Radu Parvu

11:55 (Acum 21 de minute)

către mine
D-le profesor !
Vă trimit textul transmis către ministerul educației la două adrese oferite de dânșii în vederea „consultării publice” în legătură cu proiectul ministerului privind (re)educarea părinților spre acceptarea și transmiterea mai departe, către copii, a inerțiilor de tot felul ce au legătură cu tot ce ține de așa zisele minorități sexuale !
Vă rog să procedați după cum considerați mai adecvat pentru ca oameni cât mai mulți să afle ce ni se pregătește ! Termenul pentru consultarea publică este foarte scurt (10 iulie) mai este și vacanță…sunt mai multe aspecte.
Radu Pârvu
Iată textul:
Bună ziua !
    Numele meu este Radu Pârvu și sunt direct interesat în chestiunile ce urmează.
    În primul rând adresa https://edu.ro/consultare-publică-strategia-națională-de-educație-parentală-2018-2025-proiect funcționează doar când vrea sistemul informatic respectiv. Adăugând acestui fapt și termenul extrem de scurt (10 iulie 2018) pentru consultarea publică, rezultă mai mult decât clar că intenția ministerului este ca timpul să se scurgă cât mai repede, astfel încât, familiile în general și familiile cu copii în special, să nu-și poată exprima punctul de vedere în chestiunea de față, până la data limită. La acestea se mai adaugă și perioada vacanței, interval în care părinții și copiii se află angrenați în cu totul alte activități specifice acestei perioade din an. Oare întâmplător a fost aleasă această perioadă în vederea consultării, precum și intervalul extrem de scurt ? Consider că nu este o simplă întâmplare.
    Pe de altă parte, lipsa posibilității de exprimare având în vedere motivele de mai sus va fi „decretată”, la vremea cuvenită, nici mai mult nici mai puțin, decât ca un vot favorabil al celor care, de fapt, nu au avut posibilitatea să-și exprime punctul de vedere nicicum.
    Onestitate mai profundă din partea ministerului nici că se putea !
    Într-o chestiune extrem de importantă pentru viitorul moral și sănătos al oamenilor acestei țări, onor ministerul educației nu a găsit de cuviință alocarea unui termen și a unei perioade mai rezonabile consultării publice…ceea ce conduce către ideea că decizia este deja luată, iar toată această așa zisă agitație numită consultare publică nu este altceva decât un paravan pentru ca nimeni să nu poată afirma că nu s-au respectat prevederile legale specifice acestui demers !
    Pe de altă parte, aș vrea să subliniez că funcționarii unui minister, în cazul de față cei ai ministerului educației, ar trebui să cunoască prevederi ale legii fundamentale în statul român care este Constituția României. Conform acesteia dreptul de a oferi educație copiilor apartine în primul rând părinților, tutorilor legali etc. Un minister poate sugera „strategii” de tot felul, dar nu poate impune, obliga părinții să procedeze altfel decât le dictează acestora propria conștiință și confesiune religioasă.
    Deoarece este posibil să greșesc vă întreb: cumva participarea părinților la proiectul din cadrul strategiei naționale de educație parentală 2018-2025 va fi facultativă ?
    Se pare că interese străine de tradiția, cultura și creștinismul românilor au hotărât că trebuie să fim (re)educați după modelul ateist din anii 50, perioadă de cumplită aducere aminte.
    Instituțiile statului român cele care ar trebui să protejeze valorile românilor sunt astăzi nimic altceva decât slugi în slujba unor entități cărora nu le plac nici creștinismul, nici familia (căsătoria) unică formată din bărbat și femeie și de fapt nimic esențial din ce are legătură cu românii și cu felul lor de a trăi. Ca urmare, cu ajutorul instituțiilor statului român s-au apucat să distrugă elementele care ne definesc ca oameni, români și creștini, cum este și familia (căsătoria).
    Unica formulă a familiei (căsătoriei) este cea formată dintr-un bărbat și o femeie. Este singura formulă verificată timp de multe mii de ani, singura care a dat rezultate pozitive, adică urmași, educație, echilibru, moralitate și lista ar putea continua.
     Ceea ce se încearcă în prezent, inocularea din fragedă pruncie, a copiilor cu tot felul de inerții gen parteneriate civile, uniuni etc între persoane de același sex (vezi tendința de introducere în școală inițial a așa zisei educații sanitare, iar în prezent, fără perdea, se dorește direct introducerea educației sexuale) nu sunt decât rătăciri regretabile ale unora, care nu constituie sub nici o formă o caracteristică pentru majoritatea românilor.
    Ceea ce ministerul educației încearcă să promoveze în prezent prin proiectul de față este mai mult decât pot suporta românii care mai sunt și plătitori pentru întreținerea și buna funcționare a instituțiilor statului inclusiv ministerul educației.
Întrebare: Domniile voastre chiar ați terminat de rezolvat toate problemele specifice și nu a mai rămas decât (re)educarea părinților ?
Răspuns: Nu, însă trebuie pregătite generațiile de mâine, astfel încât, să fie o masă amorfă perfect manipulabilă.
    Proiectul privind (re)educarea părinților conform agendei progresiste (de distrugere a familiei (căsătoriei) tradiționale formate dintr-un bărbat și o femeie, precum și toate celelalte aspecte ce rezultă) este o crimă la adresa viitoarelor generații din România !
Radu Pârvu