Akritas
33 aprobate
mutantii sant cei care pervertesc firea omului, coborandu-l mai jos decat animalele, impunand agresiv anormalitatea ca normalitate, sub masca „valorilor” occidentului „civilizat” :

https://infostiri.net/2017/03/30/socant-putin-spus-tarile-bogate-si-civilizate-din-lume-au-adoptat-aceste-legi-care-vor-face-sa-ne-autodistrugem-cititi-cutremurati-va-credeti-ca-e-vreo-sansa-ca-noi-sa-scapam/
Rămâi fără cuvinte. Aceste țări au adoptat cele mai perverse și mai tâmpite legi din istoria omenirii
InfoStiri
Mar 30, 2017

Iată o selecție de tari bogate si ”civilizate” si legile stupide aprobate fără a mai tine cont de regulile traiului normal, de regulile familiei ai de bun simt. Este cutremurător ce veți citi mai jos, însa din nefericire acesta este ADEVARUL, după cum urmează:

In multe tari ”evoluate” homosexualitatea este promovata intens si ca nu se mai vrea a fi considerată boala, anormalitate si mizerie umană, asa cum este de fapt.

– In Belgia s a legalizat, citez, ”Jocul sexual cu animalele”

– In Franta, cat si alte tari, in biserici au facut restaurante, librarii sau filmează filme porno.

– In America in scoli, se predau ore de satanism, pe motiv ca sataniștii au cerut (si obținut) sa nu fie discriminați. Toti aici – in America s a dezvelit statuia lui baphomet.

– In Canada, din 2016, la clasa 1 se preda Masturbarea, la clasa a 3 a Homosexualitatea, la clasa a 6 a Sexul Anal

– In Anglia s-a legalizat sexul de la varsta de 13 ani si in scoli se împart prezervative, plus Educatie Sexuală la nivel intens, lucru care se incearca si la noi.

– In Norvegia, se răpesc copiii familiilor care ii educa in spirit creștinesc (vezi cazul Butnariu).

– In Anglia se confisca copii pentru a fi dati spre adoptie homosexualilor (vezi cazul Florin Barbu)

– In Suedia este interzis sa se spuna baiat sau fata, ci copil. Tot aici baieteii au ore cand se imbraca in fuste si fetitele in baietei, ”ca sa inteleaga ce simte celalalt” si deci, poate se regasesc.

– In Germania exista 3 sexe pe certificatul de nastere, al 3 lea completandu se la maturitate de catre individ in cazul in care se razgandeste sa fie femeie sau barbat si alege altceva.

– Tot in Germania pe certificatul de nastere nu mai scrie Mamă si Tată, ci Parinte A si Parinte B.

– In toamna anului 2017, toate instituțiile publice de învățământ din statul american Washington vor începe să le predea copiilor, începând de la grădiniță, că „genul” este un „construct social” și că există „multe moduri de exprimare a genului”.

– Tot in America, dupa obținerea legalizării homosexualității aceasta ”minoritate amărâtă, victimă a agresiunii noastre” a declarat ca urmatorul pas este POLIGAMIA, adica dacă pot sa ma căsătoresc cu un barbat, de ce sa nu ma căsătoresc cu mai multi bărbați? Si de ce ma rog, n-ar fi considerați ”familie” 5 homosexuali sa spunem, intre care e doar ”dragoste sinceră” asa cum încearcă sa ne manipuleze să credem.

– Tot în America a fost INTERZISĂ terapia pentru adolescenții care vroiau sa se vindece de homosexualitate.

– In Canada s-au legalizat relatiile sexuale intre oameni si animale, cu conditia ”sa nu existe penetrare”. Intr un caz, Judecatorii au considerat ca un tata care si-a pus câinele sa lingă unt de pe organele genitale ale fiicelor sale vitrege NU a facut nimic ilegal.Sa nu mai vorbim de parteneriate civile sau cum ajunge sa ”câștige” un concurs international, un barbat, care se simte femeie, dar care isi păstrează barba, pe nume Conchita Wurtz, in traducere V@ginul Cârnăcior, de ce a ”câștigat” si ce mesaj subliminal este menit sa transmită generațiilor tinere această ”victorie”.

Cu siguranță multi se vor simți jenați de cele citite mai sus, însa aceste ADEVĂRURI sunt evidente. Trageți singuri concluziile despre ce VIITOR va avea LUMEA MODERNA!