CD
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Ei vor sa ne vanda ceea ce bunul Dumnezeu ne-a dat la toti – Natura

PLANUL DIABOLIC AL WALL STREET-ULUI DE A FINANCIALIZA INTREAGA NATURĂ
De F. William Engdahl

Se numește Natural Asset Company – NAC.
Cu ea New York Stock Exchange a prezentat planul cel mai radical și potențial cel mai distructiv conceput pana in prezent pentru a face literalmente mii de trilioane de dolari pe ceva care este dreptul natural și moștenirea întregii rase umane – NATURA în sine, de la aer, apă proaspătă la pădurile tropicale la chiar terenuri agricole. Ea este promovată ca o modalitate de a stimula conservarea naturii. De fapt, este o schemă diabolică de a financializa potențial mii de trilioane de dolari din natură, permițând în cele din urmă o elită financiară globalistă pentru a controla chiar și acest lucru.

Iar Fundația Rockefeller este partener fondator. Combinația dintre NYSE și fundația respectivă ar trebui să traga clopote mari de alarmă.
Termenul financialize se referă la actul de conversie a valorii necorporale în instrumente financiare(bani, titluri de valoare, actiuni, obligatii etc). Acum, ascunzându-se în spatele fațadei false a Agendei Verzi pe care ONU și Davos WEF – Forumul Mondial Economic o promovează împreună cu guvernele majore ale OCDE, Wall Street și cele mai mari instituții financiare din lume promovează o schemă de a financializa practic toată natura.

Ei chiar au angajat pe McKinsey și alții pentru a da o valoare in dolari pe Natura. Ei susțin că totul valorează 4 Cvadrilioane de dolari, sau 4 milioane de milioane de dolari. Totuși, cum putem pune un preț de dolari pe ceva dat de natura?!

Proiectul NYSE de a crea o nouă clasă de acțiuni – NPC-uri sau companii de active naturale, care urmează să fie tranzacționate alături de acțiuni precum Apple sau Boeing sau Chevron – a fost dezvoltat într-o colaborare de către Fundația Rockefeller și un grup corporativ cunoscut sub numele de grupul IEG sau Grupul de schimb intrinsec.

Ce este IEG? Pentru a cita de pe site-ul lor, IEG a fost creat de Fundația Rockefeller, împreună cu Banca Mondială IDB afiliata din America Latină. În urmă cu doi ani, IEG a început să lucreze la proiectul NYSE. „Consilierul lor strategic”, Robert Herz, a fost președinte al Consiliului pentru Standarde de Contabilitate Financiară (FASB) din 2002 până în 2010. Asta spune totul despre gândirea din spatele proiectului IEG. Herz astăzi se află în consiliile de administrație ale multor corporații, inclusiv banca Morgan Stanley și întreprinderea imobiliară sponsorizată de guvernul SUA, Fannie Mae.

După cum afirmă pe site-ul lor, IEG a creat „o nouă clasă de active bazată pe natură și beneficiile pe care natura le oferă (denumite servicii ecosistemice). Aceste servicii includ captarea carbonului, fertilitatea solului și purificarea apei, printre altele.” Ei intenționează să aducă acest lucru prin crearea „noii forme de corporație” recunoscută de NYSE, numită „Natural Asset Company” (NAC).

Acordul NYSE va servi drept „platformă pentru listarea acestor companii pentru tranzacționare, permițând conversia activelor naturale în capital financiar”. Capitalul CNA captează valoarea intrinsecă și productivă a naturii și oferă un depozit de valoare bazat pe activele vitale care stau la baza întregii noastre economii și fac posibilă viața pe pământ.”

Ei afirmă în continuare: „IEG propune o soluție de transformare prin care ecosistemele naturale nu sunt doar un cost de gestionat, ci mai degrabă un activ productiv investibil care oferă capital financiar și o sursă de bogăție pentru guverne și cetățenii săi”.”

Nimic nu poate merge prost aici, nu-i asa? Rockefellers același care a creat trusturi de petrol și mortale OMG, a patentat semințe acum vrea să pună un preț pe toata natura si să o administreze. Aceasta este financiarizarea naturii și nu va fi pentru caritate sau motive de bună inimă, ci mai degrabă pentru profitul investitorilor. Cheia pentru toate acestea este cine definește „agenda naturii” și puteți fi siguri că Agenda ONU 2030 este coruptă din start.

CNA urmează să fie creat printr-un IPO ca orice nouă listare la acțiuni. CNA vinde apoi public acțiuni investitorilor care ar putea include investitori instituționali, cum ar fi BlackRock- managerul de active de 9,5 trilioane de dolari, cel mai mare grup din lume sau Vanguard Group sau, să zicem, fondurile norvegiene sau chineze suverane de avere. Ceo-ul BlackRock, Larry Fink, face parte din board-ul Forumului Economic Mondial al lui Klaus Schwab, ei sunt promotorii Agendei ONU 2030 și ai Marii Resetări a sistemului financiar global la unul „sustenabil”.

IEG descrie posibilitățile: „… pe măsură ce activul natural prosperă, oferind un flux constant sau în creștere de servicii ecosistemice, capitalul social al companiei ar trebui să aprecieze în consecință furnizarea de randamente ale investițiilor. Acționarii și investitorii din companie prin oferte secundare, pot lua profit prin vânzarea de acțiuni. Aceste vânzări pot fi evaluate pentru a reflecta creșterea valorii capitalului acțiunilor, aproximativ în concordanță cu profitabilitatea sa, creind un flux de numerar bazat pe sănătatea companiei și a activelor sale.”
În cazul în care banii goes

Acțiunile din CNA pot fi cumpărate de alții, dar vor fi în mod clar dominate de mari actori financiari, la fel ca toate acțiunile importante. Noua companie, să spunem una care pretinde dreptul de proprietate asupra unei părți a Pădurii Tropicale Amazon, va fi apoi supusă standardelor de contabilitate, inclusiv o nouă „Declarație de performanță ecologică creată de IEG: Valoarea financiară a fluxului de servicii ecosistemice și a activelor care le produc”. Valoarea plasată pe fluxul de servicii ecosistemice este cheia, iar aceasta este controlată de oameni precum Robert Herz de la IEG, membru al consiliului de administrație al băncii Morgan Stanley.

După cum afirmă IEG, prin intermediul platformei NYSE, „IEG convertește valoarea activelor naturale în capital financiar pentru a oferi proprietarilor o modalitate de a beneficia financiar de valoarea activelor lor naturale.” Dar recompensele ar merge, de asemenea, la acționari ca BlackRock sau altele, prin crearea de „tranzacții financiare evaluarea activelor naturale, care permit investitorilor instituționali să recunoască, să participe la și să păstreze valoarea naturii.” Asta înseamnă să facă profit din acțiunile lor. Aici ușa este larg deschisă manipulării.
Oportunitățile de utilizare abuzivă sunt uluitoare.

Faptul că această înșelătorie NAC este orchestrată de Fundația Rockefeller este mai mult decât revelatoare. Această fundație se află în spatele fiecărei transformări majore a economiei globale de mai bine de un secol pentru a aduce controlul în mâinile unei oligarhii globale angajate în reducerea populației.
Fundația joacă un rol-cheie în strategia de izolare a pandemiei de COVID, precum și în reorganizarea producției mondiale de alimente pentru a distruge agricultura autosuficientă în favoarea unei ferme „durabile” fără emisii de carbon.
Bursa din New York și proiectul său cu Fundația Rockefeller nu promit beneficii pentru omenire sau natură, ci doar o noua modalitate de a crea bani.

F. William Engdahl este consultant strategic de risc și lector, deține o diplomă în stiinte politice de la Universitatea Princeton și este un autor bestseller pe petrol și geopolitică, exclusiv pentru revista online „New Eastern Outlook”

Sursa: http://www.williamengdahl.com/englishNEO23Nov2021.php

Traducerea: CD