o stire fierbinte :

Swoboda către Ponta:

Demisionezi sau PSD iese din PSE !

Surse credibile au declarat pentru Starea Presei că Hannes Swoboda i-ar fi comunicat lui Victor Ponta următoarele alternative personale de urmat, pe care le are la dispoziţie în acest moment: demisionează din funcţia de prim-ministru sau Partidul Social Democrat va fi exclus din Partidul Socialiştilor Europeni (PSE).
Hannes Swoboda este liderul PSE. Motivul supărării sale extreme este că, după lovitura de stat eşuată de anul trecut, el şi confraţii săi din PSE s-au pus chezaşi pentru Ponta şi PSD că aceștia vor respecta statul de drept şi valorile europene.
Or, în acest moment Swoboda este în pole position pentru a deveni noul preşedinte al Parlamentului European, dacă după alegerile europarlamentare PSE va deţine majoritatea în PE, acum deţinută de PPE.
Aşadar, miza PSE este uriaşă şi Partidul Socialiştilor Europeni este pe cale să piardă pe mâna lui Ponta din România şi a PSD-ului său cu apucături de sorginte chino-putiniană.
Aceleași surse ne-au declarat că în acest moment Liviu Dragnea stă în block-starturi, pregătindu-se pentru funcţia de prim-ministru ad-interim.
Aşa se explică faţa albă cu pete violacee deţinută de Eugen Nicolicea, debusolarea din PNL, cu Crin Antonescu mai inconsistent ca oricând, ca şi no commentul altor lideri sau miniștri USL.
                                                                                        *****
Comentariul nostru: I-am auzit pe USL-iști și gașca lor înfierându-i pe ambasadorii care au îndrăznit zilele trecute să critice nebuniile din Parlament, ale celor mai penibili parlamentari pe care i-a avut România vreodată! Cum de-și permit acești ambasadori, acești musafiri, să se amestece în bucătăria noastră, în „afacerile noastre interne”?!…
Cu un discurs aparent naționalist, aceste pușlamale politice  simt funia că li se apropie de par și zbiară ca înecații în numele demnității naționale pe care, zic ei, au lezat-o ambasadorii!…
Iată că acestor ambasadori venerabili li se alătură și persoane din conducerea UE. Doamne, ajută să nu fie doar un zvon, ci adevărul adevărat!
Stimați domni ambasadori, stimați lideri ai Europei Unite,
exact asta așteptăm de la dumneavoastră de 23 de ani, poate și mai dinainte de 1990: să vă amestecați în treburile noastre interne atunci când vedeți că în fruntea țării au ajuns niște bandiți, escroci și criminali, care au fraudat alegerile, au denaturat legilația și însăși ideea de democrație și de stat de drept, instituind o dictatură a hoției, a mafioților incompetenți și hulpavi, nesătui de banul public, de putere!
Interveniți, oameni buni, în numele valorilor cu care ne-ați momit să vă venim alături în UE și în NATO! Dați acestor valori consistență, puneți în funcțiune solidaritatea întru democrație și legalitate la care ne-ați invitat după 1990!
Regret că o faceți așa de târziu! Sper să rămâneți pe această poziție și să înțelegeți că ce s-a întâmplat recent în Parlament sunt simptomele unui cancer care afectează întreaga clasă politică, nu numai un partid sau două!
Dați-ne o mână de ajutor ca să putem da de pământ cu toți mizerabilii care ne conduc, președinte de Țară, președinți de Camere, președinți de partide parlamentare și toți acoliții lor!
Sistemul politic de tip mafiot pe care această bandă l-a instituit în România după 1990 nu poate fi răsturnat, demontat, distrus, fără ajutorul comunității europene. Ați făcut primii pași în direcția cea bună! Țineți-o tot așa! Felicitări și Recunoștință!
Doamne, ajută!
Ion Coja