anonim
217 aprobate
inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.231
Este vremea sa vorbim despre Tranistria….
Tancurile rusesti sunt la mai putin de 100 de km de Odesa si prezenta armatei ruse in Tranistria e garantul izbucnirii unui razboi regional ce ne asigura posibilitatea recuperarii Buceacului…. Un razboi e de dorit si o prabusire a Ucrainei cu milioane de refugiati e o sansa istorica de a scapa de un rival foarte periculos care stie bine sa speculeze frica americanilor de rusi.
Securitatea nationala….
Dreapta liberala si pro-americanii s-au dovedit incapabili sa asigure securitatea nationala a Romaniei dupa ce au reeditat aliantele din perioada interbelica care s-au dovedit inutile la diktatul de la Viena. In locul Cehoslovaciei avem Ucraina care e la un pas de dezintegrare totala…. si au schimbat pactul de la Varsovia cu NATO si s-au culcat pe o ureche pana a izbucnit razboiul din Donbas…si acum cumpara la disperare armament la mana a treia american ca a intrat frica in ei… ca ii mananca poporul cu fulgi cu tot daca pierd Transilvania.
Furtuna care zguduie potaile de dreapta….
Actuala criza era previzibila de la debarcarea lui Ianukovici daca nu de la dezintegrarea Uniunii Sovietice. Pentru cine stie doctrina militara rusa stie bine ca pentru orice rus Ucraina e echivalentul Transilvaniei pentru romani si erau constienti ca mai devreme sau mai tarziu se va ajunge la razboi. Au avut tot timpul din lume ca sa se pregateasca de un razboi si in schimb au transformat armata romana in anexa armatei ucrainiene si acum vor sa ne puna sa luptam si sa murim pentru Ucraina si pentru armata ucrainiana. Ca rezervist am jurat pentru integritatea statului roman si nu a creatiei lui Stalin , Ucraina. Nu am jurat pentru NATO si nu am jurat ca sa fiu mercenar in razboaiele altora… si toti rezervistii care ne-am satisfacut stagiul militar nu am jurat nici pentru Ucraina si nici pentru NATO…. In caz de razboi si de mobilizare , noi , toti copiii de securisti o sa boicotam orice mobilizare a armatei romane in interesul Ucrainei pentru ca nu am jurat sa aparam integritatea Ucrainei. Dupa 32 de ani de abuzuri de dreapta si de stanga va propunem sa ii trimiteti in linia intai pe nepotii lui Coposu, Ratiu si Campeanu si pe Eba. Noi mai degraba preferam puscaria….
Au ramas fara carne de tun si s-au trezit ca in caz de mobilizare nici 10% dintre tineri nu s-ar prezenta la razboi….