anonim
582 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.176

 

Da , mai exista inca o ,,Romanie” in Bosnia dar ca sa se acopere un genocid pe romanii, pe istroromanii si pe aromanii din Iugoslavia. Exista un munte Romania dar si un club FK Romania dupa ce istroromanii au fost expulzati si multi din ei executati in 1945 pe un genocid astazi cenzurat si uitat de dreapta din Romania….
Dupa 1950 tatal meu ca sef birou informatii in Securitate , ca seful frontieristilor pe toata granita cu Iugoslavia, a coordonat si a alcatuit dosarele care trebuiau sa fie prezentate la ONU de catre presedintele Dej in cazul Banatului romanesc:
1- dosare pe executiile de romani din Iugoslavia in gropi comune si in executii etnice
2- dosarele autopsiilor pe fugari impuscati de granicerii iugoslavi.
In fata executiilor de etnici romani a initiat in secret primele operatiuni de lichidare peste granita ca operatiuni sub steag fals pe securistii iugoslavi implicati in executii de etnici romani. Povestea cum in fata lui etnicii romani erau arestati si preluati sa fie executati doar pentru ca vorbeau limba romana… Informatiile au fost stranse in misiuni de strangeri de probe pe drama comunitatilor de romani…
Dosarele pe executii de romani cuprindeau locatiile cu gropi comune cu romani executati de sarbi. Pe moarte a dat lista cu locatiile si cu loalitatile in care au fost executati romani… si surpriza mea a fost ca erau toate localitatile din Timoc si din Banatul ,,sarbesc” asa zis sarbesc transformat in regiune sarbeasca in executii de romani. Stia foarte bine sat cu sat si oras cu oras in care erau executati romanii pentru care avea si o vorba:
,,Adriane, atatia romani au omorat sarbii incat de abia asteptam sa prind un securist de-al lor…”
Prima tinta pentru securistii iugoslavi erau etnici romani pentru care in 1947 trei copiii au fost executati in Timoc. Am propus BOR-ului acesti copiii de romani pentru canonizare si am vazut numai ipocrizie si nerusinare. BOR a sprijinit din totdeauna sarbizarea si deznationalizarea romanilor din sudul Dunarii pentru care un croat , acum mai multi ani , mi-a aratat pana si biserici romanesti confiscate in ,,Romania” din Bosnia dupa 1920… Oficial asa ceva nu exista , din antiromanismul traditional al BOR-ului. Avem un genocid executat de hasburgi si de Vatican pe ,,vlahii” din Cehia nerecunoscut de BOR, care au fost omorati pentru ca au refuzat sa renunte la ortodoxie . Astazi acesti romani sunt recunoscuti ca patrioti in Cehia si negati de tot ce inseamna istoric su BOR in Bucuresti…
Pentru acest genocod astazi cenzurat in CDR … tatal meu s-a trezit la poarta cu un sarb din Serbia- Iugoslavia pentru care pe loc l-a anuntat pe seful DIA loc al care in mai putin de jumatate de ora era la poarta. Sarb spion sarb…. Genocodul pe romanii din Timoc si din Iugoslavia lui Tto a fost acoperit in amenintarile spionilor sarbi din Belgrad pentru care DIA a fost complice in aplicarea tacerii totale….
Pentru acest genocid cenzurat in UMC am fost intampinat de seful de catedra de Legislatie navala cu ,,Ta-su nu a dat Banatul sarbilor” de parca ar fo fost o crima. Asta e antiromanismul dreptei din Romania creat in campaniile securistei Lucia Hossu Longin.