Mihai
148 aprobate
mihai@yahoo.com
81.18.84.68
Ca sa-i poata ridica in slavi pe poponarii englezi dar sa nu bata la ochi, ca ar fi fost mari aparatori ai crestinatatii, ei fiind reptilieni, iezuiti si orice altceva dar nu crestini, asa cu au fost si sunt papii poponari si criminali, autorul aminteste de Ion Corvin sau Iancu de Hunedoara si de Vlad Tepes, pentru ca englezoii satanisti sa faca legatura cu Transilvania, ,,legatura inchipuita’’, intre reptilianul déjà executat Charles si Vlad Tepes, bla,bla, bla. ,,Ce prosti e romanii si ce dastepti e poponarii reptilieni…’’ !
Stefan si Vlad au fost nepotii lui Mircea ,,cel Batran’’ care la 29 de ani a castigat lupta impotriva lui Baiazid. Vlad si fratele sau Radu cel Frumos, ajuns iubitul sultanului, au fost dati garantie turcilor de talal lor Vlad zis Dracul, fiul lui Mircea, pentru a garanta turcilor ca el nu va lupta impotriva semilunei.
Vlad zis Dracul a fost numit asa de catre romani pentru ca avea un steag de lupta al asa-zisei aliante crestine impotriva paganilor pe care era un Dragon care isi musca coada. Aceasta alianta era cu numele pentru ca niciodata nu l-a ajutat pe Vlad Dracul cu bani sau cu armata impotriva turcilor. In realitate ,,alianta’’ voia sa-l tina sub control pe Vlad Dracul si sa-l determine sa treaca tara sub mana reptilelor de la Vatican. Din acest motiv Vlad Dracul, fiul sau Mircea si apoi Vlad Tepes, ca si Mihai Viteazul mai tarziu, au fost asasinati la ordinul Papei din vremea lor.
Cand Vlad Dracul si fiul sau mai mare Mircea sunt ucisi de boierii tradatori, turcii il pun domn pe Vlad Tepes, dar dupa scurt timp Tepes fuge in Moldova la varul sau Stefan. Tatal lui Stefan, Bogdan al doilea, este asasinat din ordinul unui boier al carui nume imi scapa acum, care a uzurpat tronul Moldovei. Cei doi veri fug impreuna la Ion Corvin la castelul de la Hunedoara. Aici au primit instruire militara si politica de la Ion Corvin, si chiar au participat cu el la expeditii militare. Cei doi veri isi jura unul altuia ca cel care va ajunge primul sa fie domn il va ajuta pe celalalt sa recapete tronul. Ion Corvin il ajuta pe Vlad Tepes sa ajunga domn in Tara Romneasca, dar in scurt timp moare bolnav intr-o expeditie militara. Informatiile le-am citit acum 25 de ani si nu mai retin datele exacte ( anii, lunile, etc ).
Dupa moartea lui Ion Corvin, Vlad Tepes il ajuta pe stefan sa recastige tronul Moldovei.
Prima problema a celor doi tineri voievozi a fost sa curete cele doua provincii de boieri tradatori si jefuitori, hoti, si alte scursuri, cam ce ar trebui sa se intample acum in Romania.
Tragerea in teapa aplicata de Tepes era invatata la turci, unde a invatat foarte bine si limba si obiceiurile lor, informatii pe care le-a folosit in luptele cu turcii. Pentru ca nu avea o armata numeroasa finantata de Vatican asa cum aveau turcii, Tepes aplica hartuirea si dezinformarea dusmanului prin luptele de noapte si prin trimiterea armatei turcilor aiurea, pentru ca stiind perfect limba, se imbraca in haine turcesti si statea ca un cersetor la marginea drumului pe unde stia ca va trece armata turca in cautarea ghiaurului.
Stefan aplica diplomatia in tinerea dusmanului la distanta.
Poate istoricii adevarati si curajosi vor dezlega o mare enigma : de ce cei doi veri nu s-au ajutat reciproc in lupta cu dusmanii, formand o alianta… ? Cand Tara Romaneasca era atacata sa vina armata Moldovei in ajutor si invers ?
O alta enigma poate si mai mare: de ce niciun domnitor, nu numai cei doi veri, nu s-au folosit de apele adanci ale Dunarii pentru a tine dusmanul la distanta ? Era suficient sa fi avut garnizoane cu tunuri postate pe malul Dunarii din loc in loc si niciun dusman nu ar fi reusit sa treaca Dunarea si sa ajunga pana la Vaslui sau pana la Targoviste. Dunarea reprezenta cel mai mare ,,canal’’ de aparare impotriva unei tari ,,cetati’’. Poate exista explicatii logice, dar eu nu gasesc nimic logic sa lasi dusmanul sa-ti intre in ,,cetate’’ si apoi sa incerci sa-l elimini.
,,Alianta familiilor din Romania’’… Orice alianta trebuie sa aiba un scop pentru a se infiinta si a exista, si ar fi trebuit sa se inteleaga din titulatura : …a familiilor ortodoxe… a familiilor vaccinate…a familiilor drogate, turmentate, dezbinate… ??? Probabil ca aceasta alianta a dumneavoastra, fara cap si fara coada, are scopul de a pedala pe ideea ca Mascariciul Shoparlit INCORNORAT ca rege al Sataniei Anglia, este urmas al Voievodului Crestin Ortodox Vlad Tepes, care nu are nimic in comun cu Transilvania si mai ales cu reptilienii satanisti din Anglia. Aceasta alianta nou infiintata face parte din
OPOZITIA CONTROLATA ? Vom afla adevarul in scurt timp.