Mihai
369 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.225.84

 

Daca si dupa 3 ani inca ne smiorcaim de faptul ca nazistii satanisti paduchiosi nu au respectat si nu respecta drepturile omului si alte lozinci pentru adormit vigilenta, atunci nu am inteles nimic din tot ce s-a intamplat si inca se intampla.
Aceste scursuri paduchioase sunt cuscri de cumetri vitregi cu Anunnaki, din care se trag reptilienii ca Rockefeller si altii ca el, asa ca softul lor este total diferit de softul OMULUI, care are in programul instalat IUBIREA, COMPASIUNEA, RESPECTUL PENTRU VIATA SI LUMINA DUMNEZEIASCA.
Aceste naparci paduchioase cat si reptilele, nu au nimic din toate acestea, ba chiar modul lor de gandire este programat la 180 de grade fata de cel al OMULUI.
A cere jidanului sau reptilianului sa-si respecte cuvandul dat, angajamentele scrise sau viata umana si OMUL, e ca si cum i-ai cere lui Klonatus Joianis sa fie OM si presedinte NETRADATOR…

Este clar ca inca oamenii nu au suferit suficient ca sa se trezeasca la realitate, si de frica adevarului pe care nu vor sa-l accepte, nu cern nisipul din rau ca sa gaseasca bobul de aur.

Frica este de la Satana si curajul de la Dumnezeu !

Cand ti-e frica de ceva este semn ca si-a bagat Dracul coada in mintea si in sufletul tau si trebuie sa-l alungi cu lumina dumnezeiasca din tine.
Daca esti OM esti Lumina din Lumina Dumnezeului adevarat si trebuie s-o scoti la suprafata ca pe un LASER cu care sa arzi energiile negative trimise spre tine de Satana.

Sfantul mucenic Ciprian care a fost un mare vrajitor, nu a putut-o birui pe Iustina care se apara cu semnul sfintei cruci, care il arde pe Satana si departe il alunga, lucru pe care Ciprian l-a invatat, si cu care s-a aparat de Satana dupa ce a parasit vrajitoria, si-a ars cartile, si a trecut la dreapta credinta.
OMUL este format in proportie de 70 % din APA, un element format din combustibilul HIDROGEN si din Oxigenul care intretine arderea combustibilului si reactiile din ornanismul nostru.
APA care stinge focul este format din HHO…
APA are memorie, lucru studiat si dovedit de un japonez cu experienta vasta in acest domeniu.
Energia pe care o acumulam cand facem semnul sfintei cruci PURIFICA APA dintr-un pahar si implicit APA din OM , lucru demonstrat de o echipa de medici ortodocsi din Rusia ortodoxa.
Asadar, de ce sa ne fie frica ? De satanisti ?

Numai de Dumnezu trebuie sa ne frica, o frica constructiva, pentru ca este Lumina din care suntem facuti.
Lumina intotdeauna invinge INTUNERICUL si pe intunecati !
Cand iti pasa de cei din jur inseamna ca ai lumina dumnezeiasca in suflet.
Cand ai curaj sa infrunti intunericul si pe intunecati, ai lumina dumnezeiasca in suflet !
Daca nu-ti pasa de cei din jur si ti-e frica, atunci ai o problema: ai o siguranta automata sarita in tablou si nu ai lumina. Urmeaza calea dreptei credinte si vei gasi siguranta sarita sa o conectezi din nou ca sa ai lumina.
Un preot spunea intr-o predica referitoare la pregatirea noastra crestineasca inaintea Pastelui sau inaintea Craciunului, ca aceasta pregatire trebuie sa fie mereu nu numai in postul Pastelui sau postul Craciunului.
Spunea ca el nu se teme de moarte ci de faptul ca poate nu este pregatit suficient cu faptele sale pentru a se infatisa la judecata cu sufletul curat.
Majoritatea celor care au fost in moarte clinica si s-au intors, au povestit despre cateva elemente pe care cu totii le-au intalnit fiecare in calatoria sa: Lumina, Pomul vietii sale plin sau gol cu faptele bune facute in timpul vietii, scoaterea din Iad unde a ajuns prima data, si vizitarea Raiului de unde s-a intors, nu inainte de a-si vedea dosarul cu faptele bune si cu cele rele facute pana la acea data.
Asadar, nu securitatea a inventat dosarul…
Probabil un securist intors din moarte clinica a copiat ideea.

Daca vi se pare ca acestea sunt gogosi, atunci aveti siguranta la tablou cazuta.
Cautati sa vedeti care este si cum s-o ridicati ca sa aveti din nou lumina sa nu va fie frica de intuneric si intunecati !