântarea este gratis, nimeni nu le-a luat nici 20 de bani. Am ţinut legătura cu familia, i-am ajutat cu un sfat, i-am ajutat! Vă rog să vorbiţi cu tatăl lui Valentin să vă spună dânsul. Poate nu mă credeţi pe mine! Va spune familia ce a făcut părintele Stăncescu pentru dânşii. Cine a spus şi ce a spus a făcut un mare rău familiei, asta trebuia acum. Băiatul decedat a fost coleg cu fiul meu, jucau fotbal împreună. Cum pot să scrie aşa ceva cei de la CanCan? Eu i-am sprijinit, cum să le cer bani??? Nici măcar pe o lumânare nu le-am luat bani! Întrebaţi familia ce au făcut pentru dânşii părintele Stăncescu şi părintele Neagoe. Patronul de la Gamicom, Gabi Popa, a dat oameni să sape groapa. Nu vreau să îmi arog nişte drepturi. Ce am făcut eu e o chestie creştinească, în primul rând sunt creştin cu frică de Dumnezeu! Niciunui păgân nu îi trece prin cap să ceară bani pentru înmormântare! Oamenii care au scris asta nu au nicio valoare, cum au putut să scrie aşa ceva? Vă rog să vedeţi ce spune tatăl lui Valentin pe interviu la Pro TV. El spune acolo că a fost ajutat”, a precizat părintele Stăncescu, de la Biserica Valea Mare Pravăţ.